FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 14:57

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Kdo se je odločil, da zaklene temo: Tu je dovoljeno vse?  (Prebrano 3653 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.866

« Odgovori #20 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 12:51 »

Vi bi ovce in novce, ampak tako ne gre.

Prav imaš Anchi. Bi.  zardevam Kriv je Wellbutrin zardevam zardevam zardevam...pa samo 150 mg...pa nič drugih zdravil...prisežem.
Ne bit huda Anchi.  Kiss
Prijavljen

alexx Afro 
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #21 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 12:58 »

res je, mi bi vse, ker glede na vse filme pa glasbo pa knjige pa avtomobile pa sanjarjenja, pa kaj smo po izobrazbi, pa kje in kaj delamo službeno in privat, pa kaj delamo zjutraj, pa kaj delamo zvečer, pa koliko nam je vroče, pa koliko nas zebe , pa kako se bi šli igro resnice pa vstavljali menstrualno skodelico.... je ena tema gor al pa dol pa tako salamensko vprašljiva? OK.... pametnejši odneha, pravijo  ...
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:08 »

Kdo je rekel, da sem odnehala.  015 015 015 Tudi jaz sem neumna...pola mi se prašta. rozicodam
« Zadnje urejanje: petek, 11. julij 2008 ura: 22:26 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.412

« Odgovori #23 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:18 »

Je Arwen, ravno zato, ker je tem že milijon je ena tema, ki bo v kratkem času prišla na 50 strani in več "salamensko vprašljiva". Če bi bilo samo po moje, bi bile Splošne debate itak več kot za pol manjše.. Ampak potem bi bili pa pogromi.
Najdi en forum primerljive velikosti in namembnosti in primerjaj število prispevkov na dan, potem pa povej, če ta forum res tako krvavo potrebuje še eno temo, ki bo šla v nedogled.
Res ne razumem. Pa smo mislili, da bo ravno vam klepetalnica najbolj prav prišla..

PS. Če pravijo, da odneha pametnejši, potem vam moram na žalost sporočit, da sem neumna kot noč.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #24 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:23 »

10 najbolj branih rubrik
splošne debate          7420
splošno o motnjah       914
skupine za samopomoč in druženja    789
podpora za vsak dan       679
depresija               656
zdravila             629
.
.
.
10 najbolj obiskanih tem (po številu prispevkov)
igra povezav             1286
trenutno počutje          640
o čem ta hip razmišljate       617
dnevno javljanje…..          478
kaj vam je danes polepšalo dan    405
kaj danes kuhate          307
.
.
.
10 najbolj obiskanih tem (po številu ogledov)
igra povezav             6483
o čem ta hip razmišljate       5903
trenutno počutje          5719
kaj vam je danes polepšalo dan    4642
9 let star fantek          3686
naši psihiatri….         3619
.
.
.
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:24 »

PS. Če pravijo, da odneha pametnejši, potem vam moram na žalost sporočit, da sem neumna kot noč.

sesmejem sesmejem sesmejem hvala enako  pomisli stavim, da sem bolj  zardevam
Prijavljen

Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:27 »

statistika
Torej? Se ti zdi, da gre Splošnim temam res tako slabo, da bi jih morali reševati s klepetalniško temo?
Prijavljen

Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #27 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 13:32 »

torej...hočem povedat, da splošne teme vladajo - prevladujejo - so zakon - so brane - je udeležba visoka.... prav zaradi lahkotnosti tem... ker je slabih dni preveč in zelo paše se razvedrit..... tako na forumu kot klepetalnici (kjer, mimogrede, niso vsi, ker imajo eni omejen dostop do računalnika, ker je klepetalnica pač klepetalnica (in mimogrede: SUPER ZADEVA), kjer se klepeta, na forumu pa piše, prispeva mnenja, dopolnjuje teme, ... na forumu se "pogovarjamo" tisti, ki se v klepetalnici teže,...... ipd ipd ipd

oboje je zakon; če pa gre na račun obremenitve strežnika potem pa razumem, itaq ... če pa le na račun kao "brezveznosti tem"... no ja, o tem pa ne bi.... tu sem pa preveč blond  zardevam
Prijavljen

Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 319

« Odgovori #28 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 20:44 »

mah jst ne vem,..rajs berem resne teme na forumu in zajebancijo na klepetalnici,..
medtem ko dolocenih tem (kaj mi je pokvarilo dan  itd.) sploh ne berem ker je itak skoz eno in isto napisano,..
men je klepetalnica super,..je hec je zabava, so lahko tudi resne teme,...novinci kot prvo pregledajo forum in se mi zdi prav da je urejen zato dam tukaj prav,tako kot sem se vedno do sedaj, moderatorjem da pac urejajo zadeve da so lepo berljive,...
moje skromno mnenje itak,..za tako osebne zadeve mate pa itak osebna sporocila in razne msnje,...
Prijavljen

I'm not crazy, I'm just a little unwell
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 268

« Odgovori #29 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 20:58 »

za moj okus je raznorazne brezvezne zajebancije v splošnih temah preveč in niti smešna se mi ne zdi
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.582

« Odgovori #30 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 21:08 »

ma ja, smo si različni ... meni paše eno in drugo ... sicer ne bi sodelovala v temi Vrtec al kej podobnega ... kakšna Kaj kuhamo, Kaj nam je polepšalo dan itd. pa mi pašejo ... ampak jih je res že kar nekaj ... in kot sem že rekla, pišemo po vseh teh teham v splošnih svega i svašta ... če bi se ena tema posebej za to odprla bi se pisalo v njej in še vedno po vseh teh 'tastarih' ... nima pomena po moje ...
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #31 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 22:15 »

Nič lažje ami. Preskočiš Splošne teme.
Starlight...saj ni problema...jaz tudi ne berem: Kaj danes kuhamo, igra asociacij....pa še kaj. Moti me pa ne. Če komur koli pomaga in ga razveseli, že ima svoj smisel. Njemu pomaga preživeti težje ure. Mene pa ne moti. Če je obremenitev strežnika prevelika, pa skenslajmo dve sobe v klepetalnici. Morda bo malo lažje.
Ena za splošni klepet, ena za uredništvo.Dosti. Zakaj rabimo prvo pomoč? Ta je na forumu.

Samo moje razmišljanje. Ne trdim, da je pravilno.

btw...težje najdem številke SOS...u bistvu ne najdem. Na starem forumu je bilo vidno: Tale del mi je bil všeč: http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php?action=collapse;c=4;sa=expand#4
« Zadnje urejanje: petek, 11. julij 2008 ura: 22:20 od Alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 22:29 »

ja najbols da vsak naredi zase forum k mu bo vsec,..pa bo delal kar bo hotel,...
madonca nekateri res niso zadovoljni z nobeno stvarjo k jo drugi naredijo zato da nekdo lahko "uziva" in jo uporablja v dober namen,...
Prijavljen

alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #33 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 22:47 »

Rada imam forum...zato zakaj naj ga ne bi še izboljšali, če se da. Statistika že sama po sebi dosti pove.
Prijavljen

alexx Afro 
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 22:54 »

Citiraj iz: Alexx
Zakaj rabimo prvo pomoč? Ta je na forumu.
Zato, ker se lahko najde kdo, ki je sredi napada panike in se morda lažje pomiri, če se nekdo z njim pogovarja "v živo". Ali je v kaki drugi stiski.
Citiraj
btw...težje najdem številke SOS...u bistvu ne najdem.
To je čudno, ker so na natanko istem mestu, kot so bile na starem forumu. Plus v dodatni temi, ki je prilepljena na vrh podforuma.

Citiraj iz: Arwen Coprnica
torej...hočem povedat, da splošne teme vladajo - prevladujejo - so zakon - so brane - je udeležba visoka....
Torej jim nič ne manjka, kvečjemu je kaj preveč.

Ne razumem zakaj kar naenkrat toliko cirkusa okrog tega. Je tako težko razumeti, da forum ni namenjen guncanju afen v tri dni, ko pa je temu namenjena klepetalnica?
Prijavljen

Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 23:02 »

anchi se strinjam
Prijavljen

Lost
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.769

wanna be found

« Odgovori #36 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 23:11 »

Nihce od nas ni vesel ce nas kdo opozori na nase napake ali nam poda drugo misljenje.
Ze sami smo dovolj jezni ker nas dolocene misli in srahovi nenehno oblegajo.
Ko pa nas na to opozori se nekdo...ja pa alarm in pripravljenost za obrambo.
Torej...poslusajmo....pretehtajmo in ce je kritika upravicena....jo sprejmimo in prilagodimo
svoje pisanje temu. Vcasih se res prerekamo zaradi oslove sence......ZAKAJ ZE ?
Saj teme ne pisemo ZASE....berejo jih drugi ki potem lahko odgovorijo NAM in SEBI.
In nekdo ki je v badu NE MORE brati zapisov dolgih kot ponedeljek.
Zeli si kratkih in strnjenih odgovorov..... torej jim to tudi ponudimo.

Prijavljen

Srce ne laže .... Tu-dum, tu-dum, tu-dum …
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: sobota, 12. julij 2008 ura: 07:39 »

Zelo mi je žal. Ne vidim, da bi naredila napake. In čisto nič nisem žalostna, če kdo poda drugo mnenje.
Če bi hotela slišati samo kratke odgovore, grem lahko tudi na www.psihiater-leser.com....pa na depresija.org...pa na....Tam je jasno in jadrnato povedano. Strokovno in kot sem do sedaj videla, kar točno.
Jaz pa vidim bogatstvo tega foruma prav v bolj *nežnem* in easy pristopu, prijateljskem pogovoru, dajanju spodbude, majhnem nasmehu ko vidiš, da so šli tudi drugi skozi in so še živi in se celo znajo smejat.
Komu boš raje odprl vrata? Tistim ki pridejo z majhnim nasmehom in nežnostjo v očeh in ponujenim objemom, ali tistim ki so zakravatani in strašno resni...ampak strokovni.

Kaj čem...sem že stara koka ki je dosti dala skozi. Da bi iz pa vsake izjave in stavka naredila analizo plus minus. Ne. Nič več. Saj nismo na učeni debati psihaitričnih ekspertov. Smo samo strahci....bolj ali manj.

Edino kar lahko damo novemu strahcu je razumevanje in prve nasvete kam naj se obrne....in vedenje,  da ni sam. Ostalo ponuja stroka.

Lažje prenesem če mi dr. reče: Ja gospa...malo bi pa bilo treba shujšati zaradi splošnega zdravja...kot, da mi reče....Gospa, preveč jeste in ste zamaščena....od sedaj samo kislo zelje. sesmejem

Anchi ...izjemno brihtna mlada ženska si...ampak, daj malo bolj na easy. Rada te imam...iz srca. Ne boš verjela...ampak spominjaš me na mene v tvojih letih. Bila sem pre resna, pre odgovorna. In sedaj mi je prekleto žal, da nisem življenje jemala drugače....z nasmeškom. Res te imam rada. Kiss Kiss Kiss
Prijavljen

alexx Afro 
masi
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3.271

moja mačkonka Opa

« Odgovori #38 dne:: nedelja, 13. julij 2008 ura: 20:20 »

.....saj ni res, pa je- s tem misli tole temo, ki se vleče ko jara kača, hm najprej kar mi pride na misel je, da bom ob prvi priliki kupila lopatke, pa ajmerčke pa gasa v peskovnik potičke delat-morda bo zaleglo.

sesmejem
Prijavljen

Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni
(O.Wilde)
odbita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 181

« Odgovori #39 dne:: ponedeljek, 28. julij 2008 ura: 23:24 »

Citiraj
Zelo mi je žal. Ne vidim, da bi naredila napake.

Saj je nisi!
Čisto prav razmišljaš in ne razumem zakaj kokodajsanje ravno okoli teme, v kateri bi se sprostil kak ventil. Kaj ni ravno za ljudi tu gor značilna tesnobnost, občutki nerazumevanja itd...Bolje, da bi se ventili sproščali virtualno kot sredi trgovskega centra  sesmejem
Pištolooooo  sesmejem Ups, misli pozitivno, misli pozitivno, misli pozitivno. Ahgrrr. Oprostite, ker čutim, da me silijo v nakup, zapravljanje, tekmo in še marsikaj...hehe. Da me nadzorujejo. Kaj ni res?!? Misli pozitivno...hehe.
Vesoljci so med nami... en dobrovoln oranžn marsovček bo pršu do alexx in ji dal lupčka še dons:). Sva že zmenjena. Obnašaj se, odbita! Teme, kjer bi bilo vse dovoljeno, ni IN VESOLJCEV NI!:). Hehe, pa kaj, v mojih ustvarjalnih - NE BOLNIH - MOŽHANIH SO. Koga ohrožam? Buuu. Otročja si, odbita. Strežnik ni zmogljiv tolk, kokr so eni odbiti  sesmejem. Hvalabogu. Naj se tukaj gor delamo, da smo normalni? Hehe. Z lahkoto. Jaz sem, veste, velespoštovana štiridesetletna gospa, s kariero, avtom, izpitom, akademskimi referencami, vsak dan ob štirih skuham, otrok mi zaupa svoje težave v tujkah (Verbinčev slovar), mož pa kosi travo, čisti bazen, pijem špricer iz svoje trte, fak...sem normalna. Mislllmm.. sesmejem Smešno. Aja, in smeške je tud fajn preštet, da si ne bi kdo kaj mislu, kako si maničen al kaj že. Še enga - nalašč  Grin. Tu je dovoljeno vse.
Prijavljen
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar