FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:43

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2] 3 4 5 6   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Dominor  (Prebrano 17437 krat)
0 uporabnikov in 5 gostov pregleduje temo.
PUSA
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 53

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 09:28 »

Le kaj bi jaz brez vas,drage moje?!

Hvala in velik objem od Puse Kiss
Prijavljen
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 643

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 14:40 »

No Pusa kako kaj DOminor in ti?  Smiley
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
speli
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 38

...thers a little Tupac in all of us....

« Odgovori #22 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 15:49 »

jst tud jemljem Dominor od 22.5. samo nism opazila še nekih sprememb  Huh?
Prijavljen

The moment you stop and think about your past the magic starts to fade. Change is the healthiest way to survive.....Karl Lagerfeld
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.412

« Odgovori #23 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 16:14 »

Spremembe, ki jih povzroči Dominor so vidne, samo ko smo pod stresom. Dominor ni zdravilo, ki bi nas naredilo na splošno bolj mirne, je prehranski dodatek, ki lahko lajša nekatere odzive na stres, predvsem tiste negativne.
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
sabini
gost
« Odgovori #24 dne:: ponedeljek, 09. junij 2008 ura: 12:15 »

oJ TUDI JAZ SEM DANES VZELA EN DOMINOR SJ SE MI ZDI DA MI ŽE PSIHIČNO POMAGA HAHAAHAHAHAH wav wav

jAZ SICER NIMAM KAKŠNIH HUDIH TEŽAV SE PA NA MOMENTE TAKO SLABO POČUTIM ČE SEM SAMA KR STRAh STRAH STRAH ME JE IN NE VEM ZAKAJ SJ JE VSE OK Z MANO .najbolj me je strah čer sem sama drugače pa ne.IMAM DVA MAJHNA SONČKA KI ME VESELITA VSAK DAN. sEM IMELA ZDRAVSTVENE TEŽAVE IN ALEGRIJO NA NEKO HRANO SEM SHUJŠALA 25KG. IN OD TAKRAT SEM DOBILA KAO DEPRESIJO NE VEM ČE JE TO BILO TO AMPAK KR HITRA PREBAVA STRAH IN SLABO POČUTJE TESNOBA. zDEJ JEM DOMINOR UPAM DA MI POMAGA.nIMAM ANTIDEPRESIVOV KER JIH NOČEM JEMAT KER NIMAM TAKŠENGA HUDEGA FILINGA DA BI MOGLA TO JEMAT. vESELA VSEH SPODBUD IN ŠE KAKŠNO SOTRPINKO BI SPOZNALA DA SE MAM S KATERO POGOVORIT. hvala vsem super ste tuki gor sesmejem
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #25 dne:: ponedeljek, 09. junij 2008 ura: 12:32 »

Sabina, pozdravljena; mogoče priporočilo - velike črke pomenijo, da na glas govoriš oz. kričiš, tako da priporočam uporabo malih črk.

Sklepaš sama, da imaš depresijo ali ti je diagnozo postavil zdravnik?

(dominor le ublaži stresne situacije, če prav vem)

arwen
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
LiLdevil
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 238

« Odgovori #26 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 13:49 »

Hoj!

Jaz bi vas prosila za en nasvet.... imam težave v partnerskem odnosu, ... sekeranje zaradi določenih stvari, ki niso pomembne oz. zarad katerih se ponavadi ljudje ne obremenjujejo tako močno, mene pa take misli hromijo iz dneva v dan ,.... pa me zanima, če bi tale Dominor pomagal tudi meni ... misli me ponavadi tako razburijo, da moram po več ur iskati ravnovesje, včasih pa do tega sploh ne pride, zato mi to povzroča probleme tudi pri faksu in učenju ....

Kaj pa pravite na Deprim? ....

Hvala za pomoč!

LP!

Prijavljen
alexx
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #27 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 14:01 »

Če jemlješ AD-je Deprim ne smeš jemati. Dominor...hm....ne vem. Enim morda pomaga, meni ne, tako, da ti ne morem reči kupi ali pa ne.
Pri tvojih težavah LiDevil prav veliko (po moje) ne bo pomagalo.
Prijavljen

alexx Afro 
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.533

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #28 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 14:12 »

Jaz bi vas prosila za en nasvet.... imam težave v partnerskem odnosu, ... sekeranje zaradi določenih stvari, ki niso pomembne oz. zarad katerih se ponavadi ljudje ne obremenjujejo tako močno, mene pa take misli hromijo iz dneva v dan ,.... pa me zanima, če bi tale Dominor pomagal tudi meni ... misli me ponavadi tako razburijo, da moram po več ur iskati ravnovesje, včasih pa do tega sploh ne pride, zato mi to povzroča probleme tudi pri faksu in učenju ....

Nobeno zdravilo ne bo NIKOLI spremenilo tvojih misli.
To boš morala narest sama....z spremembami sebe, svoje miselnosti...
Ne bo šlo z danes na jutri. To je proces osebne rasti, ki traja...

Išči tam kjer boš lahko našla spremembo zase:
v sebi, v knjigah, psiholog, psihoterapevt...
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 14:31 »

Hoj!

Kaj pa pravite na Deprim? ....

Hvala za pomoč!

LP!

To so težave, ki ti jih prehranski dodatek, žal, ne more rešiti. Ne vem niti, če pomaga v takih situacijah. Lahko pa poskusiš, škoditi ne more. Pa kot so ti že drugi napisali - terapija je tista s katero se takšne stvari rešujejo na dolgi rok.
Prijavljen

SrČiKa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 13

« Odgovori #30 dne:: torek, 24. junij 2008 ura: 22:08 »

Lep pozdrav, evo še ena, ki si pomaga z Dominorjem.
Jaz opažam predvsem, da mi Dominor pomaga lažje prenašati vsakodnevni ritem življena, ki je kar stresen. Lažje prenašam stres v službi, oz. se lažje soočim z njim in posledica tega je, da nisem tako utrujen in sem bolj sproščena.
Sabini tak strah, ki ga opisuješ je bil tudi meni vedno za petami, včasih me je prijelo zjutraj včasih zvečer...tak nepojasnjen strah, ki kar butne na plan, čeprav nima razloga za to...z terpevtko sva ugotovili, da je to moja reakcija na stres, ki ga telo ne more več nadzorovati in izbruhne v taki obliki...je pa grozen filing. No začela sem z Dominorjem in sem ta isti strah doživela po treh mesecih, dva tedna nazaj, ko sem imela en naporen zdravniški pregled...res je, Dominor ni zdravilo za paniko, anksioznost, depresijo...zelo pa pomaga blažiti stres in vse situacije zaradi katerih ste pod stresom.

LP
srčika
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #31 dne:: četrtek, 26. junij 2008 ura: 09:33 »

...Jaz opažam predvsem, da mi Dominor pomaga lažje prenašati vsakodnevni ritem življena, ki je kar stresen. Lažje prenašam stres v službi, oz. se lažje soočim z njim in posledica tega je, da nisem tako utrujen in sem bolj sproščena.

...zelo pa pomaga blažiti stres in vse situacije zaradi katerih ste pod stresom....

isto opažam tudi jaz... pri meni se Dominor kaže pozitivno  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 191

Smeh podarjam sebi in drugim :-)

« Odgovori #32 dne:: sobota, 19. julij 2008 ura: 12:32 »

jst tudi prisegam na Dominor Smiley
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 673

« Odgovori #33 dne:: sobota, 19. julij 2008 ura: 15:38 »

hja, dans sm ga kupila... bom vidla, kako bo...

lep dan

Himiko
Prijavljen
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #34 dne:: sobota, 19. julij 2008 ura: 15:52 »

...himiko...upam da ti bo pomagal, poročaj.
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #35 dne:: sobota, 19. julij 2008 ura: 18:56 »

bom!!!

Lep dan Kaj, enako sevede zelim tud ostalim,

Himiko
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

« Odgovori #36 dne:: torek, 22. julij 2008 ura: 12:25 »

zdravo, spet jz..

ze nekaj casa oba s fantom jeva dominor... kaj pa vem... men se zdi, de pomaga... je pa power of sugestion zelo mocna zadeva  pomisli

Lep dan,

himiko
Prijavljen
Kaj
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #37 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 15:26 »

po dolgem času sem spet imel epileptični napad (izguba zavesti, pretegnil mišice, poškodoval jezik, boli me bok), to se je zgodilo po 14 dnevnem jemanju Dominorja.
prekinil sem jemati Dominor.
Prijavljen

JAZ SEM, KI SEM
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #38 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 15:59 »

To je zelo hudo, vendar močno dvomim, da je bil kriv Dominor, ki ni drugega kot izvleček mleka in nima nobenih stranskih učinkov, saj sploh ni zdravilo ampak samo prehranski dodatek. Posvetuj se s svojim zdravnikom.
Lp.
Prijavljen

bikica66
Uredništvo
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.185

« Odgovori #39 dne:: sreda, 23. julij 2008 ura: 20:35 »

Kaj drži se in vse dobro ti želim  Smiley
Prijavljen
Strani: 1 [2] 3 4 5 6   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar