FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: strah pred depresijo  (Prebrano 1085 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
marika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 344

« dne:: torek, 08. julij 2008 ura: 09:35 »

Ojla vsem, ki to berete ali boste prebrali,

jaz sem imela novembra 2007 hudo epizodo depresije. Potem sem se s pomočjo AD-jev pobrala, vendar imam kdaj pa kdaj (tako kot vsi) kakšen slab dan, ko sem slabe volje in takrat me daje grozen strah, da bom ponovno padla v depresijo, da bom ponovno čisto izgubila smisel življenja, da ...

skratka od samega strahu pred depresijo skorajda padem v depresijo.

Ali se še komu to dogaja?

marika
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: torek, 08. julij 2008 ura: 09:51 »

tko na pamet rečem, da marsikomu - veliko jih o tem potoži. A - saj vemo vsi, da imamo vsi kdaj pa kdaj slab dan, vsakogar na tem planetu doleti dan, ko je pač slabe volje, ko mu vse z rok frči, ko se zdi, da gre čisto, a res čisto vse narobe... vsak ima strahove, vsak se spopada s tekočimi zadevami, ogromno ljudi je podvrženo takim in podobnim stresnim situacijam... hočem rečt, da določene stvari pač so, in so popolnoma neodvisne od depresije....

Pa en lep dan  Kiss Kiss Kiss Kiss s soncem obsijan (vsaj v srčku) in mavrico odet ter nasmejan  Smiley Smiley  rozicodam pa z malce nagajivosti prepleten  Tongue želim vsem  pomezik
« Zadnje urejanje: torek, 08. julij 2008 ura: 09:55 od Arwen Coprnica » Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Flip
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 131

« Odgovori #2 dne:: torek, 08. julij 2008 ura: 09:53 »

to je začaran krog. čeprav vemo, kaj nam je, se vsakič prestrašimo, da bo spet tako hudo. vsaj meni se tako dogaja. zadnjič sem se peljala z avtom, pa me je v tunelu začelo grabiti (nimam klaustrofobije). pa sem se nekako uspela obvladati, da mi ni bilo treba ustaviti sredi tunela. sicer bi me verjetno panika....  seznojim

prisilila sem se, misliti na nekaj lepega, pa začela sem si pet  zvizgam

kot rečeno, nekako mi je uspelo. na srečo.   clap
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar