|
alexx
|
 |
« dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 19:07 » |
|
Hočem vedeti po nickih...ne samo uredniški odbor. KDO de je odločil? To kar za naše ranjene duše naredi malo smeha, ga noben anksiolitik. Kdo? ...biki, masi, koky, eli, Lost, Anchi, DAMa, HisTer....kdo? Alexx znam biti prekleto zoprna 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
masi
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 3.271
moja mačkonka Opa
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 19:29 » |
|
moderatorji foruma z obrazložitvijo administratorke foruma, da je na voljo klepetalnica, ki je na prejšnjem forumu nismo imeli in da tem kar tako povpreko več ne bomo odpirali.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bodi samosvoj, vsi drug so že zasedeni (O.Wilde)
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:12 » |
|
SO BE IT  Mi je vse jasno. Ubogi otroci AA. Se bodo smeli kdaj posmejat? btw....zanima me za kaj bi se kdo odločil. Klepetalnico ali forum. Jaz...forum.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:24 od Alexx »
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 268
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:34 » |
|
ja, res je, da smeh zdravi, vendar pa se ne mormo vsepovsod krohotat kakor koga prime... v čakalnici čakaš in klepetaš, magari se hahljaš, v ordinaciji je pa druga - resna zgodba... kolikor jaz razumem ima forum resen namen (samopomoč in pomoč pri zdravljenju) in ne nakladanje po dolgem in počez.. prav, je da moderatorska ekipa skrbi za red, ki je navsezadnje nam v dobro... če je pa kdo toliko len, da se mu ne ljubi niti vrat klepetalnice odpret, pol je pa na žalost res hudo zgubljen primer... meni osebno se zdi, da je raznoraznih manj resnih tem, ki bi sodile v klepetalnico po vsem forumu malo preveč in bi si moderatorji z naše strani zaslužili malo obzirnosti... upam, da ne bo tega kdo osebno vzel, moje mnenje pač, če komu pomaga, v redu, če ne, pa tud
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Soncnica
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:37 » |
|
brez zamere, tudi tole se lahk zarad mene zaklene. Ja smeh je zdrav, AMPAK! ne pozabmo!!! HOTL smo klepetalnico, mamo klepetalnico. Vsega ne moremo imet... tudi to je krut nacin odrascanja... ma sej bo. Sej je nekaj tem, ala vici, zabavne teme, sej bo... bomo ze. Morda pa bodo potem enkrat v prihodnosti dovolil kej  Pusa pomiri se! gremo rajs na zrak  lp, soncnica
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
ami
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Prispevki: 268
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:43 » |
|
ampak meni nekaj ni jasno... odkod komu logika "tu je dovoljeno vse?"... takega mesta na tem svetu in res se mi zdi strašansko komot, da tu na forumu pa naj bo... ne rečem, ko je nekdo v psihotičnem stanju, ko se res ne zmore kontrolirat, da bi pa to veljalo kar na celi črti, se mi zdi, da to preprosto ne gre... za vsak moderatorski ukrep kritiko zganjat, zgleda kot da jih jemljemo a priori za "sovražnike", kar se mi zdi bolno... saj ga kdaj pobiksajo, itak, ampak kdo ga pa ne... sploh pa, zakaj bi blo važno KDO ga je pobiksal... pri našem zdravljenju se učimo tega, da se ne obsojamo za to, da smo MI takšni kakršni smo, pač pa obsojamo, če že, napačna, zgrešena dejanja... kar se smeha tiče je pa tko, da se lahko medtem, ko se eden valja od smeha, drugi od tega bolj kislo nasmiha... ne bi rekla, da je to zdravo, za oba že ne
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 20:47 » |
|
se razume ene in druge ...
sem malo prečekirala ... sej nekak po vseh temah se malo pohecamo, sploh pri teh, ki so pod splošnimi ... pa tista tema, kjer je kao raport pišemo tudi svega i svašta ...
za tiste, ki pridejo na novo na forum pa ... tudi jaz mislim, da te teme niso zanimive zanje, če drugega ne, že zato, ker je dosti for internih in tako ti takrat niti ni do smeha ...
ma sej pravim, se da razumet in ene in druge ...
se mi pa zdi malo čudno zdej, alexx, da pišeš kot da ti je vseeno, če bi klepetalnice ne bilo ... pa, če se prav spomnim, si bila ti ena izmed najbolj zagretih zanjo ... pa ne vzemi za slabo, prosim, ni tako mišljeno
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
alexx
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 21:48 » |
|
Saj vem monik....mea culpa. Sem se uštela z klepetalnico. Mimogrede...pojma nisem imela, do letnega zbora, da sploh bo klepetalnica. Prav imaš. Res je veliko strani za smeh...a ta smeh je naš...grenko sladek. Fino bi bilo če bi tisti ki pride na to stran prebral: Dragi prijatelj/ica...predvsem smo tu, da pomagamo in tudi bomo po najboljših močeh. Tu bomo za tvoj obup, za tvoje solze, za tvoje deževne in temne dni. Mnogi smo tu našli pomoč, prijatelje, kotiček v katerem se lahko zjokamo do sitega...a tudi nasmejemo predvsem svojim bedarijam. Če se ti morda danes ravno ne smeje...pojdi mimo in reci: Ah spet tisti norci...ponavadi eni in isti. Odpusti jim saj ne vedo kaj delajo. Če pa nihaš ravno med smehom in solzami....preskoči solze....poglej na tisto kjer je smeh. Morda se boš nasmejal. Smeh je vedno močnejši. In dan bo lepši. Nasvete in pomoč pa itak ni težko najti na tej strani. Lepo je urejeno. btw...vsak nobel dvor je imel dvorskega norčka, pa čarodejko, pa dobro kuharco...pa pevca/ko, pa.. Jaz bom bla  Noč počenčki. Vse me boli in stuširat se je pravi podvig. Naklofen nič ne pomaga...tudi ostalo ne...in nekam na jok mi gre...ma ne...izbrala bom sončno stran. Jutri je nov dan. A. Nessun dorma (Turandot)...še vedno obožujem to arijo. Lepo je ob tako lepi glasbi. 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 10. julij 2008 ura: 22:04 od Alexx »
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 21:58 » |
|
to pa ne bi blo slabo alexx 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 319
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 10. julij 2008 ura: 22:48 » |
|
ah ja,...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
I'm not crazy, I'm just a little unwell
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 01:38 » |
|
? ? ? A nisem že dovolj razlagala? In citiram tebe Alexx, s starega foruma: Anchi...obljubim, da bom pridna. Nič neumnosti....no...čisto kaka majhna.  Že iščem statični avatar. A lahko ostane samo prijava na delo, združena s počutjem...hm...stanjem na terenu. Ena tema. Please. Tako, da lahko napišemo hkrati: Tu sem, počutim se za 10 in dežuje. Da bomo vedeli, če smo vsi OK. Zdaj pa kar od enkrat ni več dovolj dvajset takih tem in bog varji, da se kakšna odvečna zaklene. Je treba takoj klicati moderatorje in administratorje na kup, da se zagovarjamo, ker počnemo tisto kar smo se na samem začetku zmenili... Res, super. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 05:55 » |
|
Forum al klepetalnica........definitivno FORUM  Sem že včeraj napisala pod rubriko Trenutno počutje....moje mnenje:vsak novinec,ki pride na forum bo najverjetneje šel najprej pogledat pod rubriko depresija ali podobno(vsaj moja pot je bila taka),da izve več o tej bolezni,da vidi,da ni sam,da dobi kakšno vzpodbudne besede,nasvete..... Čez čas,ko se počutiš mal boljše,bolj domač.........greš pa tud pod sploš.debate........in prekleto paše,če se lahko nasmejemo in hecamo,tud na svoj račun..... P.S.Dans opazila,da izginil iz mojega prispevka še tisti mali oblaček(slikca),ki sem ga včeraj pripopala zraven,češ da Arwen pošiljam mal domače klime....pa tko se matrala,da je bila slikca čimmanjša....... Brez komentarja... Pusa
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 11. julij 2008 ura: 06:09 od PUSA »
|
Prijavljen
|
|
|
|
pepi
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 50
moja čast je zvestoba do žene
|
 |
« Odgovori #12 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 06:42 » |
|
kot mož bivše depresivke in paničarke lahko rečem le to, da je ta forum z vsemi uporabniki precej pomagal pri tem, da je pepica premagala depresijo in sf veseli me, da je tu precelj ljudi, ki si pomagajo med seboj in res moram pohvaliti vse tiste, ki s svojimi nasveti pomagajo ob raznih krizah, tegobah in težavah čeprav sem sam samozavesten in odločen moški, mi vseeno dan polepšajo razne lumparije, ki jih počenjajo dežurne norice tega foruma, predvsem arwen coprnica in seveda naša odpuljena alexx lepo da je klepetalnica, kjer si lahko takoj trenutno izmenjaš misli in poklepetaš, a moram priznati, da mi zjutraj ob kavi, ko je en del možganov še na spanju, bolj paše brati na splošnem delu foruma coprnije in alexxine dogodivšnine (alexx sumim, da se je prav zanalašč polomila, samo da nas lahko zabava  ) ker že meni, kot zdravemu to tako polepša dan, kako ga šele polepša nekomu, ki je žalosten in potrt prosim moderatorje, ne bodite toliko pravoverni in pustite počenim, da uganjajo norčije, vsaj na splošnem delu bilo bi res škoda izgubiti to lp pepi
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 06:52 » |
|
Pepi  ,pa spet ponavljam......a bi se dalo tebe klonirat,prooosiiiiiiiim??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 372
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 07:58 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 08:06 » |
|
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #16 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 08:51 » |
|
Arwen.....daj,če že copraš....pa "našga"Pepija podvoji,potroji......da bo za vse dost. Pepi,kapo dol. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #18 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 11:39 » |
|
....pa tko se matrala,da je bila slikca čimmanjša....... jap, to je pa zanimivo, da ko pa eni popajo cele filmske plakate, je pa ok.... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #19 dne:: petek, 11. julij 2008 ura: 12:02 » |
|
Pusa, nihče ti ni brisal oblačkov, ker bi se ti spodaj na prispevku izpisalo kdo je nazadnje urejal tvoj post in kdaj. To je avtomatsko in mimo tega ne more noben moderator niti admin. Kot vidiš, v tvojem postu ni nobenega takega obvestila: http://www.nebojse.si/Forum/index.php/topic,25.msg16014.html#msg16014Prav za vsako reč pa tudi nismo krivi  .. In noben vas ne sili, da izbirate med forumom in klepetalnico, kvečjemu med forumom s klepetalnico in forumom brez nje. Ker, ali ima smisel, da jo imamo, če čutite tako močno potrebo po ircanju na forumu...? Kaj pa tisti, ki jo uporabljajo in jim je všeč? Ali obdržimo klepetalnico in kljub vsemu klepetamo še po forumu? Vi bi ovce in novce, ampak tako ne gre.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
|