eden od mogočih vzrokov so tudi respiratorna zgodnja obolenja in bingo: sama sem nekaj tednov po rojstvu zbolela za pljučnico in 3x nehala dihat in so me pač reanimeral. Je bilo to? Zelo mogoče, ali pa tudi ne. tega ti nihče ne bo dokazal.
Hej, Majč, ali lahko tole razložiš? Vzrok so torej pogosta respiratorna obolenja v otroštvu v splošnem ali po tvoje 'samo' ta 3 kratna reanimacija ?
Sprašuejm zato, ker sem pojedla ogromno antibiotikov in sem bila ogromno doma namesto v šoli, zaradi raznih prehladov, kašlja, vročine ...
Drugače pa med reanimacijo, če je pri tebi resnično prišlo do klinične smrti zaradi prenehanja dihanja, so lahko možgani utrpeli izgubo kisika. Že 2 minuti brez dihanja lahko možgane trajno poškoduje ! Bi bilo to vzrok spremenjene duševnosti, nagnjene k bolezni?
Pri meni je bila izguba stika s seboj vedno pogojena z realnim organskim sprožilcem : huda žeja, huda neprespanost, hud telesni napor ali pa hud psihičen stres. In mine TAKOJ, ko popravim razlog isti dan. Torej brez vsaj 4 ur spanja ne smem iti v avto, pa hudo žejna tudi ne smem bit, to je to, takrat možgani nimajo dovolj hranil .