zdele sem malo prebirala tole svojo temo od začetka, in mi ni jasno, zakaj je ful slikic izbrisanih s strani administratorja?
sj to isto sem spraševala že v neki drugi temi (tam je bila samo ena izbrisana, ne tako kot tukaj, skoraj vse), pa mi ni nihče odgovoril.

-----------
drgač pa vidim, da mi tud teme ne uspe zakleniti

, ker me skoz sprašujete - nekaj časa sem clo odg. na ZS.
Jah nič, trenutno mam filing, da asentra prijemlje, jutrišnjega dne se veselim, ko greva s kužiko spet k staršem, pa danes sem si dobr futrček nardila, tak da čutim neko veselje v sebi. sem tudi o tem poročala svoji dr., tak da bo lohk zdj komot šla na dopust za 3 tedne (jst bom pa vmes skočla k nadomestni, da mal prešnofam, kakšna ja ta druga

). zaenkrat kaže dobr, glede depre, anksa je še prisotna ampak ne v tak hudi obliki kot januarja, do zdaj sm največkrat vzela 1 ali 2 helexa na dan, zelo malokrat 3x.
grem počasi steb-by-step naprej, iz prejšnjih zapisov sem res opazila nihanja, čeprav še vedno nekak ne morem verjeti, da bi rabla stabilizator. Ne vem no!
živim dan za dnevčkom, všeč mi je da spet čutim lepoto, kar me pa še skrbi, pa se ne bom danes niti jutri ukvarjala, ampak takrat, ko pride! Dost mam sekirancije in mrcvarjenja svojga lajfa z raznimi samomori!
Lp SOfie