barby
Puedo!!!
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 103
|
 |
« Odgovori #60 dne:: sreda, 29. oktober 2008 ura: 00:18 » |
|
jaz že čutim spremembe, full boljše spim, lažje se zjutraj zbudim 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Preteklosti ne moremo spremeniti, zato pa lahko prihodnost!!!
|
|
|
Gaba
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 94
|
 |
« Odgovori #61 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 21:54 » |
|
Meni žal ni pomagal Dominor po 3 m jemanja,cena bi lahko bila nižja.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 372
|
 |
« Odgovori #62 dne:: četrtek, 06. november 2008 ura: 22:02 » |
|
Ja Dominor ima pa res mal zasoljeno ceno, ja zdravje je dans drago in očitno dobra tržna niša 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
Gaba
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 94
|
 |
« Odgovori #63 dne:: petek, 28. november 2008 ura: 20:33 » |
|
Smo med najdražjimi državami s takimi dodatki.kot je Dominor,ki ni učinkovit. Pa še kapsula je taka fulll rdeča,po moje polna barvila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
JoJ
gost
|
 |
« Odgovori #64 dne:: ponedeljek, 05. januar 2009 ura: 02:30 » |
|
Ostalo mi je nekje 27 kapsulic tega dopolnila... meni se zdi da ne pomagajo tako da če si jih kdo želi naj mi pošlje ZS.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Larisa86
Novinec / novinka
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 22
|
 |
« Odgovori #65 dne:: sreda, 25. februar 2009 ura: 14:05 » |
|
jaz pa pijem dominor že nekje 4 mesece,...meni nekaj pomaga...sicer pa pijem že 1 mesec kar 2 kapsuli na dan in nekaj učinka je. pijem pa 2x na dan ker imam zadnje čase dost stresa 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Prisotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #66 dne:: sreda, 25. februar 2009 ura: 14:14 » |
|
Meni je fajn Dominor...in sem ga imela za nekakšno podporo ko sem nehala z AD-ji. Dejstvo pa je, da kot prehransko dopolnilo ne deluje ne tako močno, ne tako opazno, da bi mu rekli "zdravilo"...je pač dopolnilo, ki blaži našemu telesu dovzetnost za stres.
Stresa se nikoli ne bomo znebili popolnoma..zato je pomen na temu, da se učimo premagovat stres. Se naučit na dogodke pogledat bolj realno, z manj čustvenega viharja v sebi...z manj predvidevanji, katastrofiziranji...Najti neko ravnovesje v sebi in v odnosu do življenja. Slabe stvari se dogajajo vsem, samo nekateri se zlomijo, drugi ne.
Nekateri vidijo kozarec napol prazen, drugi na pol poln. Vsebina je pa vedno enaka. Spreminjanje sebe....svojega gledišča...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
hera
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 9
|
 |
« Odgovori #67 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 21:02 » |
|
zivjo! mene pa zanima ali moras dominor skoz jest, al ga lahko vzames sam v kaksni krizni situaciji?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #68 dne:: torek, 28. april 2009 ura: 21:25 » |
|
Je itak samo prehransko dopolnilo! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
čebelica
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 1
|
 |
« Odgovori #70 dne:: torek, 01. september 2009 ura: 20:49 » |
|
Lp, zanima me zakaj naj otroci do 12 leta ne bi jemali dominorja, če je tako varen.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #71 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 00:21 » |
|
Ker ga na njih najverjetneje niso testirali oz. otroci do 12 leta niso bili vključeni v klinične študije. Samo predvidevam, vem pa ne  .
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #72 dne:: sreda, 02. september 2009 ura: 10:07 » |
|
Večino prehranskih dodatkov ne priporočajo za otroke. Poglej mal na vitamine itd...
Moje osebno mnenje: Otroci so še v razvoju in lahko določene vnešene snovi zavirajo naraven potek razvoja. Določene težave so pri otrocih lahko samo prehodne (depresivno počutje, strah), v sklopu določene razvojne faze, iskanja sebe, identitete... in niso v smislu motnje...zato bi bilo kemično uravnavanje počutja lahko škodljivo.
Moja hči (16) je na svojo pobudo jemala Dominor pred koncem šole kakih 14 dni in ji je prav dobro del. Napetost, frke z ocenami pred koncem šole, je laže prenašala. Če bi ga pa želela redno jemati bi ji jaz to odsvetovala in bi jo napotila raje k psihoterapevtu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
hera
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #73 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 09:45 » |
|
Lep pozdrav vsem! Začela sem jemati Dominor. Ugotovili so mi da sem anksiozna in bi morala iti na AD. Ampak jaz imam strah pred vnašanjem tablet (kemije) v telo. Tako da nikoli nisem zbrala dovolj poguma da bi začela z AD. Meni Dominor zelo pomaga. Čisto drug človek sem. Ni napadov panike in vsega groznega kar sem preživljala zadnje štiri leta. Me pa zanima, zakaj mi noben doktor, psihiater ali psihoterapevt ni omenil te možnosti??? Jemala ga bom tri mesece. Potem pravijo da lahko živiš brez njih. Me pa zanima kakšne so vaše izkušnje s prenehanjem Dominorja?
Želim nam lep dan!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #74 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:14 » |
|
Dominor naj bi bil naravno prehransko dopolnilo in zato ga lahko prenehaš jest kadarkoli; naj ne bi imel nobenih takih sestavin, ki bi povzročale kakršnokoli odvisnost ali stranske učinke al kar pač že.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Prisotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #75 dne:: četrtek, 03. september 2009 ura: 11:54 » |
|
Me pa zanima, zakaj mi noben doktor, psihiater ali psihoterapevt ni omenil te možnosti??? Jemala ga bom tri mesece. Potem pravijo da lahko živiš brez njih. Dominor je tako kot vitamin C. Dodatek prehrani. To ni farmakološki izdelek ki bi ZDRAVIL duševno motnjo. Pri psihosomatskih težavah ... je velik vpliv PSIHE...neše psihe torej... Če se zdravila bojiš TAKOj (še preden lahko sploh deluje kaj) začutiš stranske učinke navedene v navodilih..In obratno če v zdravilo verjameš TI POMAGA...saj v njem vidiš "odrešitev" in to vpliva na psiho in si sproščen in to je za telo ugodno in zato ni tesnobe itd... Brez Dominorja itak lahko živiš! Da pa bi ga jemala 3 mesece in se čudežno samo zato rešila panike, tesnobe...pa ne verjamem. Treba pa je vedeti tudi ali imaš duševno motnjo (depresija, panična motnja, GAM, OKM..) ali so to le težave prehodnega značaja povezane z več stresorji v zadnjem času. Vse psihične motnj epovezan ez depresijo, tesnobo, strahovi so z zdravili ublažljive, obvladlive, dokončno pa jih lahko odpravimo samo če spreminjamo sebe, če rastemo, se naučimo soočit se s seboj, svojimi občutki....torej delo na sebi. Brez tega - instant rešitve z 3 mesečnim jemanjem Dominorja NI. To je moje osebno mnenje, pridobljeno na podlagi lastne izkušnje, izkušenj drugih in tudi študija psihoterapije.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
hera
Druge motnje
Novinec / novinka
Odsotni
|
 |
« Odgovori #76 dne:: nedelja, 13. december 2009 ura: 20:25 » |
|
Lep pozdrav vsem!
Bo ze drzalo da je v veliki meri pri zdravljenju prisotna psiha. Meni osebno je dominor pomagal v tej meri da mi je ustavil nesteto misli ki so vsezkozi divjale v moji glavi. Ce koga zanima naj si prebere knjigo od slavinskega-simboli hermetizma. Stran 38 do 41-magijski mec ali paracelsusov trizob. Meni je zadeva pomagala v toliki meri da nisem vec na nobenih tabletah, brez nekontroliranih misli in popolnoma v redu kar se tice prestajanja v teh stirih letih. Hvala lepa vsem ki ste mi kakorkoli pomagali!!! Lep vecer nam zelim
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
bienemaja
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 3
|
 |
« Odgovori #77 dne:: četrtek, 31. december 2009 ura: 10:55 » |
|
menda deluje, tako pravi mami sama nisem imela pretiranega mnenja, sem ga opustila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Ventilator
|
 |
« Odgovori #78 dne:: petek, 01. januar 2010 ura: 20:26 » |
|
meni deluje  , ampak je polni učinek dosegel šele po mesecu in pol. Učinek je dost subtilen, sam opazim, da mam dost manj problemov s svojo fobijo, čeprav sicer ne bi rekel, da se kaj drugače počutim (kot npr. pri pomirjevalih).
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Žiga
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 50
|
 |
« Odgovori #79 dne:: torek, 08. junij 2010 ura: 10:15 » |
|
Pozdravljeni!
Ravno danes sem PRVIČ zasledil Dominor (reklama na eni spletni strani). Prebral sem že celotno spletno stran (dominor.si) in si rekel: uf, glej ga zlomka, to pa je kot nalašč zame in za moje težave...skoraj bi že letel v lekarno, ampak sem potem našel tudi ta forum in debato o Dominorju. Prebral sem vse vaše poste.
Moje težave so naslednje: verjetno sem pod lažjim stresom, ki se ga niti ne zavedam...skoz sem nekak napet, boječ (brat me vedno zeza, da mi bo kupil frutek in slinček:), živčen, v pričakovanju kaj bo, kaj ne bo, kaj se mi bo zgodilo, imam tudi strah pred kakršnimkoli potovanjem v tujino (tudi pred odhodom na dopust), prisotna je stalna omotica, občasne vrtoglavice in posledično se seveda bojim, kdaj in kje se mi bo spet zavrtelo ipd. (na kratko: STALNA NAPETOST, STRAH).
Iz vaših izkušenj, bi mi glede na vse to napisano, tale Dominor kaj pomagal?
Hvala in lp,
Žiga
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|