FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 12:58

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Aksiozna depresija in bolečine  (Prebrano 668 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
kanarček
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 3

« dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 20:44 »

Pozdravljeni

Imam aksiozno depresijo in grozno me bolijo noge komaj hodim, stopala tako bolijo, da stopam z celim stopalom,da porazdelim bolečino. Včasih me kar zanese, problem ravnotežja.
Depresijo sem imela že pred 10. leti, potem se je ponovila, sedaj že tri leta jemljem Alvento in torendo, bolečine pa ostajajo kot, da so se mi skrčle kite, jaz bom znorela.
V službi ki sem jo komaj dobila se vlečem kot megla namesto, da bi htro stopila, še tista, ki je bila operirana na hrbtenici živahno stopi po hali, jaz pa komaj prestopam.
Ali je imel gdo podobne izkušnje, kaj naj naredim saj tako ne bom mogla delat, ko pridem domov direkt na kavč, tako se ne da živet. Se da kako pomagat, tako ne bom mogla živet, ne morem na sprehod doma sploh ne hodim veliko vsak korak je grozna bolečina.
Prijavljen
Jagodka
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 883

« Odgovori #1 dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 06:11 »

Kaj pa pravijo na tvoje bolečine zdravniki?
Če so bolečine simptom depresije, bi po mojem razumevanju,
ob jemanju ADjev (ustreznih ? ) morale pojenjati.
Prijavljen

Jagodni sladoled: 175 g jagod, 2 žlici mlečnega prahu, 4 medu, 150 g jogurta, 150 ml smetane.
V mešalcu zmešamo jagode, mlečni prah in med. Dodamo še jogurt in stepeno smetano in zmrznemo. Dober tek
kanarček
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: sobota, 28. avgust 2010 ura: 16:19 »

Splošni zdravnik pravida je to na psihični bazi, naredili so mi teste za revmo, nič ni narobe,slikali so mi križ tudi brez posebnosti ad nevem zakaj ne pomaga. Od začetka ko sem ji začela jemati je bilo v 14 deneh skoraj normalno počutje, potem pa je šlo zopet navzdol.
Psihiatrinja pravi, če mi poveča dozo bom kot rastlina ždela v enem kotu.
Sedaj sem pa v mrtvem kotu ujeta v te resnično močne bolečine, saj normalno sploh ne hodim, ampak podrsavam. Kaj naj storim? Tako ne bom zmogla resnično rabim pomoč, ampak kje in gdo mi lahko pomaga.
Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« Odgovori #3 dne:: nedelja, 29. avgust 2010 ura: 10:32 »

Pozdravljena rozicodam!

Žal mi je, da moraš trpeti take bolečine. Mislim, da ni nujno, da so bolečine, ki jih imaš res posledice psihe kakor te odpravlja tvoja zdravnica. Žal zdavniki včasih ne jemljejo dovolj resno kakšnih simptomov in te hočejo odpraviti s tem, da je to psihičnega izvora. Rekla bi, da vztrajaj, da te zavoljo bolečin pošljejo še na kakšne preiskave...Ne vem sicer ali opažaš kakšne spremembe pri teh bolečinah, recimo poslabšanje ob slabem vremenu ali pred spremembami vremena? Drugače pa imaš na stopalih "zemljevid" vsega telesa:
http://www.siol.net/trendi/dobro_pocutje/2010/03/zemljevid_telesa_na_stopalih.aspx

No jaz jim ne bi dala mira, če bi mela take bolečine, bi hotela preiskave in mislim, da ti tudi pripadajo.

Vse dobro želim in naj te čim manj boli! rozicodam
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
kanarček
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 29. avgust 2010 ura: 11:34 »

Hvala za razumevanje, bom vstrajala pri osebni zdravnici in se ne bom dala odpravit stem, da si vse samo domišljam in je to v moji glavi.
Poskusila bom tudi s to masažo in upam, da bo kaj uspeha.
Vsaj negdo ki mi verjame sem že čisto na tem, da sem zmešana.
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar