FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 13:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: moja mora se je končala!!  (Prebrano 954 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
mily
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« dne:: ponedeljek, 13. september 2010 ura: 09:40 »

V glavnem ... jz sem v dveh tednih bla tko zelo pod stresom, da si zelim to delit tuki z vami na forumu.
Lansko leto sem imela sploni odnos nezaščiten z prijateljem, kljub temu sem vedela, da je imel zelo veliko deklet ze pred mano, s katerimi pomoje ni imel zaščite. Zgodilo se je da ko je vstopal vame, ga je zelo zabolelo in nekaj se mu je pretrgalo.

Ker ni takoj povedal, očitno se je bal , sem bila vsa krvava .--- vsaaa !!ko semm sla na wc je njegova kri tekla iz mene.... katastrofa... potem ni bilo nic... kasneje za tem so se mi pojavile glivice....
Ki so tudi zelo hitro izginile....

Letos pa sem zbolela.... odkar sem dobila neke izpuščaje sem takoj pomislila n Hiv. Sla sem k zdravniku, kateri mi je potrdil da je kri vredu. Počutje je bilo iz dneva v dan slabše.... slabost... zaradi nje hujšanje... driska... povečan srčni utrip... suha usta...nisem mogla jesti

Ker sem 1 teden pregledovala literaturoo internetu sem občutila... da vsi simptomi kazejo to ...

Zato sem se odločila z zelo tezkim srcemm , da odidem do ginekologa in prosim za napotnico za testiranje.
 Vsak dan sem jokala.... v petek sem oddala kri v bolnici... v  ponedeljek pa izvedela rezultat

Mučno čakanje iz dneva v dan ... hitr utrip srca ... potenje ... katastrofa... pomilsila sem da bom ze umrla... nisem si mogla zamisliti zivljenja z hivom...

Zato sem koncno docakala pondeljek... poklicala za izvide in izvedela da sem hiv negativna in hepatitsa tudi nimam .... nisem mogla vrjeti ...

Zato je danes najboljši dan in iz te napake sem se marsikaj naučila.. nikoli več z nobenmu razn z svojim fantom, ki ga ze poznas.... to je bila zame zivljenska  izkušnja in najhujši teden v zivljenju do zdej...

Imam občutek kot, da bi se še enx na svet rodila , da imam priložnost do življenja ...

Zato , če je imel še kdo podobne težave, naj gre na testiranje, ker vem da bo stanje  veliko boljše znaki bolezni pa takoj izginili... še zdaj ne morem verjeti kaj psiha dellaaaaa človekuuu  .....

lp  oki
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: ponedeljek, 13. september 2010 ura: 09:42 »

Smiley me veseli, da so izvidi OK  oki
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
ljubica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 516

« Odgovori #2 dne:: ponedeljek, 13. september 2010 ura: 19:49 »

oki oki pomezik
Prijavljen
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 13. september 2010 ura: 20:33 »

wav

Mily, vse čestitke za tvoj pogum, da si tole zgodbo podelila z nami,
in mogoče marsikoga malo prestrašila v pozitivnem smislu oki !

Poglej kako si bila nesrečna in če tega koraka ne bi storila, bi
pristala tukaj med nami, ker bi te panika porinila v to,
zato še enkrat clap clap clap
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
deaan
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1

« Odgovori #4 dne:: sreda, 15. september 2010 ura: 13:28 »

Smiley me veseli, da so izvidi OK  oki

MENE TUDI
Prijavljen
Spiderwoman
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 121

« Odgovori #5 dne:: sreda, 15. september 2010 ura: 13:42 »

Hvala bogu,

AMPAK te moram vseeno za ušes potegnit!!! Nikoli, nikdar z nekom prvič brez zaščite!!!!
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar