FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 18:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: popagajte mi  (Prebrano 312 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
žužu
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4

« dne:: petek, 21. januar 2011 ura: 11:13 »

Prosim za pomoč  oziroma nasvete in izkušnje
Pred cca 10 leti sem se ponoči zbudila, ker me je dušilo. Nisem vedela zakaj. Spati zaradi dušenja nisem mogla. Jesti tudi ne. Dušila sem se tako močno, da mi je šlo na bruhanje, čeprav bruhala nisem. In to cele dneve. 1 leto je trajalo, da se je umirilo, čeprav sem hodila na terapijo, mislim da ko sem pričela jesti AD. Bila sem še študentka, jokava, nič nisem mogla, niti v trgovino. Šla sem k babi, da je bil nekdo ob meni, s fantom sem se razšla, ker nisem zmogla biti z njim, ker sem preveč zatajila sebe in ker so se nabrali problemi doma.
Sedaj sem spet na AD in je bilo še kar dobro. Dva dni nazaj pa spet tesnoba, zgodnje zbujanje, driska, ne morem jesti, najraje bi se nekam skrila. Babi je vmes že umrla, imam in živim z novim fantom, hodim v službo, a padam v krč. A bi mogla povečati dozo tablet. Jem Paroxat 20 mg. Ne vem kaj naj. Spet sem jokava. Nič mi ni prav. Obsojam se, da mi ne bo v življenju uspelo itd.
Prijavljen
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 155

« Odgovori #1 dne:: sobota, 22. januar 2011 ura: 10:21 »

ni se ti treba obsojat svoje probleme povej psihiatru mogoče bosta mal spremenila dozo ali pa dala kak drugi tablet to res ne vem najbolje da se obrneš na psihiatra...
pri meni niso prijeli tableti in sva na koncu prišla na leponex 500mg na dan sej je uredu to je sicer anti psihotik in pa anti depresiv asentra 100mg pa še abilify 20mg na dan...
drugi mi niso prijeli...

želim ti veliko sreče in pa da bi našla ustrezna zdravila
mogoče bi tudi pomagala psihoterapija...

lepo bodi
Domen
Prijavljen

Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji
razsvetlenja.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar