|
Nabc
|
 |
« Odgovori #120 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 20:29 » |
|
da je tok slab, sebičn človek in da sem se pustil tako "nategnit".
Kaj naj ti rečem, nisi edini. Tudi mene je ena pred 3 leti uspešno vrtela okoli prsta, dokler se nisem po 3 mesecih "zbudil" (oz. je čas pokazal, da me ima ona za norca).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Rvd
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 29
|
 |
« Odgovori #121 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 21:48 » |
|
Ja no pr men je pa to par let trajal, sej sploh nočem napisat kok. Tko da dost mam js bab, če bom pa še kakšno hotu met jo bom pa prvo po zobeh poču, da pokažem kdo je moški, pač dejansko če si prjazn se ne splača, si en šibek človek. To se je zdej pa že pr tokih ženskah pokazal, da ne verjamem, da je slučaj, da js na take naletim. Škoda ampak tko je, js tega ne bom spremenu se bom pa prilagodil. Sem rajš svina pa ga najebem, kokr dat še enkrat čez da se za eno žrtvujem pa vse zato da na konc takole najebem.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #122 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 21:52 » |
|
Tko da dost mam js bab, če bom pa še kakšno hotu met jo bom pa prvo po zobeh poču, da pokažem kdo je moški,
Težko verjamem, da bi kaj pomagalo. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
mieaid
|
 |
« Odgovori #123 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 21:53 » |
|
napačne punce privlačiš??
Sicer pa ne moreš vse dat v isti koš...previdnost pa tako ali tako nikoli ni odveč
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #124 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 22:31 » |
|
če bom pa še kakšno hotu met jo bom pa prvo po zobeh poču Fizično interveniranje ne bo kaj dosti pomagalo. Je pa res da je včasih treba "udarit po mizi", oz. pokazal da si oseba ki se je ne da vrtet okoli prsta. Sem se sam prepričal v to.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Rvd
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #125 dne:: nedelja, 13. februar 2011 ura: 17:30 » |
|
No js mam dost sm se odloču, da grem k psihiatru, da vidim, če bo pomagal. Glede na to da se sto let čaka mislim iti samoplačniško, me pa zanima čisto okvirno koliko stane individualno srečanje in koliko časa traja, če mi lahko prosim kdo pove? Hvala.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #126 dne:: nedelja, 13. februar 2011 ura: 17:45 » |
|
Tko da dost mam js bab, če bom pa še kakšno hotu met jo bom pa prvo po zobeh poču, da pokažem kdo je moški, pač dejansko če si prjazn se ne splača, si en šibek človek. To se je zdej pa že pr tokih ženskah pokazal, da ne verjamem, da je slučaj, da js na take naletim. Škoda ampak tko je, js tega ne bom spremenu se bom pa prilagodil. Sem rajš svina pa ga najebem, kokr dat še enkrat čez da se za eno žrtvujem pa vse zato da na konc takole najebem. uuuuuuuuuuuuuuuuulala! ti pa si en pozitivko, bravo!  Le tko naprej!! Sam a teb so lepe ženske brez zob? Ker ko boš počil, prvo, ki jo boš mel, sicer ne vem zakaj bi jo  , bo seveda estetsko "popolna"!? praviš, da če si šibek, se ne splača, če si pa grobijan, je pa vauuuuuuuu. Lahko ti garantiram, da normalne potem ne boš dobil, če pa že, ti bo hitro ušla. S takšnim odnosom boš dobil prepirljivke, take ki se derejo, ki tudi mahajo, z eno besedo primitivke, in boš spet mogu dat za nove zobe..... kajti prvič jih bo izgubila, koj ko bo s tabo, drugič pa ob kreganjih, kajti do tega bo velikokrat prišlo v takšnem negativnem odnosu. In praviš, da si jih že toliko dobil, bab namreč, ki so ti pokazale, da je bolje biti baraba, in da ni to slučaj, da si same take dobil........... poglej, takšen kot si, takšne dobiš. Takšna kot je tvoja energija, takšne ljudi privabiš! Glede tvojega zadnjega stavka, da si rajši svinja..... poglej, kokr si boš postlal, tak boš spal! Sofie 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #127 dne:: nedelja, 13. februar 2011 ura: 19:34 » |
|
Ja no pr men je pa to par let trajal, sej sploh nočem napisat kok.
Meni pa ni jasno, kako je mogoče, da te je ena punca vrtela okoli prsta več let. Pa poročaj, kaj si uredil. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #129 dne:: nedelja, 13. februar 2011 ura: 20:06 » |
|
Meni se brezvezno življenje zdi, da se moram vsak mesec sekirati kako skozi položnice. V mojem naselju so stroški bivanja zelo visoki. Imajo nas za "bogato" naselje, pa ni več tako. Tudi "reveži" sedaj tu živimo.  Ja res je Alexx,te položnice me delajo kar depresivno...še eno službo rabim. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
Rvd
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #130 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 03:14 » |
|
No spet se oglašam po dolgem času pa spet rabim kakšne koristne nasvete, če bi kdo lahko pomagal. V glavnem na splošno sem zelo v redu, mislm tko imam življenje res poštomano tako da bi moral biti skoz vesel, kar tudi večino časa sem ampak vseeno ni pa še vse v redu. In sicer glede punc, kot sem že omenil, da imam težave, je še zmeram problem, da sem preveč izbirčen, do tistih ki mi niso pa takoj na prvi pogled všeč pa ne čutim nič tko čist nč pa nevem kako si pomagat. No to je prva taka stvar, ki bi rabil nasvete in sicer kako je možno, da jaz tako čisto nič ne čutim? K res nevem tle slišim kako pravite, kako intenzivno čutite ob ljubezni no tega pri meni ni...pa zdj ne vem kaj narediti? Štala. Kar me pa res matra je pa še vedno glede ene punce, ki sva si bila dolgo časa blizu in je ona potem kar prekinila to najino "romanco" in ji pomenim manj kot tazadnji drek, če se tako izrazim. In mene to razjeda. Imam razpucano v glavi, da punca nažalost ni "gladka" in zato tudi nisem hotel biti z njo, čeprav sem ji bil/sem ji še vedno pripravljen stati ob strani, če bi se odločila za zdravljenje ampak se noče. Problem je v tem, da ma fanta in to me tako moti, ko pomislim, da sta intimna in vse pa nočem na to misliti ampak vseeno mislim na to. Ne morem si pomagat imel sem šanso biti z njo ampak ker mi vizualno ni dovolj všeč in tudi vedel sem, da bi me prej ali slej zapustila tako kot je že mnogo fantov pred mano in si takoj poiskala novega. In tut ne čutim več nič do nje ampak me vseeno še tako žge ko pomislim da je z drugim/i. Tako da plis za kšn koristen nasvet, k mi je butast da takole življenje zapraulam k drgač mi je ful v redu. No tako kratko poročilo kar me daje in sem dostikrat zelo slabe volje zarad tega tako da res za kšn koristen nasvet plis. No zdj grem pa spat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #131 dne:: nedelja, 11. september 2011 ura: 09:32 » |
|
drži se tega ---> k mi je butast da takole življenje zapraulam k drgač mi je ful v redu
pa bo vse ostalo kar samo prišlo. ti sam živi življenje in ga ne zapravljaj za stvari, na katere ne moreš vplivati!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
|
|
|
Sandra22
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 100
|
 |
« Odgovori #132 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 12:40 » |
|
Če ne čutiš nič do nje je čudn, da te moti ko je z drugim. Si prepričan, da ne čutiš več nič? Al pa te moti, ker si je našla novega ti pa si sam. Predvidevam, da si sam, če se še vedno ukvarjaš z njo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne voliš ti mene kolko je meni do mene ravno
|
|
|
Rvd
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #133 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 16:51 » |
|
Pravilno predvidevaš da sem sam, ampak kljub temu nočem bit slabe volje zarad nje pa si ne znam pomagat. To je problem...pa drug problem, ker če mi ni ženska že na začetku res leeepa ni šans da bi lohka bil z njo sploh nevem kaj naredit. Takšne ki so mi pa všeč jih je pa zelo malo tako da nevem kaj narediti da bi bil manj izbirčen.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sandra22
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #134 dne:: ponedeljek, 12. september 2011 ura: 18:27 » |
|
Verjamem, da nočeš bit slabe volje in tudi verjamem, da ko si boš našel drugo, boš v hipu pozabil na to punco. Tudi jaz sem zelo izbirčna in mi mora bit tip res lep, da bi se ga sploh lotila spoznavat naprej. Včasih pač traja, da nekoga spoznaš ,ki ti bo všeč in je treba bit potrpežljiv in predvsem verjeti v to, da bo prišel tisti pravi. Mene je vedno "zadelo" iznenada, nikoli ko sem iskala. Mogoče pa ti bo kakšna punca karakterno tok odgovarjala, da ti zunanji videz ne bo tok pomemben. In se boš zaljubil.. tudi jaz sem se zaljubila v tipe, ki niso bili ne vem kaj po izgledu pa so imeli krasen karakter, vendar me je ta izgled čez čas vseeno začel motiti.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
dusica
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 745
|
 |
« Odgovori #135 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 10:46 » |
|
Rvd, ko sem prebirala tvoje nedavne "spise", sem ugotovila, da se je morda depresija pojavila tudi zaradi vseh teh srčnih razočaranj, občutka nesprejetosti in nepomembnosti..kaj meniš? Morda se preveč obremenjuješ z zunajim svetom in premalo gledaš/skrbiš za svojega notranega?  K res nevem tle slišim kako pravite, kako intenzivno čutite ob ljubezni no tega pri meni ni...pa zdj ne vem kaj narediti? Štala. Jah, moj partner je kot ti..ker v družini se niso učili in niso pokazali izražanje čustev, niti on tega ne počne. Na začetku me je to strogo motilo, ker sem preveč odprta in čustvena oseba,..potem pa sem ga sprejela takšnega, ker imam druge lepe vrline..No, nihče ni popoln in tudi napačni miselni vzorci so lahko dobra ovira za doseganje res pravih ciljev... Kakorkoli,..čas ti bo pokazal, da nisi sam in da zmoreš si ustvariti svet v lepši podobi... Dušica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Sofia-Del_Sati
|
 |
« Odgovori #136 dne:: sreda, 14. september 2011 ura: 15:26 » |
|
Pravilno predvidevaš da sem sam, ampak kljub temu nočem bit slabe volje zarad nje pa si ne znam pomagat. To je problem... to je big problem, še posebej, ker si ga ustvarjaš popolnoma po nepotrebnem, kajti na situcijo verjetno ne moreš več vplivati; torej, zakaj bi se sekiral?!?! nonsense, čisti! pa drug problem, ker če mi ni ženska že na začetku res leeepa ni šans da bi lohka bil z njo sploh nevem kaj naredit.  Takšne ki so mi pa všeč jih je pa zelo malo tako da nevem kaj narediti da bi bil manj izbirčen.
pejd na "eci peci pec" pa bo 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #137 dne:: nedelja, 25. september 2011 ura: 10:30 » |
|
do tistih ki mi niso pa takoj na prvi pogled všeč pa ne čutim nič
Nisi edini. bi me prej ali slej zapustila tako kot je že mnogo fantov pred mano in si takoj poiskala novega
Zakaj bi se zapletal s punco, ki leta od cveta do cveta? Problem je v tem, da ma fanta in to me tako moti, ko pomislim, da sta intimna in vse pa nočem na to misliti ampak vseeno mislim na to.
1. Ali vendarle nekaj čutiš do nje ali 2. Te žre ker ona ima fanta in zlahka najde novega, ti pa si samski tudi jaz sem se zaljubila v tipe, ki niso bili ne vem kaj po izgledu pa so imeli krasen karakter, vendar me je ta izgled čez čas vseeno začel motiti.
Zakaj si se zabljubljala v njih ko si pa vedela, da sčasoma ne boš mogla preko nekaterih stvari?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Sandra22
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #138 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 04:41 » |
|
sem mislila, da me ne bo zmotilo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #139 dne:: ponedeljek, 26. september 2011 ura: 17:33 » |
|
Pravijo da se le nasmehneš, in se dan spremeni (tebi in tudi tistemu,ki mu ga podariš) pravijo,da moraš bit potrpežljiv, ker se ne mudi (tudi v ljubezni,ker slej ko prej pride) Morda je res,da če se ti lepo godi(plačani računi,..brez skrbi kako do naslednje plače,..) potem ne bežiš življenju v katerem te vse mori ampak te tudi malenkost razveseli,.. ampak če tega ni je res,da vse dobro zbledi, ker ujet si v kruti svet realnosti,... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|