FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:19

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Psihoterapija pri dr. Latiniju  (Prebrano 446 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« dne:: sreda, 15. september 2010 ura: 13:18 »

Pozdravljeni!

Lepo bi prosila, če lahko kdo pove, če ima kakšne izkušnje pri dr. Alenu latiniju, če je hodil k njemu na psihoterapijo? Bila sem enkrat in naj bi zdaj šla še nekajkrat, vendar me zanimajo vaše izkušnje. Sem v precej slabi koži in želim delat na sebi, vendar terapije niso poceni (50 eur), zato me zanimajo vaše izkušnje. Dogovorila sva se pa za nekaj terapij, da dam to akutno krizo skozi in je rekel, da bi naj glede na moje sedanje probleme bilo potem boljše, ne bi se pa šla tisto večletno terapijo, ki si je tudi privoščit ne morem. Moji občutki so malo mešani po prvem razgovoru, zato bi mi vaša mnenja prav prišla.

Hvala in lp

Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
MATEJ09
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 48

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 20. september 2010 ura: 07:41 »

Ja k Latiniju hodim že več kot pol leta. V glavnem svetoval je dolgotrajno terapijo nekaj časa sem imel tudi dvakrat tedensko. Ima analitski pristop se pravi nekako tako da, odkrivaš stvari iz preteklosti z namenom da se osvobodiš tudi nasprotuje zdravilom sicer jih jaz še jemljem. Glede ur predvsem iščeš stvari v sebi tisti čas ko si tam in potem bi se začelo življenje spreminjat nekako na bolje ampak potreben je čas, veliko časa, veliko ur, kolikor sem sam razumel vsaj nekaj let morda desetletje ali dva. Uspeh naj bi bil odvisen od števila ur, več ur v krajšem času hitrejši napredek, posledično tak veš kaj to pomeni.Vaj med seansami ne daje, dal mi je dva naslova knjig za prebrati. Če ne veš kaj povedati te vodi z meditacijo, ki je  vedno ista in kmalu izgubi učinek. Prostor in oprema je glede na ceno špartanska, morda to ni bistveno. Pove bolj malo bolj posluša tu in tam kaj potrdi ali razloži. Uh kaj naj rečem veliko truda sem že vložil  v te ure nekatere stvari so se odprle, ki jih prej nisem vedel, kaj zdaj s temi spomini storit ne vem. Težko je menjat ko nekomu že toliko odkriješ, tako da, realno v kratkem času ne bo nič, dolgoročno pa je potreben denar...Jaz bom še vztrajal ker sem zdaj že toliko noter, korist trenutno zmanjšujem pomirjevala tu je koristno da nekomu zaupaš ki ima čas, sicer sem sam našel poti kako jih zmanjševat, to je motivacija da nadaljujem, sicer mi motivacija za terapijo upada. Kdaj sem imel občutek, da govorim steni.  Zdi se mi da se sproti uči.
« Zadnje urejanje: ponedeljek, 20. september 2010 ura: 07:47 od MATEJ09 » Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 20. september 2010 ura: 21:25 »

ojla matej rozicodam!

Hvala z tvoj odgovor. Trentno sem na terapiji pri njemu. Bila sem trikrat in grem še dvakrat, plus uvodni dogovor. pri meni sva se zmenila za to kratkotrajno varianto, da predelava akutno fazo. In zaenkrat je dobro. Že prvič sem se precej spucala, začutila in dala ven. Ne vem za kakšne stvari gre pri tebi ampak meni je nekako garantiral, da mi lahko pomaga pri tej fazi. Glede poslušanja, se mi zdi, da dobo posluša, glede teh drugih stvari pa jih tudi sprejemam, ker so nekako v skladu z mano. Učinke čutim in jih potem predelujem še sama. Kak dan procesiram več, kak dan manj, sem pa brez zdravil in nekako čutim, da gredo iz mene čustva, ki so se skrivala leta in leta.

Želim ti vse dobro, lp rozicodam
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar