čebula
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 23
|
 |
« dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 09:04 » |
|
v nastavitvah računa sem izbrala možnost, da je moj mail skrit, vendar je kljub temu viden!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Lost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 09:08 » |
|
Mail je skrit drugim uporabnikom. Ti pa ga vidis, preverjeno, tole vidim jaz.
Ime: čebula Vsi prispevki: 7 (7 na dan) Status: Novinec / novinka Datum registracije: četrtek, 08. maj 2008 ura: 20:06 Nazadnje aktiven: danes ob 09:07 am ICQ: AIM: MSN: YIM: Email: skrito Spletna stran: Trenutni status: Prisotni Prisotni [Dodaj na seznam prijateljev] Spol: Starost: N/P Lokacija: Lokalni čas: sobota, 10. maj 2008 ura: 09:07
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
|
|
|
Gaia
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 25
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 16:36 » |
|
Tudi jaz sem odkljukala opcijo skrij e-mail - praviš, da ga vidim samo jaz, ostalim uporabnikom je pa skrit. To mi je jasno.
Ni mi pa jasno tole - sem šla pogledat v rubriko Člani, kjer je spisek članov - tam je pa videm moj e-mail naslov, če kliknem na kuverto. A tam je torej viden moj e-mail tudi drugim uporabnikom, ali pa ga vidim le jaz?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Aimee
gost
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 17:02 » |
|
Ni mi pa jasno tole - sem šla pogledat v rubriko Člani, kjer je spisek članov - tam je pa videm moj e-mail naslov, če kliknem na kuverto. A tam je torej viden moj e-mail tudi drugim uporabnikom, ali pa ga vidim le jaz?
Gaia, tole je zanimalo tudi mene. No, zase sama ne morem preveriti, sem šla pa v rubriko člani pogledati zate in tvoj email naslov ni prikazan, tako da si lahko brez skrbi. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 17:28 » |
|
Bom še enkrat tudi v tej temi napisala: vsi vaši lastni podatki so vam vidni, ne glede na to ali ste izbrali opcijo skrij ali pokaži, ostalim uporabnikom je vidno samo tisto kar ste si napisali ali nastavili v "nastavitvah profila" v vašem profilu, tj: uporabniško ime za prikaz (v nastavitvah računa), avatar, datum rojstva, lokacija, spol, ICQ, AIM, MSN, YIM naslov in spletna stran, če jo imate. Nobene od teh rubrik vam ni treba izpolniti, če ne želite, da je vidna ostalim uporabnikom - komot pustite vse prazno. Email pa je potreben zato, ker lahko kdaj pozabite geslo in brez mail naslova ne morete do njega. Email naslov je ostalim skrit, če si ga tako nastavite, brez skrbi. Ali je skrit lahko preverite tudi po tem, da ob ogledu svojega profila pogledate ali je napisan s takšno pisavo ali z normalno. Če je s takšno, potem je skrit.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sobota, 10. maj 2008 ura: 17:31 od Anchi »
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
čebula
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 17:53 » |
|
Ne vem če je čisto tako.  Štekam, da je moj mail viden, če sama čekiram svoj profil. Zakaj pa je viden na forumu v mojih postih? Pod nickom je kuvertica-ko klikneš nanjo se čisto lepo pokaže mail. Ali je tudi to vidno samo meni?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Aimee
gost
|
 |
« Odgovori #6 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 18:11 » |
|
Zakaj pa je viden na forumu v mojih postih?
Pod nickom je kuvertica-ko klikneš nanjo se čisto lepo pokaže mail.
Ali je tudi to vidno samo meni?
Čebula, to je vidno samo tebi. Jaz ob tvojem postu vidim le tole: - tvoj nick, - piše, da si novinka, - odsotna ali prisotna, - število prispevkov - in ikonici za ogled profila in zasebna sporočila. Kuverte (email naslova) zagotovo ni zraven.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 18:56 » |
|
Ne vem če je čisto tako.  Tako kot pravi Aimee in kot sem prej že jaz razložila. Svoje podatke lahko vidite, drugi jih ne morejo, razen če ni drugače nastavljeno. V tem se razlikuje od starega foruma, kjer so vam tudi lastni podatki ostali skriti, če ste si tako nastavili.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
čebula
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #8 dne:: sobota, 10. maj 2008 ura: 21:59 » |
|
ok kul.
hvala za pojasnila
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #9 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 10:05 » |
|
Da ne bom nove teme odpirala.... meni pa menda odšteva prispevke  ....ali pa jih ne sešteva  ....no, sej ni to nič kaj pomembnega, pa vseeno, če je novo, naj dela prav  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 10:25 » |
|
Kristy, to ni napaka ! Anchi in ostali v uredništvu so predlagali, da se pripevki v rubriki "Splošne teme" ne prištejejo uporabniku kot skupno število prispevkov za lestvico najbolj dejavnih uporabnikov. Anchi je to nastavila, ker smo se vsi strinjali.  Namreč ne more nekdo dobiti naziv expert, heroj, itd in ker ima 600 priapevkov v temi "Ena igrca" in podobnih temah. Še vedno pa so vsi tvoji prispevki vidni v tvojem profilu, niso pa vsi v skupnem številu prišteti. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #11 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 10:26 » |
|
Da ne bom nove teme odpirala.... meni pa menda odšteva prispevke  ....ali pa jih ne sešteva  ....no, sej ni to nič kaj pomembnega, pa vseeno, če je novo, naj dela prav  . http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,84.msg492.html#msg492
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Aimee
gost
|
 |
« Odgovori #12 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 11:36 » |
|
Želela sem le dopisati, da se mi ta poteza, da se posti, ki jih pošiljamo v kotiček splošne teme, ne prištevajo k številu prispevkov, ki vplivajo na pridobitev naslova na forumu, zdi zelo pametna  . Naziv je pravzaprav nekakšna nagrada tistemu, ki objavlja uporabne prispevke in naštevanje najljubših stvari in sodelovanje v igrici se zagotovo ne more enačiti z uporabnim nasvetom, v katerega je tisti, ki je svetoval, najbrž vložil precej več truda, kot če bi sodeloval v zabavnem kotičku.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #13 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 12:42 » |
|
Tudi jaz se strinjam z uredništvom. To kaj je meni polepšalo dan in zakaj se jezim sigurno ne pomaga nikomur, da lažje preživi hude trenutke. Konec koncev pišemo zato, da si pomagamo, se spodbujamo in pa tudi nasmejemo. Sigurno nisem nič boljša če imam status veterana...ali kaj je že. Je pa prav, da obstajajo tudi zabavne teme, da se malo sprostimo in si s hecom polepšamo dan. Vem, da imamo klepetalnico, a večina ne more veliko viseti gor in vedeti vse. Zato mislim, da je prav tudi o neresnih temah pisati, da se počenčki lahko u miru usedejo in počasi preberejo kaj se je čez dan dogajalo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #14 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 12:46 » |
|
.... Je pa prav, da obstajajo tudi zabavne teme, da se malo sprostimo in si s hecom polepšamo dan. Vem, da imamo klepetalnico, a večina ne more veliko viseti gor in vedeti vse. Zato mislim, da je prav tudi o neresnih temah pisati, da se počenčki lahko u miru usedejo in počasi preberejo kaj se je čez dan dogajalo.
se strinjam; pa še nekaj kar sem dodam - koledar je prazen - alo, rojstne dneve izpolnite na svoje profile, da bomo vedeli, kdaj komu čestitat :  že tako se lahko zgodi, da se koga zgreši, kar pa ni lepo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Kristy
|
 |
« Odgovori #15 dne:: ponedeljek, 12. maj 2008 ura: 13:17 » |
|
Kristy, to ni napaka ! Anchi in ostali v uredništvu so predlagali, da se pripevki v rubriki "Splošne teme" ne prištejejo uporabniku kot skupno število prispevkov za lestvico najbolj dejavnih uporabnikov. Anchi je to nastavila, ker smo se vsi strinjali.  Namreč ne more nekdo dobiti naziv expert, heroj, itd in ker ima 600 priapevkov v temi "Ena igrca" in podobnih temah. Še vedno pa so vsi tvoji prispevki vidni v tvojem profilu, niso pa vsi v skupnem številu prišteti.  A, tako je to....ni problema, je že v redu...nisem vedela 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
|
|
|
robyhor
VZTRAJEN
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 20
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sobota, 01. november 2008 ura: 13:25 » |
|
Ponavljam vprašanje. V profilu moraš obvezno napisati tvoj e-mail. Kljub temu, da sem odkljukal, da ne žilim objavo enaslova je moj viden! kaj storiti?!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sobota, 01. november 2008 ura: 13:26 » |
|
E-mail je viden samo tebi, mi ostali ga ne vidimo.  Piše nam: skrito
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Dečko
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sobota, 01. november 2008 ura: 13:29 » |
|
To sem se tudi jaz spraševal, no Aslan hvala! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
|
|
|
|
HisTer
|
 |
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 05. februar 2009 ura: 19:21 » |
|
To vsako toliko kdo vpraša. Posebno taki, ki forumov niso navajeni.
Itak vse piše tako pri prvi registraciji, kot tudi v profilu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
 Rock&Roll
|
|
|
|