miha93
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 29
|
 |
« dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 18:20 » |
|
Zanima me kako ste vi premagal strah da ste poklical psihoterapevta ali psihiatra(če je bil strah sploh prisoten) in se zmenil za zdravljenje.Js še kr ne morem poklicat ker mam v mislih eh kaj bo tega tuki zanimal(psihoterapija fon-sip) in se že 1 mesec prepričujem da bi poklicu pa še kr neupam.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 18:26 » |
|
Poznam. Ni drugega načina, kot da skočiš v vodo. Obrni številko in povej, da se želiš naročiti.  Pravijo, da pomaga, če si predstavljaš tistega na drugi strani v kočljiv pozi, ali na WC -ju.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 18:46 » |
|
Če ne gre KLIC, imajo tudi mail, vsekakor pa so tam ljudje, ki se ukvarjajo z pomočjo ljudem v stiski. In tja greš da bom našel pomoč in rešitve za svoje tezave in stiske. POGUMNO 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
|
tiranozaver
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 19:08 » |
|
Js še kr ne morem poklicat ker mam v mislih eh kaj bo tega tuki zanimal(psihoterapija fon-sip) in se že 1 mesec prepričujem da bi poklicu pa še kr neupam. Verjemi, jih hudičevo zanima, sploh pri prvem stiku. Če misliš iti samoplačniško pa še enkrat bolj (ja, malce sem zloben  ). Meni je v kontakt dobesedno pognalo spoznanje, da vsi moji problemi niso neločljiv del mene, natančneje mojega karakterja oz. "moja krivda" oz. "da so eni ljudje pač taki", ampak da gre za ... "bolezen" oz. nekaj, kar se da omiliti, če že ne odstraniti. Mogoče bo tudi tebi pomagal tak pogled.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 19:10 » |
|
Piši email....jst sm vse tko kontaktirala, ker ne maram telefonov
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
miha93
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 19:49 » |
|
Sem poslal lanu pečjaku email pa mi ni odgovoru nč zdej že več kot 1 teden. Poklicat pa hočem zato ker bi se rad osebno zmenu za kaj nižjo ceno, če je to seveda mogoče (Posebni primeri klientov in klienti z napotnico centra za socialno delo lahko po dogovoru s terapevtom za terapijo plačajo minimalni prispevek 5 EUR.) ker dvomim da mi bo preko maila rekla da lahko kako ceneje. Mi lahko kdo pove kdo je posebni primer da dobi samo po 5 €na terapijo ? Ker doma sem povedal za to pa so mi vsi rekli da zmano ni nč narobe da to je pri vseh,a mene to ovira da neupam nikamor, zato nimam 30 € za eno terapijo še 20 € na mesec nevem kje bi se našlo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 20:33 » |
|
miha, nisi ti dijak? ne samo za 5€, zastonj imaš lahko terapije, dej se pozanimat! iz kje pa si?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
miha93
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 23:48 » |
|
Poklical sem v ljubljano samo zaradi cene, ce bi hotel klicat za zdravljenje bi zmrznu in si nebi upu.Sm reku da sm dijak in je rekla 30 € in sm jo vprašu če ni nč cnej je pa rekla da ne...To sm klicu ene 2 tedna nazaj zato me je zdej tok bol strah pred zavrnitvijo da nemore bit nč cenejše meni dostopno pa da se nemorm pozdravt.Ker če reče 30 € mi to pomeni konec(zato me je tok bol strah poklicat).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 23:53 » |
|
glej, če si dijak, greš lahko na napotnico (vsej včasih je bil tak postopek, ne vem če je še isto ... mogoče ti kdo tu lahko pove) ... če kličeš kakega privat, itak da se plača ... splača se ti it zastonj dokler se da! če ne upaš poklicat svojo osebno zdravnico oz. stopit do nje, vprašaj tu gor ... sigurno se bo našu kdo, ki ve kako&kaj gre to, kam se v Lj. lahko obrneš, da boš imel zastonj v Celju vem, da si z napotnico (od osebne zdravnice) prišel do pedopsihiatra (ali psihologa) ... dobil datum ... vse je blo zastonj ... trajalo pa je ponavadi okrog 45min.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 23:56 » |
|
drugače se pa lahko tudi s kom zmeniš za spremstvo ... da ne greš sam ... če bi ti bilo vsaj malo lažje tako ... oz. da se za prvi sestanek zate zmeni nekdo drug (lahko tudi kdo s foruma) uglavnem ... možnosti je veliko ... mal poguma pa občasno tud na daljavo pošiljamo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|