|
alexx
|
 |
« dne:: petek, 09. maj 2008 ura: 21:32 » |
|
Jaz sicer ne verjamem kaj dosti v razna prehranska dopolnila, a z Dominorjem imam dobro izkušnjo. Po 14 dneh jemanja dosti bolje spim in sem mirnejša in manj pod stresom. Prvih 10 dni sem jemala po 2 kapsuli dnevno...sedaj po eno. P.S. Hvala za nasvet Koky in Aslan. Tu je pa še uradna stran Dominorja: http://www.dominor.si/
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
alexx
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 12:12 » |
|
včeraj sem kupila dve škatlici, eno zase, eno za partnerja, poročilo sledi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.533
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #2 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 14:51 » |
|
Midva tudi oba jeva DOMINOR...  Absolutno zadovoljna. Kadar imam kak bolj stresen dan, vzamem pa 1 zjutraj, 1 zvečer. Edino jaz stresem iz kapsule (k je ne znam pogoltnit) prah na žličko pa pol to skupaj z vodo poplaknem... Tudi cena 17€ za cel mesec se mi zdi čist sprejemljiva.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 372
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 15:01 » |
|
Nisem farmacevt ampak mislim da zdravila v kapsulah se ne sme stresati ven, ker kapsula ščiti zdravilno učinkovino ki je notri in če je brez zaščite se v želodcu uniči zaradi želodčne kisline. Zdravila v kapsulah naj bi prešla v naši plazmo v dvanajsterniku in ne v želodcu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
(\__/) (='.'=) (")_(")
|
|
|
|
jola
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 15:05 » |
|
Se strinjam z BB-jem.....preverjeno to drži!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #5 dne:: sreda, 21. maj 2008 ura: 15:23 » |
|
Ne morem pogoltnit kapsule. NI ŠANS! Niti malo večje tablete ne... Niti pod razno...se zadavim...100%....  Dominor kljub temu odlično učinkuje name...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Anchi
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 22. maj 2008 ura: 00:35 » |
|
Barbra je takrat, ko je mene to skrbelo (jaz jih nisem hotela celih goltati ker ne verjamem v barvila  ) kontaktirala ljudi z Dominorja in so zagotovili, da se lahko vsebino strese iz kapsule. Druga stvar je pri kapsulah, ki morajo zdravilno učinkovino ščititi do črevesja, ampak tale od Dominorja se pa raztopi takoj že v vodi (preverjeno). Tako da ni neke razlike ali se ga pogoltne s kapsulo ali brez.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
|
|
|
moja
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 33
|
 |
« Odgovori #7 dne:: sobota, 24. maj 2008 ura: 21:02 » |
|
tudi sama poskušam z Dominorjem ustaviti ali pa vsaj omiliti svoje strahove....tremo al kakorkoli ....preden nastopim novo službo.Po 10 letih kot navadna delavka...sedaj pa kar v pisarno...huh...ja rabim malo korajže.
moja
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
lost_in_time
|
 |
« Odgovori #8 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 12:54 » |
|
Ne morem pogoltnit kapsule. NI ŠANS! Niti malo večje tablete ne... Niti pod razno...se zadavim...100%....  tut jaz sem imela taksen problem..nasvet:probaj pogoltnit tbl. skupaj s hrano..je lazje..in se navadis. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Barbra
gost
|
 |
« Odgovori #9 dne:: nedelja, 25. maj 2008 ura: 19:09 » |
|
Zdravo, Ravno glede vprašanja, ali se sme odpirati kapsulo Dominorja in polnilo zaužiti posebej (ni bilo nevedeno, kje naj bi kapsula v prebavnem traktu razpadla), smo kontaktirali strokovnjake iz podjetja, ki je pooblaščeni uvoznik in distributer za Slovenijo in prejeli obvestilo, da Dominorja NI NUJNO POTREBNO uživati samo v kapsuli. Anchi ima čisto korektno informacijo in dragi moji, vsaj v tem primeru je vaša skrb odveč. Lp, Barbra P.S. Povezava do te teme na starem forumu: http://www.nebojse.si/ForumArhiv/index.php/topic,5685.0.html
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 53
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 07:17 » |
|
Hay,glih kar sem zasledila vaša pisanje o Dominorju.........in dans grem v mesto in ga kupim. Kolk kapsul pa se lahko vzame na dan??In kdaj se opazijo prvi učinki??Pa vam ni bilo slabo po njem,ker se zelo bojim,ker sem samo 1x vzela tablete Hova in sem mislila,da me bo pobralo!!! Ker sem res v stresni situaciji in ne bi rada padla spet v odvisnost od Helexa(pred leti jemala par let cel cajt isto količino 0,25 mg na dan) in se pol zvlekla. Pa še za moža bom kupila??Kaj pa otroci oz. mladoletniki ga lahko jemljejo?Ker vidim sina 16 let kako je grozno nervozen pred testi in izpiti?? Hvala za vse vaše odgovore in mnenja.LP Pusa 
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: petek, 30. maj 2008 ura: 07:22 od PUSA »
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 07:54 » |
|
pusa, stranskih učinkov ni, odvisnosti ni, tako da brez skrbi; vzame se eno/dan, nekako po 10 dneh naj bi človek opazil spremembo. Za mladostnike pa ne vem, sem sicer prebrala navodila, pa sem pozabila 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #13 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 08:34 » |
|
..za otroke je normalno, da so pred šolskim testom tudi nervozni.... da jih je strah ali bodo znali ali ne...celo njihovo šolanje je prepredeno z testi, spraševanjem, izpiti... Naučit se morajo se soočat s tem...zato ga nikar naučit, da posega po "kemičnih rešitvah"...pa čeprav so samo prehransko dopolnilo.
Mi, ki jemo Dominor imamo višjo občutljivost na stres od normalne. Zato tudi imamo težave s tesnobami.
Zdrava mera stresa in tesnobnih občutkov pa je popolnoma normalna.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 08:39 » |
|
Punce,hvala.......še mal pa šibam v mesto Bom čez kakšna 2 tedna poročala.........Objem Pusa 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #15 dne:: petek, 30. maj 2008 ura: 13:28 » |
|
Evo,pa sem ga kupila....Dominor namreč.......vso ostalo svinjarijo pa vrgla v koš.
Držite pesti,da bom močna,prosim.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Barbra
|
 |
« Odgovori #16 dne:: nedelja, 01. junij 2008 ura: 13:08 » |
|
Draga Pusa, Sej veš, da zmeraj držimo pesti za vsakega strahca posebej in za vse skupaj, da nam uspe. Seveda, poročaj!!!! Želim ti čim več pozitivnih učinkov Dominorja na tvoje počutje. Za vzpodbudo dobiš rožico.  Lp, Barbra
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
PUSA
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #17 dne:: nedelja, 01. junij 2008 ura: 15:06 » |
|
Barbra,hvala,hvala  Pusa
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #18 dne:: ponedeljek, 02. junij 2008 ura: 09:02 » |
|
Držite pesti,da bom močna,prosim. pusa, držim  in samo tko,mimogrede - SI močna objemček  arwen p.s. sedaj bo 14 dni, kar jem Dominor, pa ..kaj pa vem, zdi se mi, da pomaga
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|