Orhideja88
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 6
|
 |
« dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 20:28 » |
|
Najprej vsi lepo pozdravljeni! Na temu forumu sem nova. Odločila sem se, da se vam pridružim, ker ste res dobri poslušalci! Zadeva je sledeča. S fantom sva skupaj 3 leta. Najina zveza se mi je zmeraj zdela vredu, nikoli se nisva veliko prepirala, pa tudi zaupala si nisva veliko. Nikoli ni biu moj najboljši prijatelj, kar naj bi partner biu. Nikoli me ni znal potolažit, me spodbujal pri mojem delu, ni sprejel moje družbe-prijateljev moškega spola, včasih me prekine npr.pšššt ko kaj rečm, ko gre kdo mimo. Bolj, ko razmišlam o nama bolj se ne vidim z njim v prihodnosti. Čeprav ima svoje stanovanje in naj bi živela pri njemu se kar ne morem in ne morem preselit. Ne glede na vse napake pa ga imam neskončno rada in ne predstavljam si da ga nebi bilo ob meni. Na začetku zveze sem mislila, da je to to za zmeraj do konca življenja, zadnje pol  leta pa se mi nabira in ne vem kaj naj naredim. Kako naj grem stran ga zapustim, ko pa ga ljubim in si ob sebi ne predstavljam drugega? Zakaj je to tako težko? Zadnje čase veliko jokam, nisem več ista, optimistična oseba, vedno nasmejana. Boli me srce, težko mi je...  Če me vprašate ali sem srečna nisem, ampak nisem tudi nesrečna nekaj vmes je. Zakaj ljubezen tako boli, ko pa bi mogla biti nekaj najlepšega?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 20:36 » |
|
Pa si prepričana, da ga imaš tako zelo rada ali samo ne znaš biti brez njega, se bojiš biti sama? Če nisi srečna imaš odgovor na dlani, jaz te ne morem potolažiti, saj bo v redu, ko že sama vidiš kaj je narobe. Premisli, kakšno prihodnost imaš z njim? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 2.988
|
 |
« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 20:37 » |
|
Orhideja pozdravljena  Očitno je, da nisi srečna in da ti tvoj fant ne daje tistega, kar bi si ti želela. Izgleda,da partnerju paše tak odnos, da se ne rabi preveč "razdajati", vendar mislim, da se morata za kvaliteten odnos truditi oba. Tvoja navezanost nanj pa meni malo vleče na "odvisnost od odnosa", saj praviš, da nisi ravno srečna z njim, vendar si življenja brez njega tudi ne predstavljaš. Daje ti občutek varnosti,sprejetosti in pripadnosti...si morda to pogrešala kot otrok? Vedi, da si vredna ljubezni in kvalitetnega odnosa, če pač ne s tem fantom, ti je namenjen nekdo, ki ti bo to nudil. Vsekakor pa ti priporočam pogovor, da poveš svojemu fantu kaj te moti, kaj si želiš (morda pa on niti ne ve, da si ti nesrečna oz. zakaj si nesrečna) in skupaj obrneta nov list v vajinem odnosu.  Morda še nasvet za branje: http://www.mladinska.com/formule_ljubezniDržim pesti za vaju 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
martinca
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.542
|
 |
« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 20:50 » |
|
da poveš svojemu fantu kaj te moti, kaj si želiš (morda pa on niti ne ve, da si ti nesrečna oz. zakaj si nesrečna) in skupaj obrneta nov list v vajinem odnosu.  Kako, če ji pa reče pšššt  Saj je sploh ne spoštuje in to bodoče življenjske sopotnice! Nič ne držim pesti za vaju ! Čakam, kaj boš rekla, kaj je rekel ob novici, da si nesrečna. Po moje v stilu : 'Daj baba ne seri, mir mi daj...' Morda pa bo nenadoma zaglumil veliko skrb zate z namenom, da vendarle prideš k njemu in ga pred vsemi ne osramotiši z odhodom 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
neimenovana
|
|
|
|
|
Orhideja88
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 21:59 » |
|
Res je daje mi občutek varnosti, kar doma že nekaj časa pogrešam. Sva se pogovarjala o tem, kar me moti pa me ne jemlje resno, smeje se mi in mi reče, da on je pač zabit in tega ne razume. Bojim se, da ne bom nikoli našla nekoga, ki me bo imel tako rad in me ne bo varal, gledal za drugimi non stop in tako dalje. Ne vem razočarana sem, prejokala sem že tok, da ne vem več kje se me glava drži.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #6 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 22:03 » |
|
Orhideja, on se verjetno ne bo spremenil. Dobro premisli v kaj se spuščaš, si želiš tako vse življenje? Ali je to vredno tvoje srčne nesreče? Mogoče bi bila pa z nekom drugim bolj srečna, samo spoznati ga je treba. Sicer pa, če je zabit, je samo izgovor. Kadar imaš nekoga rad, narediš vse , da partnerju ustrežeš ali se vsaj potrudiš kaj spremeniti 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #7 dne:: ponedeljek, 20. december 2010 ura: 22:16 » |
|
Zdi se mi, da te je predvsem strah. Ne zaupaš sama sebi in se...zguljeno rečeno, nimaš rada. Jaz verjamem, da mlada ženska tvoji let ima vso pravico zahtevati več od življenja. Nisem na tvojem mestu, a če bi še en krat imela tvoja leta, se ne bi zadovoljila samo s polovico. Žela bi "vse".
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #8 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 07:43 » |
|
Res je daje mi občutek varnosti, kar doma že nekaj časa pogrešam. in zato iščeš nadomestek... žal očitno na napačnem kraju
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Orhideja88
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #9 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 12:44 » |
|
Zdi se mi, da te je predvsem strah. Ne zaupaš sama sebi in se...zguljeno rečeno, nimaš rada. Jaz verjamem, da mlada ženska tvoji let ima vso pravico zahtevati več od življenja. Nisem na tvojem mestu, a če bi še en krat imela tvoja leta, se ne bi zadovoljila samo s polovico. Žela bi "vse".
Tudi jaz sem mislila, da imam vse, denar, potovanja, dragi avtomobili...pa me to še vedno ne izpopolnjuje, še vedno nekaj pogrešam. Pa mi kdo reče: ja kaj pa bi še rada, bod vesela za to kar maš! Mislite, da bi mi pomagal kakšen obisk pri bioenergetiku, ali mogoče psihoterapija? Da se vsaj malo dvignem in potem naredim konec temu...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #10 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 12:51 » |
|
Mislite, da bi mi pomagal kakšen obisk pri bioenergetiku, ali mogoče psihoterapija? Da se vsaj malo dvignem in potem naredim konec temu...
Vsekakor mislim, da bi ti pomagal obisk psihoterapevta. Nekaj jih je, ki so kar dobri, in če si lahko finančno privoščiš toliko bolje. Glede bioenergetika, pa mislim, da ne. Poznam nekaj forumovcev, ki so probali tudi to, pa ni bilo haska. Samo denar je šel. P.S. Vem kako se počutiš. Tudi jaz sem imela vse, pa vseeno nisem bila srečna. Tako, da je vse relativno, a ne?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
Orhideja88
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #11 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:16 » |
|
Ne vem domim, da mi bo uspelo it stran od njega. Še vseeno mi je bolje kot, doma, kjer me nihče ne podpira mama pa nikakor ne zna bit mama, je nekdo, ki me kar naprej kritizira in posiljuje z njenimi idejami o življenju. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #12 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:21 » |
|
Orhideja,potem vendarle vztrajaš z njim zaradi tega, ker se bojiš biti sama, ne zato ker ga imaš tako rada?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #13 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:24 » |
|
Ne vem domim, da mi bo uspelo it stran od njega. Še vseeno mi je bolje kot, doma, kjer me nihče ne podpira mama pa nikakor ne zna bit mama, je nekdo, ki me kar naprej kritizira in posiljuje z njenimi idejami o življenju.  Orhideja,potem vendarle vztrajaš z njim zaradi tega, ker se bojiš biti sama, ne zato ker ga imaš tako rada?
se strinjam, v bistvu bežiš od doma, kjer nisi srečna, z njim pa tudi ne.....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Orhideja88
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:34 » |
|
Verjetno res, težko je to opisat. On je še vedno nekdo, ki mi vseeno, če me kritizira reče, da me ima rad, me objame, kje bom to dobila? Ne vem nabralo se mi je, preveč je vsega res. Včasih sem bila srečna, drugačna, pozitivna kam je šlo to? Oh ja sej bo bolš 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #15 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 22:37 » |
|
Orhideja, seveda boš dobila objeme in ljubezen tudi kje drugje...ne mislit, da je ta fant edini na svetu. Verjetno tudi vidi, kako si navezana nanj in to izkorišča. Ne bodi "copata"...postavi se zase...postavi sebe na prvo mesto in se najprej objemi sama sebe in si povej RADA SE IMAM IN VREDNA SEM LJUBEZNI.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sreda, 22. december 2010 ura: 07:21 » |
|
me objame, kje bom to dobila? pri drugi - pravi osebi
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sreda, 22. december 2010 ura: 11:38 » |
|
Bolj, ko razmišlam o nama bolj se ne vidim z njim v prihodnosti. Kako naj grem stran ga zapustim, ko pa ga ljubim in si ob sebi ne predstavljam drugega? Ne razumem žensk.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
urssska
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 625
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sreda, 22. december 2010 ura: 11:58 » |
|
Tuki ne rabiš razumet žensk, samo nevrotike.  Mogoče orhideja, si samo ne moreš predstavljati, da bi bila sama? (edit: aha, vidim, da so ti seveda že vsi postavli to vprašanje hehe, ups.)
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: sreda, 22. december 2010 ura: 12:07 od urssska »
|
Prijavljen
|
Človek ne dozori do svojega do svojega obraza brez smeha in čenčarij in ne brez poraza. Tone Pavček
|
|
|
|
noname1
|
 |
« Odgovori #19 dne:: četrtek, 23. december 2010 ura: 00:14 » |
|
Bolj, ko razmišlam o nama bolj se ne vidim z njim v prihodnosti. Kako naj grem stran ga zapustim, ko pa ga ljubim in si ob sebi ne predstavljam drugega? Ne razumem žensk. Tudi jaz ne. To, da smo samski tisti, ki smo vredni zvestobe (to je moje mnenje), pa smo sami.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|