eh, men je bil Rejc OK, ker me je s prvim pogovorom ful psihično vzdignil in to pa je tud blo vse. (tle sm prvič vidla, da je še upanje zame)
Ni mi hotel dat AD, čeprav sem pod nujno, ko je bil dežuren, prišla do njega.
Ko sem bila prvič na skupini, še brez ad, me je sicer spraševal sve i svašta, pa sm mu kar lepo rekla, da danes ne bom odgovarjala ker ne vem kaj in kako, da bom samo poslušala in je dal mir.
problem je bil, ko sem začela z ad (od drugega psihiatra), pa je ful silil, da grem v skupino, pa nism šla, zaradi str.uč. (drekasto počutje, pov.anksa...); pol je reku, da bodo str.uč. samo 5 dni (aha, 4-6 tedno, če maš srečo, kot lepo piše v navodilih), pol, da če so neg.uč. pomeni, da delujejo zdravila (kdaj pa jih pol menjajo, glede na to da je več ad? takrat ko se pacient dobro počuti?!), pa skoz je teral svoje, jaz pa svoje!!! In ja, je slišal, ni pa poslušal - kot večina psihiatrov!
Tak da, zdj ko sem OK, razmišljam, če ne b šla za foro v skupino, tkole, vsa ql in brez psihiatro-farmacevtskih metod, pa mal vodim skupino hehehe - verjetno ne bi dolg vzdrževala empatijo a?

tak da škoda no, ker tko za pogovor je the best, čim pa hočeš na svoj način kaj poskusiti, pa se duri razumevanja zapro! Žal, takle mamo! Lp