FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte.
Ali ste pozabili aktivirati vaš račun?
torek, 09. junij 2026 ura: 12:54

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Anksioznost in pridobitev partnerja  (Prebrano 6860 krat)
sandi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« Odgovori #20 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 15:19 »

Paty ne tako razmišljat. Ne smeš met zadržkov pred moškimi. Vem da je težko, najprej potrebuješ prijatelje moške, tako da si z njimi v družbi sproščena, brez kakšnih iskric, zaljubljenosti tako, da se navadiš moške družbe, mislim da ti bo potem dosti bolj lažje.

lp s.
Prijavljen
bilko
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 32

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 23. junij 2011 ura: 21:10 »

Koliko vprašanj se meni poraja po tej nori glavi, jao Smiley

Tudi meni.

Danes sem malo razmišljal o internetnih klepetalnicah (ter straneh, ki se v očeh mnogih vidijo kot edina "rešitev" za nas  Grin)- Pa sem šel malo brskat in spet razmišljal. Na klepetalnicah je isto, itak nimam kaj pametnega za povedati, edina razlika z živim pogovorom je to, da ostali ne opazijo nekega  tresočega, zardelega človeka... Nato gledam malo "spoznavne" strani... Če nimaš slike, si praktično out. Če dam sliko, se bojim, da me kdo spozna (nora ideja, seveda to velja tudi za osebo na drugi strani!) in tako praktično ni možnosti spoznavanja z morebitno sorodno dušo iz okolice. Sramežljivo poiščem eno osebo iz drugega konca (s sliko!) in ji dam en smile: ponosen na največji in najbolj razburljiv dosežek pri flirtanju v svojm življenju. Seveda ob tem zamolčim, da sem se takoj, ko sem to storil, odlogiral... in šel igrati računalniške igrice. sesmejem

Se še kdo najde tu, kakšne so vaše izkušnje v podobnem smislu?
Prijavljen
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 266

« Odgovori #22 dne:: četrtek, 23. junij 2011 ura: 21:57 »

Oh men se doskrat v misli prikrade vprašanje ''kdo splo hoče bit s tako punco kot sm jst, k mam več problemou sama s sabo'' panični napadi pa depresija pa še nikamor neupam it, kak fant bi pa tako punco meu  kiselnasmeh

Ma js se tok branm zveze,pa mi je en fant ful ušeč pa js njemu pa on use sprejme pač da nism 'normalna' pa da mi ni za žure da mam rai samoto pa to, ampak vseen nemorm in nemorm se prepustit pa da vidm kak bi pelal.Recimo dons ful mislm kak bi blo use fino pa fain pa brez problemou da pač fant use zastopi pa to, ampak pol pa da bi mogoče razumu to na zalčetku pol bi mu pa šla js in moje težave pošteno na živce pa da js nebi v nobeni zvezi zdržala pa tko.Dejte prosm mi svetvat kaj naj nardim glede tega ali naj poskusim z njim ali ne, namreč stara sem 17 let  in seveda na prvem mestu mi je šola ki jo bom šla letos delat ker jo pred tremi leti nism mogla zarat paničnih napadou pa še strah mam pred ljudmi Sad

Pozdravček  pomezik
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #23 dne:: petek, 24. junij 2011 ura: 05:51 »

...ampak pol pa da bi mogoče razumu to na zalčetku pol bi mu pa šla js in moje težave pošteno na živce pa da js nebi v nobeni zvezi zdržala pa tko.

limonca, mislim, da je tukaj srž tvojega problema glede dojemanja vez in težav; ker sama ne bi zdržala v taki vezi, če bi bil fant s tvojimi težavami (vsj tko sem razumela stavek), podzavestno ne sprejemaš iste situacije samo da imaš ti te težave in namesto da bi se prepustila vezi, če fant to tolerira, otežuješ vsem trem situacijo:

- sebi, ker bi rada bila z njim
- njemu, ker bi bil rad s tabo
- vezi, ker bi rada bila z vama  pomezik
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: petek, 24. junij 2011 ura: 13:04 »

Včasih mam res take misli  sesmejem ker mi je že reku velikat da njega ne moti moje zdravstveno stanje (on ga ima tudi samo ne takega kot jst) pa pomaga mi vedno ob kriznih časih ampak jaz še sama sebe nemorm prenašat kaj šele da me bo on, in ja vedno je v tej smeri ''jaz nemorm kako bo on''   ''jaz neznam si pomagat kako bo on'' vedno je tu kako bo on.Sem se odločila da poskusim konc koncev ve za moje probleme in bomo vidli upam na najboljše  wav
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #25 dne:: petek, 24. junij 2011 ura: 16:22 »

Limonca veliko je že,če imaš ob sebi nekoga,ki te razume rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
_LiMoNcA_
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: petek, 24. junij 2011 ura: 16:34 »

Suzy to vsekakor drži ampak je bla fora v tem da je bil en dan ful neki živčn pa to pa sem mu rekla naj vzame kak persen da ga malo pomiri (js ga vzamem kadar rabim da me nekaj umiri) pa mi je reku ''nerabm pomirjeval sej nism psiho'',in me je kr malo zabolelo oz. kaj malo kr velik ker sem se tko počutla kot da jaz in ljudje ki potrebujemo včasih nekaj da nas pomiri da smo psihoti in seveda sem se morala  jok jok ker take besede niti najmanj nism pričakovala.
Prijavljen
Suzy
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.154

« Odgovori #27 dne:: petek, 24. junij 2011 ura: 18:06 »

Limonca tud jaz upam na najboljše,kot si v prejšnem postu napisala rozicodam
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Johan
gost
« Odgovori #28 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 21:20 »

Najprej en lep pozdrav vsem.

Upam da Paty ne zameri, če si sposodim njeno temo, ampak moj problem je podoben, zato raje nisem odpiral nove teme.
Še pred nekaj leti sem se sprijaznil s tem, da bom ostal celo življenje sam in se glede tega nisem (pretirano) obremenjeval. Nato pa sem si naložil tretji križ in stvari so se čez noč spremenile. Kar naenkrat sem cele noči z bolečino v prsih prebedel in premleval, zakaj ravno jaz. Mogoče imamo tudi moški biološko uro, ampak kar naenkrat bi rad bil oče (pustimo zaenkrat ob strani to, kako bi se obremenjeval ali bodo otroci podedovali moje gene in posledično imeli iste probleme), kar pa, baje, brez ženske ne gre.Tako sem se pred tedni prijavil na ona-on portal, po tihem v upanju, da ne bo nobenega odziva, s čimer bi si dokazal, da mi je usojeno, da sem sam. Na veliko presenečenje pa me je že drugi dan čakalo sporočilo v katerem mi je neka punca dala svoj msn in me povabila na klepet. Tu pa se stvari zapletejo. Težave s komunikacijo imam že od nekdaj; še posebej "neroden" pa sem z ženskami. Čeprav se mi zdi komunikacija preko msn-ja še najbolj varna in za začetek odlična vaja, se ne morem pripraviti do tega, da bi jo ogovoril. Na list sem si napisal teme o katerih bi lahko govorila in mogoče bi se pogovor že nekako razvil. V veliko utehe mi je tudi dejstvo, da lahko kadarkoli kliknem na tisti x v zgornjem desnem kotu.

Ampak največji problem mi dela začetek. Tukaj se obračam na tiste, ki imate že malo več izkušenj s komunikacijo, če mi lahko date kakšen nasvet, kako začeti. Preprosto ne vem kaj bi lahko prišlo za uvodnim "Zdravo" kar bi lahko pripeljalo na kakšno temo (hobiji, filmi, glasba...).

Za konec bi še rad pohvalil ta forum, ki je, kolikor sem ga pregledal, odlično mesto, kjer ljudje lahko spoznajo, da niso sami (ko bi le to vedel pred desetimi leti) in se stvari dajo vsaj omiliti.

lp

p.s.:res je neverjetno v koliko izjavah drugih forumašev najdem sebe (npr. bilko)Wink
Prijavljen
trzinka
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.815

« Odgovori #29 dne:: torek, 29. november 2011 ura: 21:51 »

pozdravljen, johan

napiši osnovne stvari za začetek, npr. kaj delaš, kakšni so tvoji hobiji, kaj te veseli, kaj sploh želiš od poznanstva, nekaj o svojem življenju na kratko, potem pa ti sprašuj njo, kar te zanima. Saj ni obvezno, da si dolg kot ponedeljek, lahko tudi na kratko. Pomembno je, da začetna komunikacija steče, potem pa že gre počasi....

Kar pogumno! Že to, da si napisal nekaj tu gor je  oki
Prijavljen
Betka
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 482

« Odgovori #30 dne:: sreda, 30. november 2011 ura: 10:10 »

Johan, moram reči, da se pisno zelo lepo izražaš. Prenesi svojo kreativnost tudi na klepet s tem dekletom.  Smiley
Prijavljen
Johan
gost
« Odgovori #31 dne:: četrtek, 01. december 2011 ura: 00:14 »

Hvala Betka.
Eden od problemov pri pogovoru v živo (kar na nek način msn je) je, da nimaš pol ure časa za par stavkov, kolikor sem potreboval, da sem napisal zgornji tekst Grin
Sicer je pa že danes tako prepozno in bom raje poskusil jutri....mogoče...seznojim
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar