FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 14:20

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psihoterapija na napotnico v Mariboru  (Prebrano 1543 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« dne:: četrtek, 04. november 2010 ura: 15:06 »

Pozdravljeni! rozicodam

Zanimajo me vaše izkušnje s psihoterapijo na napotnico v Mariboru. Meni je Židanik predlagal tri psihoterapevtke, od katerih sta dosegljivi le Jasna Krump in Barbara Vajd Ledinek. O Jasni Krump sem našla nekaj na internetu, o gospe Ledinek pa ne. Mogoče poznate oziroma imate kakšne izkušnje še s kom drugim? Čakalna vrsta pri zgoraj omenjenih terapevtkah je približno pol leta.

Vaše izkušnje bodo zelo dobrodošle, pa verjamem da ne samo zame,

hvala in lep pozdrav
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
Maycha
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 304

« Odgovori #1 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 11:55 »

Hey,

nebesno modra, šele danes sem opazila tvoj zapis v tej temi. Lahko ti povem, da sem hodila že pred leti na seanse k Jasni Krump in mi je zelo pomagalo. Imela sem 12 seans in tako zelo me je spravila na noge, da sem bila potem pet let v redu. Je sicer direktna ženska, vendar obvlada to, kar počne. Nekaterim njen pristop ni všeč, ampak meni osebno je zelo ustrezal. Če ne bi bil problem z dolgo čakalno dobo, bi sedaj še enkrat hodila k njej, vendar zaradi mojega nestrpnega klica na pomoč, sem se pred časom odločila za samoplačniško psihoterapijo na Inštitutu za psihoterapijo v Mb. Sem tudi zadovoljna, a imam občutek, da bo tukaj trajalo dlje, pri Krumpovi pa bi morda potrebovala manj seans za izboljšanje... kiselnasmeh

Skratka, Jasna Krump je strokovno podkovana gospa srednjih let, zelo odločna, suverena, ve kaj govori in zna uporabiti dobre tehnike, primerne klientovim težavam.  oki

Lep pozdrav
Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 255

« Odgovori #2 dne:: sreda, 10. november 2010 ura: 16:53 »

Pozdravljena Maycha rozicodam!

Hvala za tvoj odgovor. Me veseli, da imaš tako dobro izkušnjo z gospo Krum. Upam, da bo psihoterapija tudi meni pomagala,

vse dobro in lp rozicodam
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
AnaFlis
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #3 dne:: sobota, 19. november 2011 ura: 01:05 »

Pozdravljeni! rozicodam

Zanimajo me vaše izkušnje s psihoterapijo na napotnico v Mariboru. Meni je Židanik predlagal tri psihoterapevtke, od katerih sta dosegljivi le Jasna Krump in Barbara Vajd Ledinek. O Jasni Krump sem našla nekaj na internetu, o gospe Ledinek pa ne. Mogoče poznate oziroma imate kakšne izkušnje še s kom drugim? Čakalna vrsta pri zgoraj omenjenih terapevtkah je približno pol leta.

Vaše izkušnje bodo zelo dobrodošle, pa verjamem da ne samo zame,

hvala in lep pozdrav

________
Ravno zaradi velikega povpraševanja pa je vedno več dobrih samoplačniških psihoterapevtov tudi v Mariboru in ne samo v Ljubljani.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar