FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 14:15

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 ... 21 22 23 [24]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Iz komedijanta v skrivača  (Prebrano 11926 krat)
0 uporabnikov in 3 gostov pregleduje temo.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #460 dne:: sreda, 06. julij 2011 ura: 06:51 »

ne morem ker sem zgubila stike

tnx vseeno
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #461 dne:: četrtek, 07. julij 2011 ura: 20:40 »

Sofie moja, kako si?  Grin Te missam. sem doma zdaj. upam, da se kaj slišiva/vidiva kmalu Wink

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #462 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 19:58 »

tud jst.... čeprav nism tok za pogovor....

sem pa vsj na 100mg asentre, sam januarja mi je prej prjel kot danes  Sad
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
julija30
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 172

« Odgovori #463 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 20:04 »

Sofiii, rozicodam,,človek kje si ti,vsi smo te pogrešali in skrbeli . Sam da si se javila. Si danes kaj boljše?  rozicodam rozicodam
Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #464 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 20:06 »

ooj julilja. morm še pridt do ta glavne teme, sem se pa vsem vam zahvalila v svoji temi o depresiji, sam se moram še v uni, ta glavni...

nisem boljše, nisem pa tko na tleh, double, ampak sam enojno.... ma da ta ad že prime....

tnx!!!

rozicodam
Prijavljen

mukica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 128

« Odgovori #465 dne:: petek, 08. julij 2011 ura: 22:46 »

tudi jaz ti želim da čimprej doooobro prime...
bo sigurno onaposlusa
Prijavljen
majč
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.808

« Odgovori #466 dne:: sobota, 09. julij 2011 ura: 13:17 »

sofie, mislim nate. ja, to vem, da telefona ne dviguješ Wink sem vesela, da si se tu javila, ker sem že hotela Danija poklicat, da zvem, kako je s tabo. te kaj obišče?

maja
Prijavljen

Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #467 dne:: četrtek, 21. julij 2011 ura: 21:29 »

zdele sem malo prebirala tole svojo temo od začetka, in mi ni jasno, zakaj je ful slikic izbrisanih s strani administratorja?

sj to isto sem spraševala že v neki drugi temi (tam je bila samo ena izbrisana, ne tako kot tukaj, skoraj vse), pa mi ni nihče odgovoril.

nevem

-----------

drgač pa vidim, da mi tud teme ne uspe zakleniti  sesmejem , ker me skoz sprašujete - nekaj časa sem clo odg. na ZS.

Jah nič, trenutno mam filing, da asentra prijemlje, jutrišnjega dne se veselim, ko greva s kužiko spet k staršem, pa danes sem si dobr futrček nardila, tak da čutim neko veselje v sebi. sem tudi o tem poročala svoji dr., tak da bo lohk zdj komot šla na dopust za 3 tedne (jst bom pa vmes skočla k nadomestni, da mal prešnofam, kakšna ja ta druga happy ). zaenkrat kaže dobr, glede depre, anksa je še prisotna ampak ne v tak hudi obliki kot januarja, do zdaj sm največkrat vzela 1 ali 2 helexa na dan, zelo malokrat 3x.

grem počasi steb-by-step naprej, iz prejšnjih zapisov sem res opazila nihanja, čeprav še vedno nekak ne morem verjeti, da bi rabla stabilizator. Ne vem no!

živim dan za dnevčkom, všeč mi je da spet čutim lepoto, kar me pa še skrbi, pa se ne bom danes niti jutri ukvarjala, ampak takrat, ko pride! Dost mam sekirancije in mrcvarjenja svojga lajfa z raznimi samomori!

Lp SOfie  rozicodam
Prijavljen

martinca
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.542

« Odgovori #468 dne:: četrtek, 21. julij 2011 ura: 21:41 »

Dost mam sekirancije in mrcvarjenja svojga lajfa z raznimi samomori!

Lp SOfie  rozicodam

Bravo, Sofie, to!  clap 

Da bi tako ostalo rozicodam
Prijavljen

neimenovana
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #469 dne:: četrtek, 21. julij 2011 ura: 22:07 »

Dost mam sekirancije in mrcvarjenja svojga lajfa z raznimi samomori!

Lp SOfie  rozicodam

Bravo Zofi...tako se govori..... Kiss rozicodam
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #470 dne:: petek, 22. julij 2011 ura: 06:18 »

živim dan za dnevčkom, všeč mi je da spet čutim lepoto, kar me pa še skrbi, pa se ne bom danes niti jutri ukvarjala, ampak takrat, ko pride! Dost mam sekirancije in mrcvarjenja svojga lajfa z raznimi samomori!

oki

kar se pa kakih stabilizatorjev tiče... jaz bi še počakala nekaj dni, da začne AD delovat (ker depra deluje na razno razne načine in določeno nihanje razpoloženja bi lahko bilo tudi posledica depre)
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #471 dne:: petek, 22. julij 2011 ura: 15:49 »

tud jst tko mislim  Smiley Smiley Smiley

no, da naum 1.8. na kontroli prišla domov s 5-imi stabilizatorji in 10-imi AP  sesmejem
Prijavljen

Strani: 1 ... 21 22 23 [24]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar