FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 18:01

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Dr. Irma Kuhar  (Prebrano 2086 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
ROLIPOLI
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 63

« dne:: petek, 21. januar 2011 ura: 08:08 »

Ta teden sem bila pri njej zaradi kognitivno vedenjske terapije.

Je kdo že bil pri njej ? Žal mi prvi stik ni ravno "sedel v srce" Sad.

Ne vem nekaj me moti na njej.
Prijavljen
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #1 dne:: petek, 21. januar 2011 ura: 09:49 »

Če se nista "vsedla" na prvi pogled, bi predlagala drugega terapevta/ko. Zaupanje in tisti "klik" sta zelo pomembna.
« Zadnje urejanje: petek, 21. januar 2011 ura: 15:18 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #2 dne:: petek, 21. januar 2011 ura: 14:52 »

Jaz sem bila cca 2 tedna nazaj.

Rekla bom samo to, da jo bom menjala, ker tako hladnega odnosa ne doživim niti če se uležem v zmrzovalnik!

Lp-Sofie  rozicodam
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
ROLIPOLI
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 31. januar 2011 ura: 08:07 »

No potem pa le nisem edina.

Tudi meni se je zdela grozno hladna, na trenutke celo posmehljiva. Jaz tam razlagam svoje probleme ona pa me dobesedno "zabija".

Prijavljen
hondael
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 24

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 31. januar 2011 ura: 21:37 »

Hvala bogu! Sem mislila, da sem že jaz čudna. tudi jaz sem bila pri njej prejšni teden zaradi KVT pa je bila tako čudna da bog pomagaj! Ni mi bila všeč  in ko sem odšla od nje sem se počutila tako bedno da ne moreš verjet! Čakala sem pol leta, na prvi obisk in kaj zvem. da ima vse polno da lahko pa k njej hodim na dva meseca na kratke pogovore, če pa hočem samoplačniško lahko gre hitreje. Ja hvala lepa no!
Prijavljen
ROLIPOLI
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 08:02 »

Evo jaz isto. Pol leta sem čakala ker sem pač šla na napotnico. Nimam tako hudih težav, pa sem se odločila da bom počakala.

Ko sem pa prišla, pa začne razlagat da to v bistvu ne bo KVT ampak pogovori ker če želim res tisto pravo KVT moram samoplačniško. Potem mi je pa še predlagala neko pogovorno skupino ki poteka 4x in plačaš 100 EUR.

Tudi jaz sem se počutila tak butasto ko sem šla od nje, da mi je šlo kar na jok. Kar veliko sem pričakovala, no potem pa takole.

Mislim - vse se vrti okoli denarja.  Angry

Resno premišljujem če bi sploh še šla. Ni mi težko dati 100 EUR, ampak vse skupaj se mi zdi bedasto. Sploh pa njen odnos. unsure
Prijavljen
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #6 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 09:43 »

Ne hodi. Pe vedno je zadosti psihiatrov, ki delajo na koncesijo, in pri katerih prideš na vrsto v mesecu - dva.
Jezna sem.  Angry

Od kje si ROLIPOLI? Z Vrhnike?

« Zadnje urejanje: četrtek, 03. februar 2011 ura: 09:55 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
ROLIPOLI
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 09:59 »

Okolica Ljubljane.

Bom še malo premislila kaj bom. Itak hodim že nekam drugam - k drugi psihiatrinji.

Nekoč sem ji izrazila željo da bi šla še na KVT in mi je rekla naj se malo pozanimam kdo to dela in mi bo dala napotnico.  Ona tega žal ne dela.

No zdaj pa takole. Bom ostala kar pri svoji psihiatrinji ki je 1000 x boljša, pa je. Itak hodim k njej tudi na ene pogovorne skupine oki ki so brezplačne in mi jih ni treba plačati. Pa še fina skupina je.
Prijavljen
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #8 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 10:09 »

Tako jezna sem, da služijo na račun bolezni. Še sploh psihiatrije, ko je človek že itaq čustveno prizadet. Psihiatrija je najboljša tržna niša v medicini. Ni ti treba mazati rok. Samo poslušajo te (ali pa ne), pa napišejo kak recept. Samooklicani psihoterapevti, pa ponujajo vse mogoče terapije, o katerih so prebarli dve knjigi.
Treba bo to urediti. Kot alternativno medicino. Grrrrrr  Angry
Prijavljen

alexx Afro 
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 14:15 »

Če bi bila ona prijazna, kulturna, strokovna, predvsem pa človečna, bi se morbid clo naročila pr njej za psihoterapijo samoplačniško.

Tko pa me je z aroganco odgnala. Verjetno ima veliko strank in se ne sekira, vendar če je že kot psihiatrinja padla, je tudi kot ekonomistka, še najbolj pa v humanistiki!!!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
smejka007
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #10 dne:: četrtek, 10. marec 2011 ura: 16:52 »

Živjo! Sem nova na forumu. Bi pa rada samo rekla da sem hodila k Dr. Irmi Kuhar na Vrhniko (cca. 4x) in da nisem bila prav nič zadovoljna. Tudi malo ni bla prijazna...samo na uro je gleda in čakala da bo konec terapije. In sploh me ni razumela ko sem ji razlagala da ne morem v trgovine...da me v avtu panika grabi...itd. Res slaba izkušnja.

Lp, Maja
Prijavljen
mikuzka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #11 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 12:57 »

tudi jaz hodim k njej. in nisem ravno zadovoljna. nevem pa kam bi lahko šla drugam. zdravljenje pri njej se mi ne zdi učinkovito. če ima kdo dobre izkušnje s kakšnim drugim psihiatrom mi naj prosim pove in svetuje kam naj grem. sem iz vrhnike.
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 13:14 »

hoj muzika!

tudi jaz sem iz ok. vrhnike, vendar mislim, da je na vrhniki samo ona, nažalost!, v logatcu bojda da ni, ker sem že jaz spraševala, če je kdo tam. Tak da jst zdj hodim v Dirono v Lj., na Povšetovi, kjer sem zadovoljna. So na konc.!!!
Prijavljen

mikuzka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 8

« Odgovori #13 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 13:52 »

ja to vem.sej zato sprašujem za kakšnega drugega za u ljubljani.k tuki ni druzga.in se že dougo zdraviiš?jaz se šele leto in pol.zelo si želim zanositi pa nevem kdaj bom sploh lahko. ker to zdravljenje se lahko vleče še dolgo. imaš kakšne ad proti nervozi,tesnobnosti?
Prijavljen
anabana
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« Odgovori #14 dne:: torek, 19. april 2011 ura: 09:35 »

Hej!

Jaz sem tudi hodila k dr. Kuhar, pa niti slučajno ni bilo tistega klika. Na začetku sem mislila, da je tak pač odnos s terapevtom, ampak sem ugotovila, da temu niti slučajno ni tako, tako da menjajte, brez slabe vesti:) Jaz sem RES, ampak RES navdušena nad dr. Drnovškovo in sem 100% prepričana, da če bi začela s terapijo pri njej prej, moja anksioznost ne bi tok napredovala. Meni je super! Pa ne samo kot terapevtka, ma super človek je, taka karizmatična, topla pa te zna useeno postavit na svoje mesto, ko kej bluziš;)

Tako da moj nasvet, menjat;) Niso vsi za vse, nekomu je dr. Kuhar super, drugemu pa ne paše. Brez veze se nekaj silit.

lp;)
Prijavljen
Ula
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #15 dne:: četrtek, 15. marec 2012 ura: 23:28 »

Živjo!
Jaz pa imam zelo pozitivno mnenje o dr. Kuharjevi, k njej hodim na redne terapije že več kot 2 leti in je edina, ki mi je pomagala. Moja anksioznost je že skoraj da ozdravljena in terapevtko nameravam tudi v prihodnje obiskovati. Še dobro, da sem pri terapijah vztrajala, tudi meni se je zdela prvič nekoliko bolj hladna, ampak vsak naslednji obisk sva našli pristnejši stik. Zelo bi jo priporočala, res ena a terapevtka!
Prijavljen
Shayna
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: ponedeljek, 19. marec 2012 ura: 16:59 »

Po prebranem nikakor nisem hotela k njej... vendar sem zaradi situacije primorana Cry Edino kar lahko rečem je, da je bil že prvi stik slab, je enostavno povedano nesramna.

Kako je lahko takšna do ljudi v stiski... moje mnenje je, da si je napačno izbrala svoj poklic. Če pa komu pomaga pa hvala bogu.
Prijavljen
lost_in_time
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 217

« Odgovori #17 dne:: sreda, 16. maj 2012 ura: 15:01 »

Opa, vidim da tukaj tece debata o kuharjevi..  kiselnasmeh
Je nikakor ne priporocam. Sem jo imela za dr.ko sem bila se na eap v lj hospitalizirana.
Kot pisete tukaj-je hladna,posmehljiva,imas obcutek kot da ti sploh ne zeli pomagati.. Bila sem v bolnici,pa sem jo imela enkrat na teden za kakih 15min..mislim?!.. in vsakic sem sla od nje v solzah.
Mislim da bi mi brez njene ''terapije'' slo boljse. Cel oddelek je bil enakega mnenja(razen ene,ki je bila izjema-kako,nimam pojma).
Tako da vsem toplo priporocam da si najdete koga drugega, ker tak izgubljat casa pa se denarja,nima smisla.
Lp
Prijavljen
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #18 dne:: nedelja, 20. maj 2012 ura: 15:39 »

hecno, meni pa se je zdela o.k., ko sem leta 2006, 1. aprila prišla na EKI skupaj s starši ob moji prvi in Bogu hvala edini epizodi psihoze in ko sem umirala od strahu, da me bodo tam owerdoziral. in ko je omenila Risperdal, se mi je kamen odvalil od srca, ker sem zdravilo poznala. in na željo moje mame me je celo v psihozi spustila domov, kjer je bil nekdo ves čas z mano, za kar sem ji bila zares hvaležna. hiperdozirala z zdravili pa me tudi ni, saj je predpisana doza znašala 2x 2 ml (oz. mg)b isperdala na dan.

we got over it!

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar