FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 18:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: psihiater/psihoterapevt  (Prebrano 428 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
asdf
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 489

« dne:: torek, 08. februar 2011 ura: 14:02 »

Pozdravljeni !

Nekateri me že poznate, moje težave so panike, anksioznost, verjetno še kaj ... no ker tako ne gre več naprej, bom  poskusil  kognitivno vednost terapijo, sedaj bi potreboval res nekoga ki to zelo obvlada in mu je to prioriteta, bi bilo dober da ve tudi kaj o megli v glavi, da je vse okrog tebe neresnični in podobno ... sedaj pa naplan z njimi ( cena ni važna,¸ker mi je čist vseeno, dam kuker je treba sam da bi se znebil tega in zaživel kuker tuk normalno življenje ), pa prosim res samo strokovnjake, ker sem že bil na napotnico pri enemu profesorju psihologo, ki me je samo zmeraj z mehkužcem itd ... in mi pokazal vajo vdih skoz nos in izdih skozi usta, kar sem že vedel preden sem prišel do njega ... no skratka tisti kateri imate kakšne dobre na zalogi, mi napišite prosim, bom hvaležen, lp
Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.866

« Odgovori #1 dne:: torek, 08. februar 2011 ura: 14:06 »

Dr. Klemen Rebolj.  Kot vem je najboljši. http://www.pb-begunje.si/Osnova/stran.php?tid=353
Prijavljen

alexx Afro 
tiranozaver
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #2 dne:: sreda, 09. februar 2011 ura: 13:07 »

Tjaša M. Kos: http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=648 . Na linku imaš njen email (zgoraj, slika) in telefon.

Zelo dobro prakticira KVT, ne vem pa, koliko ima izkušenj z depersonalizacijo / derealizacijo. Sicer niti ne vem, koliko KVT pomaga pri teh dveh problemih v primerjavi z ostalimi tehnikami.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar