carmel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 136
|
 |
« dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 15:47 » |
|
Pozdravljeni! Se opravičujem če je ta tema kje že bila.. Zanima me, kam se obrniti po pomoč, če je osebni psihiater na dopustu in še nima namena kaj kmalu pripluti v ordinacijo, v moji glavi pa štaaala..  Ne ravno najbolj najbolj urgentna, vseeno pa huda štala. Sicer me zanima za Ljubljano. Grem lahko kar na polikliniko ali kam? Malo sem paranoična koga tam/oziroma kjerkoli dobim in kaj tam z mano sploh lahko  Če se sploh trenutno na kratki rok kaj da z mano  Nikakor nočem da me slučajno ne zaprejo - vse lepo in pravi, ne bi imela nič proti, ampak čez nekaj mesecev - še manj pa da me odj** da z mano ni nič narobe... Sem tako situacijo namreč že imela in je stanje samo zello poslabšalo... No, hvala pozdravček od obupane carmelce 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #1 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 16:06 » |
|
Carmel, pozdravljena!  http://www.psih-klinika.si/index.php?id=115 Pojdi kar osebno na Polikliniko, v 2. nadstropju je vsak dan urgentna psihiatrična ambulanta, poleti naj bi bila 10 - 15h. Čimprej - že jutri, nič ne čakaj. Ti bodo pomagali. Tukaj sem kopirala Okin odgovor Jadis v njeni temi. Upam da si lahko s tem kaj pomagaš. Zdravila imaš? Imaš koga ob sebi ali si sama? Drži se!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
carmel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #2 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 21:15 » |
|
Hvala ti!!!  Imam zdravila. Dva meseca že, samo se mi stvari v življenju trenutno ravno ne obračajo najlepše.. Je malo (oz. kar precej..) preveč zame, tako da zdravilom ravno ne zamerim preveč da ne delujejo...  Ma saj imam ljudi okoli sebe... Samo souporabnikom skoraj nočem še svojega sranja prelagat, ker imajo tak že svojega zadosti, ostali pa skoraj logično da tega ne morejo ravno najbolje razumet. Tak grem pa že sama sebi grozno na živce  Uglavnem, jutri grem na polikliniko.... Držte šapke
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #3 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 21:19 » |
|
Carmel, kakšna zdravila pa imaš? Drugače pa ja, poliklinika, te sprejmejo vedno, pa ne se ustrašit, ker ti da najprej za sprejem v bolnico, če bo potrebno, kar pri tebi ne bo. Sem bila sama parkrat tam. Upam samo, da boš naletela na kakšnega fajn zdravnika, ki te bo poslušal. Sporoči, kako in kaj 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #4 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 22:22 » |
|
Carmelca  Držim pesti in 4 šapkice!!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 973
|
 |
« Odgovori #5 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 05:24 » |
|
Carmel.... Ti si ena fajn punca in vem, da je to, kar preživljaš, samo mala krizica. Bo prešlo, zmogla boš preko tega. Upam, da boš danes lepo opravila.  BP =brez panike, držim pesti. In javi, kako je bilo....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
If you are depressed, you are living in the past.
|
|
|
nenci
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 175
|
 |
« Odgovori #6 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 11:07 » |
|
Carmel  Drži se, mislimo nate, saj veš, da je bilo že tako in potem dosti bolje. Tudi sedaj bo. Verjamem vate. držim pesti zate, oglasi se, kako si opravila  objem  nenci
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
carmel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #7 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 13:45 » |
|
Hja, torej živa sem še, zdrava pa tak niti na začetku nisem bila  No ja, saj je bila kar prijazna, čeprav seveda ni vedela kaj bi z mano.. Sem se nekako bolj počutila kot ena razvajena punčara, ki je sredi noči priletela na urgenco po aspirine, ker njeno barbiko boli noga...  Ampak, ok, zvišala mi je dozo. In sedaj tudi vem, da sem "jasne zavesti, čustveno dobro razgibana in v afektu ustrezna",.... Karkoli naj bi to pač pomenilo  Ma bom že. Bom vam težila, pojokavala in pač pojokavala. Tako to je in tako očitno misli bit. Hvala vam vsem, mi ful pomeni da vem da ste z mano, tudi če samo v mislih in virtualno!!!  karmela
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.376
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #8 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 14:17 » |
|
Carmelca  držim pesti za bolj  obdobje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
Janja
|
 |
« Odgovori #9 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 14:39 » |
|
Carmel!  Želim ti, da se kar najhitreje izkoplješ iz tega obdobja. Na takšen ali drugačen način. Tudi jaz se počasi dvigam. Bila sem v enem tako čudnem obdobju, ko so se vzponi in padci konstantno menjali. In na žalost nisem imela veliko vpliva na vse dogajanje, ker ni šlo zame... Lahko sem določene stvari samo sprejela in jih doživljala s čim manj stresa. Želim ti vse najlepše! Oglasi se še kaj, ko se boš lahko.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
nenci
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 175
|
 |
« Odgovori #10 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 17:07 » |
|
Carmel  Želim ti, da ti bo čimprej bolje, vzponi in padci so in bodo. Mah, saj vem, da to ni ravno tolažba, ampak tako je, bodi čimbolje, pa ti kar pojokavi, samo da čitiš boljše razpoloženje že s tem, ko pišeš. Tko fajn punca si, vse bo spet v redu. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #11 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 17:27 » |
|
Hja, torej živa sem še, zdrava pa tak niti na začetku nisem bila  No ja, saj je bila kar prijazna, čeprav seveda ni vedela kaj bi z mano.. Sem se nekako bolj počutila kot ena razvajena punčara, ki je sredi noči priletela na urgenco po aspirine, ker njeno barbiko boli noga...  Ampak, ok, zvišala mi je dozo. In sedaj tudi vem, da sem "jasne zavesti, čustveno dobro razgibana in v afektu ustrezna",.... Karkoli naj bi to pač pomenilo  Ma bom že. Bom vam težila, pojokavala in pač pojokavala. Tako to je in tako očitno misli bit. Hvala vam vsem, mi ful pomeni da vem da ste z mano, tudi če samo v mislih in virtualno!!!  karmela Carmelca čestitam!  Ko sem prebrala tale tvoj post, me je obšel prijeten občutek, ker iz njega veje tvoja pozitivnost in tvoja moč.  Vesela sem, da tako razmišljaš, če ti bo hudo, ti kar postokaj, saj vsi poznamo kako je, če ti nekdo vsaj malo napiše, če te kdo vsaj malo vzpodbudi. Želim ti, da čimprej prebrodiš krizo in upam, da se čimprej vidimo. Čudovita punca si 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
carmel
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #12 dne:: sreda, 01. september 2010 ura: 15:41 » |
|
Da se na hitro pofočkam... Sem bolje zadnje dni  (No, tako dobro spet ne  ) Ma je pa popustilo in sem vsaj fizično kolikor toliko ok in funkcioniram. In se spet borim, ker se lahko! Me je bilo že fajn strah, da bom šla spet čisto nazaj... Zmogla pa tako ničesar nisem.. Se mi zdi, da ravno nisem najbolj hipohonder, da bi letala po urgencah za brezveze ali pa čakala v kotu da svet pride k meni in kepa zlata prileti na glavo. Pride pa obdobje ko enostavno ne gre več. Me kar malo jezi, da na psihiatriji tega ne morejo razumet  No ja, včeraj je bilo ok, danes tudi, za jutri se pa puščam presenetiti... Zlati ste, res! Hvala še enkrat! Upam, da me tole čimdlje drži... Naslednji teden pa že moja psihiatrinja pride z dopusta, pa me bo že znala pokrpat nazaj...  (vedno vaša) carmel 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|