|
Nabc
|
 |
« Odgovori #20 dne:: sobota, 15. januar 2011 ura: 12:50 » |
|
Nazadnje se mi je javila v torek. Vprašal sem jo, kdaj bi se lahko dobila, vendar se še ni odzvala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sobota, 15. januar 2011 ura: 18:43 » |
|
Kaj je zdj, a sta se že dobila al ne? Bo iz te moke hlebec ali bodo prestice?  Ker si Nabc pisal ravno v to temo, namreč v tehniko sproščanja in ko si že rekel, da nisi živčen, ker si se že s toliko dekleti dobil, da ti je to postalo prijetno oprvilo.... kok pa je to deklet? Da vidim, s koliko tipi se moram še dobiti, da ne bom nervozikus  LP-Sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sobota, 15. januar 2011 ura: 19:55 » |
|
Saj pravim, da se še nisva dobila. Upam da ni pozabila name. Jo bom moral malce za rokav pocukat.
Ne morem ravno reči, da nisem povsem živčen, nekaj nervoze je še vedno prisotne, vendar ne tako zelo kot takrat, ko sem se prvič v življenju dobil z neko punco. Doslej sem se tako na napol slepo dobil z približno 10 puncami.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 00:18 » |
|
Ma kje ti dobiš te kontakte... Mene na teh straneh nobena ne jebe. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 08:56 » |
|
Saj še ni rečeno, da bo iz tega kaj več. Z dotično se zaenkrat še nisva zmenila za pijačo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
jazzjazz20
|
 |
« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 14:48 » |
|
noname1...jst še čakam raport s torkovega študentskega.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #26 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 11:34 » |
|
Držite pesti, da se bova srečala v nedeljo oz. da ne bo "padlo v vodo".
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #27 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 11:42 » |
|
držim pesti
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #28 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 11:46 » |
|
Hvala Arwen. Bolj ko se nedelja bliža, bolj sem živčen. Ona mi je v ponedeljek sporočila, da bi se lahko dobila v nedeljo, jaz sem potrdil, vendar od nje še nisem dobil povratne informacije.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #30 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 12:06 » |
|
Hvala Arwen. Bolj ko se nedelja bliža, bolj sem živčen. Ona mi je v ponedeljek sporočila, da bi se lahko dobila v nedeljo, jaz sem potrdil, vendar od nje še nisem dobil povratne informacije.
Imata določen kraj in čas ... da ne bo vse "v zraku" ... in oba čakala drug drugega. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #31 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 12:10 » |
|
Saj ravno v tem je poanta, od nje nisem dobil povratne informacije. Pravi, da se lahko dobiva v nedeljo, jaz sem ji predlagal kraj srečanja, vendar od nje še ni odziva. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #32 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 15:46 » |
|
Ravno prej sem debatiral z martinco, upam da nisem kaj za***al že v fazi dogovarjanja. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #33 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 16:00 » |
|
Ne vleči krivde nase. Punca še ni odgovorila na sms to je vse ... morda rabi čas, morda je zasedena zdele itd ... Easy ... vse se uredi ob pravem času.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #34 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 16:35 » |
|
nabc.... potrpežljivost, potrpežljivost!pa ne samo tukaj ampak povsod v lajfu. kako vem? ker sem tud sama imela turbo pogon v riti in me je dostikrat zaneslo s poti in v prepad. Danes sem potrpežljiva oz. se vsaj trudim. Pa je pri zdravju bolše, da gre na hitro, pri ljubezni pa sploh ima ta zadeva svoj čas! Sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #35 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 17:21 » |
|
Ne vleči krivde nase. Punca še ni odgovorila na sms to je vse ... morda rabi čas, morda je zasedena zdele itd ... Easy ... vse se uredi ob pravem času.
Ni sms, ampak so zs na facebooku. V nedeljo naj bi se dobila, nisva pa se nič podrobneje dogovorila, od nje pa tudi ne duha ne sluha.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #36 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 17:28 » |
|
Tudi jaz držim pesti za nedeljo!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #37 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 17:42 » |
|
Bom v ponedeljek zjutraj javil, ali je do srečanja sploh prišlo. Namreč članica tega foruma meni, da imam preveč vljudnostni nastop, da preveč sprašujem, da že v fazi dogovarjanja cincam in da to punce odbija (pazite, to mi je ženska napisala, je pa ravno o tem tudi NN govoril).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #38 dne:: petek, 28. januar 2011 ura: 23:42 » |
|
Nabc, ločiti je treba preveč vljudnostni nastop, vljudnostni nastop,vsiljiv, neučaka, nepotrpežljiv, brez vezni nastop, nesramni nastop, naduti nastop, ignorantski....itd . Če preveč siliš in posiljuješ ni nobeni všeč, če si neučakan se to začuti. Dobro je biti potrpežljiv in malce počakati, če ni odziva očitno deklice ne zanimaš, bo pa kakšna druga. Pa saj si dovolj star, da to sam veš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #39 dne:: sobota, 29. januar 2011 ura: 00:16 » |
|
Če ima tip vse pošlihtano v glavi ter nek normalen pristop, bo ta uspel v kolikor je punca skulirana. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|