hm za pomoč nism zihr če bi jo sploh rabu.zj po vam sodeč jo radim takoj al kok..
kr em pravzaprav sm čist normaln tip.sj spadam-no vsaj nauču sm se...znam se smejat istim šalam kot večina,"zanimajo" me iste stvari kot ostale,vsi me majo za normalnega povprečnega poba..sm si uštimu službo,avto,zastopim se bol ko ne z vsemi okol sebe,hobije sm si tut takšne zbrau da se lahka z dostimi ujamem,...sm si tut pol zrihtu žensko kr pač jo majo bol ko ne vsi "normalni" sam ok sm lahk kake dve leti zdržu pa ni šlo,je prevč dela

morš 24/7 spadat..ampak sj..
vglavnem ka hočem povedat je to,da sj prispevam neki družbi,sm čist običajn,razn tte moje male skrivnosti ampak sj al ne živi vsak neko skrito živlenje?
depresivn tak ne smem bit,al pa kakšn samomor-ne ne to ne smeš ni to normalno.treba spadat...
tak da če bi potegnu črto niti ni tak zlo narobe..sj nobenmu ne škodim z "samomutilacijo"..vsak ma svoj načn da lahko obvladuje situacije ko je treba bit tak ko vsi ostali..pač jz rad sebe košček za koščkom vržem vstran.in tak si naberem moč za naprej.
pač nevem no.vsakmu svoje.