FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:49

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: POMEMBNO obvestilo !  (Prebrano 2638 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 3.005

« dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 13:54 »

Vse uporabnike naprošam, da v svojih profilih vpišejo delujoč e-mail naslov !

Namreč prišlo je do blokade pošiljanja mailov o novih osebnih sporočilih, temah, odgovorih karkoli že ima kdo nastavljeno v svojem profilu.

Kar nekaj je takšnih uporabnikov/uporabnic, ki imajo vpisan nedelujoč/neveljaven mail in zaradi tega prihaja do večkratnega poskusa pošiljanja mailov, a vedno se vrača z napako, da mail ne obstaja. Nastane velik promet mailov zaradi česar vse maile z naše domene označijo kot spam (smeti) in zavračajo, tako resni uporabniki mailov s foruma in portala ne prejemajo več.

Da se to ne bo več dogajalo bom vsem uporabnikom, ki bodo v svojih profilih imeli vpisan napačen, ali nedelujoč e-mail pobrisal račun.

Čez teden dni bom preverjal in ukrepal, zato prosim poskrbite, če ste ob registraciji vpisali e-mail naslov, ki ni več veljaven.

Toliko v vednost vsem.

Obveščam vse, da bom
Prijavljen

Rock&Roll
Rob
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 171

« Odgovori #1 dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 15:48 »

Nepošiljanja obvestil so bili deležni tudi delujoči mejli...

svojega sem še enkrat napisal in takoj mi je na hotmail poslal stara obvestila...

torej, spet vse ok...

HisTer, hvala za opozorilo
Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 16:30 »

Nepošiljanja obvestil so bili deležni tudi delujoči mejli...

Seveda, ker se je zelo povečal promet mailov na neobstoječe/neveljavne mail naslove, je poštni strežnik zablokiral/zavračal vse odhajajoče maile z naše domene/spletnega strežnika, misleč, da je spam (smetenje).

Zato smo prisiljeni ukrepat, da se to v bodoče ne bi več zgodilo.
Prijavljen

Rock&Roll
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: petek, 08. oktober 2010 ura: 10:29 »

Nekaj nad 100 uporabnikov foruma ima v svojem profilu vpisan svoj e-mail od nekdanjega ponudnika zastonj e-mailov "email.si".

Ta (www.email.si)že nekaj več kot leto dni ne obstaja več. Torej so vsi e-mail naslovi, ki jih imajo ti uporabniki nedelujoči/neveljavni, kar povzroča težave na strežniku, ker se poskušajo pošiljati s foruma na te naslove obvestila o na primer prejetih osebnih sporočilih, a se vračajo nazaj in spet pošiljajo, itd...

Prosim še enkrat vse uporabnike s temi neveljavnimi e-mail nnaslovi, da jih zamenjajo s drugim delujočim naslovom.

Če ti uporabniki do meseca novembra ne bodo neveljaven e-mail zamenjali z delujočim, bomo teh 100 uporabnikov zbrisali.

Toliko za info.
HisTer
Prijavljen

Rock&Roll
SkuMir
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 45

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 04. november 2010 ura: 14:36 »

Spoštovani g. HisTer!

Zanima me, zakaj mi ne dovoljujete registracije na portal "Nebojse". Dvakrat sem se registriral, obakrat mi je javil, da je registracija opravljena, vendar sem obakrat zaman čakal na mail, s katerim bi naj registracijo potrdil.

Tudi Vam sem poslal posebno sporočilo s prošnjo, da mi to rešite. Toda nobenega odgovora do danes nisem dobil.

Naj opozorim, da je elektronski naslov , s katerim operiram, operativno brezhiben, tudi danes sem uspel poslati nekaj novih sporočil, in prejel sem jih blizu trideset.

Torej, kaj je problem???

Prijateljski pozdrav!
Prijavljen

Lep pozdrav vsem, SkuMir
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: četrtek, 04. november 2010 ura: 20:50 »

SkuMir,
Čim si lahko vpisal post na katerega ti tukaj odgovarjam, pomeni, da si registriran uporabnik. Torej kje je problem ?

Na portalu si tudi registriran, poskusi se prijaviti in boš videl, da je je vse ok.

Že nekaj mesecev je registracija uporabnikov nastavljena tako, da si ob registraciji in potrditvi, da se strinjaš s pravili uporabe, tudi takoj registriran. Ker torej potrditev registracije ni potrebna, tudi nobenega maila ne prejmeš.

Le v določenih časovnih obdobjih, ko je naval spamerjev, nastavitve spremenim, da je potrebna potrditev registracije. Le v takih primerih prejmeš mail.

Nisem ti mogel takoj odgovoriti, ker nisem bil prisoten, bil sem namreč v Indiji.
« Zadnje urejanje: četrtek, 04. november 2010 ura: 20:53 od HisTer » Prijavljen

Rock&Roll
Faustina
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #6 dne:: torek, 04. januar 2011 ura: 00:56 »

Slutim, da me imate večkrat zabeleženo, prosim pobrišite vse razen zadnjega, ki se glasi: Faustina, e-mail : marija_ghersini@t-2.net.

Hvala, lepo pozdravljeni! Cool
« Zadnje urejanje: torek, 04. januar 2011 ura: 11:01 od HisTer » Prijavljen
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: torek, 04. januar 2011 ura: 13:23 »

Slutim, da me imate večkrat zabeleženo, prosim pobrišite vse razen zadnjega, ki se glasi: Faustina, e-mail : marija_ghersini@t-2.net.

Hvala, lepo pozdravljeni! Cool

Faustina z istim e-mailom si lahko samo enkrat registrirana, ker program preverja, če je že kdo registriran z istim mailom, ali istim uporabniškim imenom.

Kar se tiče seznamov, pa nimamo nobenih seznamov, razen seznama izključenih uporabnikov.  Undecided
Prijavljen

Rock&Roll
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 2.866

« Odgovori #8 dne:: torek, 04. januar 2011 ura: 13:49 »

Tale tvoj avatar mi je pa všeč HisTer.  oki  Kje si pa na prejšnjem slikan...tisti ubitačni "turban"? sesmejem
Prijavljen

alexx Afro 
HisTer
Administrator
Heroj
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: torek, 04. januar 2011 ura: 13:53 »

Tale tvoj avatar mi je pa všeč HisTer.  oki  Kje si pa na prejšnjem slikan...tisti ubitačni "turban"? sesmejem

Na prejšnjem novembra v Indiji.  zvizgam
Prijavljen

Rock&Roll
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #10 dne:: nedelja, 16. januar 2011 ura: 15:02 »

Na prejšnjem novembra v Indiji.  zvizgam

Se mi je zdelo, da bo Indija  Grin
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.568

« Odgovori #11 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:12 »

Uredništvo sporoča, da je Sofiji del sati za 14 dni onemogočeno pisanje na forum, bere ga lahko.
Razlog je v neupoštevanju pravil in pritožbah uporabnikov.

Naredili smo izjemo in vas o tem obvestili, da ne boste ugibali, kaj za vraga se je spet zgodilo.

Pravila veljajo za vse!
Prijavljen
klinček
gost
« Odgovori #12 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:27 »

Huh? Huh? Huh?

ne razumem!
dobro svetuje drugim,če pogledate zadnje njene poste,eni jo napadajo in so bili benani,zaklenili ste temo v njeno dobro in v samomorilnih občutjih je,tik pred odhodom v bolnico.pametno od dama res!
me pravz zanima kdo se je pritožil in kaj.da je predobra?ali presmotana,ker se žene in premalo naredi zase,ko pa je celo življenje živela v kritiki in zelo malo pohvalah?

k.
Prijavljen
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:29 »

Sofija oz. Klinček....

pričakovali smo, da boš takoj odgovorila....zanimivo ali ne.....?
Prijavljen
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:41 »

Sofiji in Klinčku smo delni izključitev spremenili v popolno izključitev za 14 dni.

Dvojna identiteta je huda kršitev.

LP,

Koklja
Prijavljen
Liber
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 384

Snežka sem js ;)

« Odgovori #15 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:50 »

aaa?

Huh? Huh? Huh?

Ste prepričani? Jaz si tega ne bi mislil, po mojem se motite. Ne more to biti ista oseba.
Prijavljen

Tukaj piše nekaj motivacijskega, nekaj kar ti polepša dan in nekaj kar ti reši vse probleme. Wink
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #16 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 22:59 »

Povsem prepričani.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #17 dne:: četrtek, 24. november 2011 ura: 23:34 »

aaa Huh?, zdaj sem pa še jaz presenečena, priznam, sem mogla to napisat zardevam
prej bi rekla, da je manica ista oseba...

jah, nč...življenje gre naprej...se opravičujem zarad komentarja rozicodam
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #18 dne:: petek, 25. november 2011 ura: 07:33 »

no, potem pa nekateri le niso tako zelo mimo pisali....
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #19 dne:: petek, 25. november 2011 ura: 16:19 »

Uh ti šmentana muha,....ne morem verjet....svašta....pa zaupaj še komu!!!
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
Strani: [1] 2   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar