FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: eglonyl  (Prebrano 615 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 17:22 »

lp,skratka zacela sem delat,vendr se mi panika vraca,pa zgine,skratka počutim se negotovo in prestraseno,zacela sem danes jesti eglonyl,ki sem ga vpreteklosti ze jedla,vendar mi je izostala menstruacija,psihiater naredil paniko in pol sem ga nehala in spet ni bilo ok,res ne vem zakaj mi samo ad ne zadostuje,pa se ful izpostavljam in trudim,ze drugi teden delam,pa sem skoz anksiozna,zoloft jem 150 mg 7 teden,a je to še prekmalu za polni učinek,ja hodim tudi na psihoterapijo,skratka počasi ze obupujem,kdaj bom sploh sproščena,res ne vem,upam da cez cas pridem samo na ad in funkcioniram,pomirjeval mi pa ne pase jest,ker sm samo zadeta in obcutek mi je beden,eglonyl pa mi je v preteklosti zelo pomagal,ma se sama ne vem,tud ce nekaj casa nimam menstruacije,je po mojem bolje kot da se slabo počutim,kaj menite vi,please pomagajte,sm cist konc,lp
Prijavljen
LUČKA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #1 dne:: sobota, 02. oktober 2010 ura: 18:02 »

Spet delam danes in ona je spet tu,panika me grabi cel dan in se to je da delam z ljudmi,tezka je,se tresem ze cel dan in skusam  to nekako prikrizi,res kok tezek dan,ma za znort,kdaj bo ze res konc,kaj naj se naredim,a ne pravijo,da ko gres v situacijo panika izgine,ja očitno ni tako,ze deset dni delam pa je čedalje hujše,ampak hočem delat in tudi bom,sedaj zacasno jem eglonyl,da pridem k sebi in pol naprej,upam da bo bolje,ker imam prosto sele naslednjo soboto,mah kako ste vi to kej premagali,ma jst se res maksimalno trudim,pa kr se vedno,a se prevec al kaj,ma ne vem,zmedena sem od vseh zdravil in občutkov,rada bi samo zivelaa
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 3.430

« Odgovori #2 dne:: sobota, 02. oktober 2010 ura: 19:05 »

Lučka, si dala mogoče skozi kakšno kognitivno vedenjsko terapijo? Tam odkriješ vzroke in nepravilne miselne vzorce za tvoje panične napade. Naučiš se jih prepoznati in krotiti paniko z vajami, nalogami ipd. , ti toplo priporočam.
Samo zdravila nam ne pomagajo, ampak spremenjen način življenja, ki pa ga na žalost ne moremo spremeniti čez noč ampak s težkim delom na sebi. Veliko sproščanja, veliko aktivnosti, sprehodov, druženja, branja, konjičkov , ki jih imamo radi.....je potrebno uvesti v vsakdan. Eno urco na dan si moraš vzeti zase, nauči se imeti se rada ... rozicodam
Prijavljen
dean77
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 22

« Odgovori #3 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 19:26 »

Psihiater mi je zraven paroxata (40mg) zdaj dal še Eglonyd ( 2x na dan), pa me zanima kakšne iskušnje ima kdo z njim ali pa če mi kdo da kakšen link z starega foruma, ker nisem nič kaj najdo na tem forumu.....
Prijavljen
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #4 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 20:02 »

Dean, jaz sem ga pred dolgo časa nazaj jemala, kolikor se spomnim mi je bil OK,
vendar pa so mi ga po določenem času ukinili... happy

Na starem forumu imaš kar nekaj o tem napisano, zgoraj desno imaš napisano FORUM-ARHIV...tam klikneš in vpišeš Eglonyl...išči... oki

PS: ni se ti potrebno prijavljat ali registrirat oki

Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #5 dne:: torek, 10. januar 2012 ura: 20:17 »

dean, jaz sem jemala Eglonyl in je na psihično počutje kar u redu deloval. Imela pa sem druge ženske težave zaradi tega in pa apetit je bil zelo velik. Glede na to, da sva različnega spola in imava drugačne hormone bo tudi delovanje zdravila po vsej verjetnosti drugačno pri tebi.....
Prijavljen
dean77
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 22

« Odgovori #6 dne:: sreda, 11. januar 2012 ura: 03:57 »

hvala Vama....

Saj tudi meni je psihiater rekel da bo to samo neka kura 3-4 mesece, rekel je da lepo deluje na ankso in ta mene najbolj jezi.....
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar