FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 18:06

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: TEHNIKA EFT-Tehnika sproščanja pri raznih težavah  (Prebrano 2074 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.858

« dne:: torek, 25. januar 2011 ura: 11:58 »

PIKA RAJNAR

Vse, kar temelji na podlagi sproščanja nam je lahko v pomoč... oki

http://www.napovednik.com/pika-rajnar
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #1 dne:: sreda, 26. januar 2011 ura: 07:07 »

Hvala Toja!!! oki
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #2 dne:: sreda, 02. marec 2011 ura: 10:07 »

Toliko ponudb! Sicer pa, med vsemi, za katero naj se posameznik odloči, da bo zadel v prvo? zardevam

Odločila sem se za nakup cd za meditacijo in sproščanje ali sem še neodločna..nekaj ponudb sem zasledila preko foruma, eni pa hvalijo paket TRIS..tehnika za premahovanje strahu in anksioznosti...če se ne motim? Huh?

Mi lahko kdo pomaga pri odločitvi? rozicodam Hvala.

Dušica
Prijavljen
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.056

« Odgovori #3 dne:: sreda, 02. marec 2011 ura: 11:55 »

Citiraj
Vse, kar temelji na podlagi sproščanja nam je lahko v pomoč...

http://www.napovednik.com/pika-rajnar

Z mojo sestro sva bili na predstvitvi EFT tehnike, na kateri smo opravili par poizkusov na sebi. Čeprav sem bila zelo skeptična, sem ugotovila na lstni koži, da so določeni rezultati presenetljivi.
Verjetno vsakodnevno "tapkanje" pripomore k boljšemu počutju, tudi psihičnemu. Več si lahko prebereš tudi na http://www.eft.si/
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
toja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: sreda, 02. marec 2011 ura: 13:38 »

Toliko ponudb! Sicer pa, med vsemi, za katero naj se posameznik odloči, da bo zadel v prvo? zardevam

Odločila sem se za nakup cd za meditacijo in sproščanje ali sem še neodločna..nekaj ponudb sem zasledila preko foruma, eni pa hvalijo paket TRIS..tehnika za premahovanje strahu in anksioznosti...če se ne motim? Huh?

Mi lahko kdo pomaga pri odločitvi? rozicodam Hvala.

Dušica

Jaz imam TRIS....super... oki
Podoba samodotika + CD = vodeno sproščanje

Meni pomaga.... clap
Prijavljen

dusica
Druge motnje
Veteran
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 745

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 03. marec 2011 ura: 09:33 »

Toja,

koliko časa že "uporabljaš" to zbirko TRIS in pri čemu ti je najbolj/največ pomagala? Cool

Sama nimam težav s paničnimn napadi, zgolj z občasno anksioznostjo kot posledico depresije... Sad, v bistu vemo, da se držita z roko v roki, tako da..V kolikšnem času se pokažejo izboljšave?

Sem pa vesela zate!  wav

Dušica
Prijavljen
Papaja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 40

« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 14. marec 2011 ura: 18:15 »

Pozdravljeni!

Toja, CD-ja globina samodotika še nisem naročila... kiselnasmeh

Sem se pa danes prvič sproščala ob TRIS-u in moram zelo pohvalit.  oki
In sicer začela sem s tisto prvo "vajo" in moram reči, da sem se res sprostila. Sem tudi probala že marsikatero sproščanje pa ponavadi nisem čutila posebne sproščenosti. Tole danes pa je bilo SUPER oki

Priporočam TRIS. Poleg tega pa je CD-ju za sprostitev priložen še "dokumentarni film" o delovanju možganov pri paničnih motnji in zgodbe ljudi, ki so tovrstne težave premagali wav
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 14. marec 2011 ura: 19:22 »

Kk pa zgleda ta prva vaja Papaja?
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
toja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 14. marec 2011 ura: 19:30 »

Pozdravljeni!

Toja, CD-ja globina samodotika še nisem naročila... kiselnasmeh

Sem se pa danes prvič sproščala ob TRIS-u in moram zelo pohvalit.  oki
In sicer začela sem s tisto prvo "vajo" in moram reči, da sem se res sprostila. Sem tudi probala že marsikatero sproščanje pa ponavadi nisem čutila posebne sproščenosti. Tole danes pa je bilo SUPER oki

Priporočam TRIS. Poleg tega pa je CD-ju za sprostitev priložen še "dokumentarni film" o delovanju možganov pri paničnih motnji in zgodbe ljudi, ki so tovrstne težave premagali wav

Papaja... clap, saj imaš zdaj TRIS, ki je po moje najboljši...samo, da imaš nekaj... oki,
Tudi jaz ga imam in mi je zelo všeč...dober je  rozicodam
Prijavljen

Papaja
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 40

« Odgovori #9 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 18:35 »

Sofia TRIS sproščanje je sestavljeno iz treh delov: telo, misli, zgodba.

Priporočajo, da nekako najprej nekajkrat občutiš prijeten občutek pri prvem predno greš na naslednjega.

Tako da zaenkrat sem poslušala samo prvi del...zgleda pa tako, da neki gospod z zelo prijetnim in umirjenim glasom najprej pove, da se lahko kadarkoli umes premaknes, lahko imaš oči odprte, zaprte....
Lahko sediš ali ležiš. Potem pa ti skozi celotno sproščanje prigovarja da si sproščen, da lahko občutiš toploto, če imaš odprte oči lahko opazuješ okolico in se poglobiš v eno stavar, kako velika je, kašne barve...
Potem ti pove, da si predstavljaj sebe tako sproščenega kot si zdaj v kakšni drugi situaciji...

Niti si nisem zapomnila vsega, ker sm prvic poslusala in se samo predala obcutkom, ki so bili po dolgem času prijetni.
Vsekakor pa priporočam. pomezik
Prijavljen
PETRAČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 50

« Odgovori #10 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 08:09 »

Živjo

Kje se pa dobi ta paket TRIS in CD?

Tudi jaz imam težave z anksioznostjo. Trenutno prebiram zbirko za telebane. Ampak tale TRIS me je po prebranem tudi navdušil.

Hvala in lep pozdrav.
Prijavljen
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #11 dne:: petek, 17. junij 2011 ura: 08:15 »

Tris je mogoče naročiti preko našega društva na elektronskem naslovu damdrustvo@yahoo.com.

Cena kompleta je 63 EUR. V to je vključena tudi poštnina, plačilo je po povzetju. Cena je z DDV.

Kupite ga lahko tudi v skupinah za samopomoč v Kopru in Celju.
V tem primeru dobite račun po pošti.

Od vsakega prodanega kompleta, društvu pripada delež, ki bo namenjen programom društva.
Prijavljen

alexx Afro 
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar