RastaHeart
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 10
Spread Love Not Hate !
|
 |
« dne:: torek, 26. oktober 2010 ura: 19:07 » |
|
Evo da se jaz opisem svojo tezavico. Zelo sem zaljubljen v neko punco. Zame je popolna od glave do pet. Fora pa je v tem da me sploh spolno ne vzburi oz. sploh nimam zelje da bi z njo sexsal.Rad bi jo le ljubil, ji izkazoval ljubezen, se znjo stiskal, muckal ponoci pod oddejo ..itd. Kot da bi bila za sex nekako predobra oz. kot da sem prevec zaljubljen vanjo da bi sploh pomislil na sex z njo. Tudi naprimer da mi masturbiral ^nanjo^ mi sploh ne pride na misel.
Zdaj pa nevem ali naj to punco povabim na zmenek al karkoli ze da boma skupaj ali kaj..hmm Bojim se da ce bi bila par ter bi nekoc prislo do sex-a,da nebi dobil erekcije.
Kaj menite ?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Spread Love Not Hate !
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #1 dne:: torek, 26. oktober 2010 ura: 20:46 » |
|
Moje mnenje je, da preveč razmišljaš...Da se prepusti...in bo spolna privlačnost pršla sama po sebi...je pa res, da je potrebna spolna privlačnost med dvema, da zveza laufa...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Mali Mai
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 81
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sreda, 27. oktober 2010 ura: 09:55 » |
|
je pa res, da je potrebna spolna privlačnost med dvema, da zveza laufa...
pa se kako je to res.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
Mcmurphy
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 27. oktober 2010 ura: 17:17 » |
|
Probaj pa boš videl kak se bo stvar razvila. Diskusija kot taka je zanimiva, tema ki si jo načel... A ti vse to v praksi ne bo nič pomagalo, Just do it
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
majč
Druge motnje
Expert
Odsotni
Prispevki: 1.808
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 27. oktober 2010 ura: 22:59 » |
|
Kaj je s sexom narobe? zakaj ne bi sexal? si kaj slabši, če sexaš? kak si imel pa do sedaj odnos do punc s katerimi si sexal? Pomoje moraš sam urediti svoj odnos do sexa, se mi zdi pa, da punco še ne poznaš tako dobro in jo kajpada idealiziraš in ne vidiš take kot je najbrž. Saj jo boš spoznal, pa tudi za sex še pride čas. Konec koncev pa: zakaj bi pa rabili jit takoj v postlo; čist tko.
glede strahu pred tem, da ne bi bilo erekcije, ko bi šlo za to, pa pomoje pogovor največ naredi, da se sprostiš in pač probaš, če ne gre danes pa jutri itd. saj ti trenutki pred so prav lepi.
maja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vse, kar pretežko je, enkrat mine. Vse, kar boli, počasi bledi.-Poplnoma vsak dan se na novo začne in vsako trpljenje enkrat umre.
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 28. oktober 2010 ura: 12:49 » |
|
Onečasti jo čimprej, če ne ti bo pobegnila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
voila
Druge motnje
Aktiven član/ica
Odsotni
Prispevki: 152
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 29. oktober 2010 ura: 13:58 » |
|
Veš kaj, tako ljubezen sem js imela do fanta pri 18. letih. Da sem ga še dolgo imela rada, je jasno, pa še sedaj bi šla z njim, če bi bil on kej za to. V glavnem, tako silno sva se imela rada, da se nisva upala dotaknit drug drugega! Samo sanjala sva o... verjetno objemanju, božanju in božanskih občutkih v telesu. Pa krščanska vzgoja - ki je podn glede učenja odnosov in samospoštovanje - je bila zasidrana v obeh. In še danes mi je hudičevo žal, da nisva sexala ko nora! tak
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Spiderwoman
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 121
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 29. oktober 2010 ura: 14:25 » |
|
Onečasti jo čimprej, če ne ti bo pobegnila  Ma se holta kak "pameten" nasvet podat, pa se že pet minut tej izjavi smejim, sej drži pa...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ventilator
|
 |
« Odgovori #9 dne:: sreda, 03. november 2010 ura: 12:23 » |
|
To se ti dogaja za to, ker misliš, da je prava čista ljubezen, ljubezen brez seksa. To seveda ni res. Priporočam, da si prebereš knjigo Formule ljubezni, tam je nekaj na to temo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
tulipanka
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 41
|
 |
« Odgovori #10 dne:: ponedeljek, 15. november 2010 ura: 23:30 » |
|
Rastaheart
posluši, tole, tole pa pade.
ti si pa res nebeško zaljubljen, pa saj ti imaš vendar MUZO ne pa punco
ona ti je nekakšen svetilnik za nekaj kar nosiš v sebi
posluši moj predlog nariši jo to bo po mojem lepa risba kak se ti sliši definitivno ti imaš muzo in po mojem te bo ona tista ki te bo zapeljala med odeje
tulipanka
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|