V glavnem ... jz sem v dveh tednih bla tko zelo pod stresom, da si zelim to delit tuki z vami na forumu.
Lansko leto sem imela sploni odnos nezaščiten z prijateljem, kljub temu sem vedela, da je imel zelo veliko deklet ze pred mano, s katerimi pomoje ni imel zaščite. Zgodilo se je da ko je vstopal vame, ga je zelo zabolelo in nekaj se mu je pretrgalo.
Ker ni takoj povedal, očitno se je bal , sem bila vsa krvava .--- vsaaa !!ko semm sla na wc je njegova kri tekla iz mene.... katastrofa... potem ni bilo nic... kasneje za tem so se mi pojavile glivice....
Ki so tudi zelo hitro izginile....
Letos pa sem zbolela.... odkar sem dobila neke izpuščaje sem takoj pomislila n Hiv. Sla sem k zdravniku, kateri mi je potrdil da je kri vredu. Počutje je bilo iz dneva v dan slabše.... slabost... zaradi nje hujšanje... driska... povečan srčni utrip... suha usta...nisem mogla jesti
Ker sem 1 teden pregledovala literaturoo internetu sem občutila... da vsi simptomi kazejo to ...
Zato sem se odločila z zelo tezkim srcemm , da odidem do ginekologa in prosim za napotnico za testiranje.
Vsak dan sem jokala.... v petek sem oddala kri v bolnici... v ponedeljek pa izvedela rezultat
Mučno čakanje iz dneva v dan ... hitr utrip srca ... potenje ... katastrofa... pomilsila sem da bom ze umrla... nisem si mogla zamisliti zivljenja z hivom...
Zato sem koncno docakala pondeljek... poklicala za izvide in izvedela da sem hiv negativna in hepatitsa tudi nimam .... nisem mogla vrjeti ...
Zato je danes najboljši dan in iz te napake sem se marsikaj naučila.. nikoli več z nobenmu razn z svojim fantom, ki ga ze poznas.... to je bila zame zivljenska izkušnja in najhujši teden v zivljenju do zdej...
Imam občutek kot, da bi se še enx na svet rodila , da imam priložnost do življenja ...
Zato , če je imel še kdo podobne težave, naj gre na testiranje, ker vem da bo stanje veliko boljše znaki bolezni pa takoj izginili... še zdaj ne morem verjeti kaj psiha dellaaaaa človekuuu .....
lp