fajgel
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« dne:: sobota, 22. januar 2011 ura: 18:25 » |
|
Pozdravljeni! Zanima me, če ima kdo izkušnje z uživanjem prehranskega dopolnila herbalife? To so dijetni proizvodi za kontro telesne teže. Seveda ima ta linija vse živo, od raznih vitaminov do proteinov, aloe vero za čiščenja telesa, pa guarano proti krčom in menstrualim težava..... Jaz pijem šeik (formula 1) zjutraj in zvečer, vmes pa moram imeti še tri obroke, 14 dni in to bi mi naj pomagalo izgubiti odvečno maščobo okrog pasu..... pa se ni nič zgodilo.
Vsak nasvet bi mi veliko pomenil! Hvala in lep pozdrav fajgel
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 372
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sobota, 22. januar 2011 ura: 19:09 » |
|
Jaz sem tiste šejke od Herbalife tud probal in so okusni. Moti me predvsem cena, ker te proteinske šejke dobiš v kaki športni trgovini precej ceneje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
Soncnica
|
 |
« Odgovori #2 dne:: nedelja, 23. januar 2011 ura: 00:13 » |
|
Za izgubo maščobe ti noben šejk ne bo pomagal, ampak zgolj kardio (kolo, tek, orbitrek, hoja, plavanje itd.) in pa vaje za moč. Poznam njihove proizvode in delno tudi sestavo. V primerjavi z drugimi primerljivimi izdelki so 1. predragi, 2. v sestavi imajo čist preveč sladkorja proti ostalim nadomestkom obroka oz. beljakovinskim napitkom. So okusni? Seveda so (zaradi sladkorja). Seveda je zgoraj napisano zgolj moje osebno mnenje. Hec vsega skupaj je v tem, da mora telo dobiti na dan cca 5 manjših obrokov. Poudarek na manjših. Da ješ, vendar se ne napokaš. Zakaj je tako? Telo mora konstatno dobivat nekaj za mlet, da ne dobi občutka da strada. V nasprotnem primeru bo seveda vsak košček hrane šel v špeh - na zalogo, za še "hujše" čase. Na teden bi naj na zdrav način (gibanje, prehrana) lahko izgubil do max 1kg, kar je več je že na račun mišic in vode. In zagotovo jih ne izgubiš samo na enem delu telesa.  Izjema so zelo debeli ljudje (ni mišljeno ko žalitev), tisti običajno vsaj v prvi fazi hujšanja lahko izgubijo tudi več kot 1kg na teden. Lp, soncnica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
fajgel
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 7
|
 |
« Odgovori #3 dne:: nedelja, 23. januar 2011 ura: 14:36 » |
|
Saj vem da je najboljša zadeva telovadba.... Res pa je tudi da je ta zadeva zelo draga, ampak rezultat se vidi res pri močnejših, jaz sem to probala boj iz redovednosti, kaj se bo zgodilo....  no pred leti sem v pol leta shujšala 9kg, z ločevalno dijeto, počasi in učinkovito, zdaj pa si želim zgubiti le "salo" okrog pasu.... tak da bom začela nazaj z bolj intenzivno telovadbo lepo nedeljo  pa hvala za nasvet fajgel
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 16. julij 2011 ura: 14:44 » |
|
Koga zanimajo ti šejki in prehranska dopolnila?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dadi123
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 49
|
 |
« Odgovori #5 dne:: torek, 19. julij 2011 ura: 13:50 » |
|
folk ne kupujte herbalife, ker je to totalni nateg, pa še piramidni sistem v katerem mora zaslužiti veliko posrednikov(kvazi welness svetovalcev, ki nimajo nobenih dokazil, izobraževanj in podobnega, so le navadni prodajalci) tako kot je že nekdo omenil, imajo preveč sladkorja, nekvalitetne beljakovine(soja) in cena je 2-3krat višja kot primerljivi izdelki v športnih trgovinah, to pa predvsem zato ker je toliko ljudi vmes ki morajo pobrati svoj delež. saj verjetno če so vam prodajali, so vam verjetno tudi ponudili če bi radi še kaj zaslužili zraven, mam prou  . ne nasedajte njihovim "strokovnjakom" ker so samo napiflani za določene izdelke ki jih prodajajo, sva z kolegom šla enkrat malo poslušat čist iz firbca, kaj bodo imeli za povedat, ker se oba ukvarjava z fitnesom in nutricionistiko, in so ostali brez besed, ko sva postavila malo bolj provokativna vprašanja, kot ubogi naivneži, ki jim prodajajo te izdelke.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #6 dne:: torek, 19. julij 2011 ura: 14:21 » |
|
....1krat malo poslušat čist iz firbca, kaj bodo imeli za povedat, ker se oba ukvarjava z fitnesom in nutricionistiko, in so ostali brez besed, ko sva postavila malo bolj provokativna vprašanja, kot ubogi naivneži, ki jim prodajajo te izdelke.
kakšna pa so bla ta vajina vprašanja (in njihovi odg.), da tak koncern ne bi znal pripraviti svoje ljudi za prodajo?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
dadi123
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 49
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sreda, 20. julij 2011 ura: 13:49 » |
|
naprimer, imajo kao neki revolucionarni izdelek, ki naj bi preprečeval infarkte preko širjenja žil, ki naj bi bil prvi na svetu in je patentiran. pa sem ga vprašal kaj je ta sestavina, pa je rekel nitric oxide. pa sem ga vprašal, kako lahko nitic oxide vnesemo kar direktno v telo?, pa je rekel da ga ubistvu povzroča določena sestavina. pa sem ga vprašal katera, in ni vedel. pa sem ga prosil za škatlico, kjer je po mojem pričakovanju pisalo vsebnost -ariginine, to je posebna aminokislina, ki NAJ bi povečevala pretok krvi. že zeloooooooo dolgo se uporablja proti erektilni disfunkciji, in pa na mojem področju fitnesu z namenom povečanja pretoka hranil v mišice. vendar nič od tega ni dokazano, v neki študiji je bilo naprimer dokazano da moraš vnesti 12g čistega ariginina oralno da sploh pride do kakršnega koli učinka. ostale študije so bile delane na podganah, ki pa jih zaradi reciklacije dušika zelo težkoprimerjamo z ljudmi,.... no kakorkoli že, hočem povedati da niso imeli pojma, in so bili le nekaj na pamet napiflani o izdelkih ki jih prodajajo, naprimer tudi to da je soja najboljša beljakovina, ko pa je dejstvo da je izolat sirotke veliko boljši po aminokislinski sestavi in biološki vrednosti, je pa res da je soja bolj poceni in je zato tudi glavna sestavina v njihovih izdelkih, poleg sladkorja. pa še je teh primerov
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kinto
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 28. julij 2011 ura: 09:33 » |
|
Itak, da je herbalife nateg, halo  Čim maš nekje vsiljive študente in ostale, ki te z napiflanimi stavki prepričujejo 100 na uro o nečem, a dejansko pojma nimajo o prehrani, kot je rekel dadi123, nobenih potrdil o izobraževanjih, itd...a je treba sploh še kej več? Pa tisto njihovo merjenje maščobe ali ne vem česa...skoraj vsakemu, ki ga testirajo, mu itak pokaže ful preveč maščobe. Oni poznajo popoln recept za izgubo te maščobe. Zakaj te potem po večini testira nadpovprečno debela ženska? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 08:55 » |
|
Hmm, meni pa je včeraj dalo na velo mislit o herbalife-u in njegovi učinkovitosti/zdravilnosti za telo in um..in sicer..Pred 2 tednoma je umrla 42-letna (mlada!!) gospa,  , ki se je vrsto let ukvarjala, uporabljala na veliko in predlagala prav te izdelke..  , sicer pa si je pojavil rak in v kratkem jo odnesel s tega sveta.. No, ker je bolezen vmes posegla - razumem! Ali, ker vsi trdijo, kako ti izdelki delajo čudeže in kako na veliko, zdravo pozdravijo/nahranijo celice..potem, zakaj ni zmogla? No, pomislila sem, da je nemara tudi zavračala kemična zdravila..tega ne vem...morda! Skratka, to mi je dalo na veliko mislit..sicer pa ne uporabljam Herbalife..le občasno pripravek SPRIRULINA ali VITAMINI B KOMPLEKSA  Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 01. september 2011 ura: 16:24 » |
|
sj tud Montinjac je naenkrat sfriznil s tega sveta
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Johnson
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 32
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 06. oktober 2011 ura: 19:49 » |
|
Je tukaj kdo, ki se je spustil v biznis s Herbalifom?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 12:04 » |
|
misliš kot kupec ali kot prodajalec?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 12:10 » |
|
Ali, ker vsi trdijo, kako ti izdelki delajo čudeže in kako na veliko, zdravo pozdravijo/nahranijo celice.. preveč naivnosti ni najbolj pametna izbira...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Johnson
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 07. oktober 2011 ura: 17:11 » |
|
misliš kot kupec ali kot prodajalec? Kot prodajalec.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Johnson
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 10. oktober 2011 ura: 23:47 » |
|
Se je kdo spustil v biznis kot distributer?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|