Živjo vsem,
že pred leti sem pisala o tem problemu. Leta nazaj sem se skoraj zadušila s hrano, od takrat naprej praktično ne jem več sproščeno. Vsak obrok je zame muka, zavedam se, kako pomembno je zaužiti vse pomembne snovi (sploh ker se z lakoto počutim še bolj anksiozna), vendar enostavno ne morem goltati normalno. V zadnjem pol letu se mi je problem še povečal; shujšala sem 10kg, bojim se, kako daleč bo to šlo. Najhuje je, ker vem, da to ni eden tistih simptomov, ko se ti ne more nič zgoditi, saj se ljudje dejansko zadušijo s hrano vsak dan. Včeraj sem se za nameček še dušila s tableto, prav v sapniku je pristala, dihati nisem mogla, potem sem jo nekako izkašljala. Ampak vprašanje, kaj če je ne bi? Kaj če bi bil to kos hrane? Kaj če...in če... Skratka to je moja nočna mora. Poleg tega sem cele dni na faxu in moram vmes kaj pojesti pred ljudmi (!!) kar je sploh groza, ker včasih delam čudne frise, da bi pogoltnila.
Obupno prosim, če kdo pozna KARKOLI v zvezi s tem, ali kogarkoli, ki bi to prestajal. Res ne vem več, kaj naj storim, to zame ni življenje, da ne morem niti dobiti prave energije preko hrane, kako naj se potem sploh borim s tesnobo. Vem, da mi je pri drugih simptomih pomagalo, da sem se prepričala, da se nič ne more zgoditi, tu pa res ne vem, kaj bi me lahko pomirilo.