FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sobota, 04. februar 2012 ura: 22:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Dežurni psihiater/nadomeščanje osebnega  (Prebrano 891 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 136

« dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 15:47 »

Pozdravljeni!

Se opravičujem če je ta tema kje že bila..
Zanima me, kam se obrniti po pomoč, če je osebni psihiater na dopustu in še nima namena kaj kmalu pripluti v ordinacijo, v moji glavi pa štaaala..  Cry Ne ravno najbolj najbolj urgentna, vseeno pa huda štala.

Sicer me zanima za Ljubljano. Grem lahko kar na polikliniko ali kam? Malo sem paranoična koga tam/oziroma kjerkoli dobim in kaj tam z mano sploh lahko  seznojim Če se sploh trenutno na kratki rok kaj da z mano  Cry
Nikakor nočem da me slučajno ne zaprejo - vse lepo in pravi, ne bi imela nič proti, ampak čez nekaj mesecev - še manj pa da me odj** da z mano ni nič narobe... Sem tako situacijo namreč že imela in je stanje samo zello poslabšalo...

No, hvala

pozdravček od obupane carmelce  Sad
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.487

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 16:06 »

Carmel, pozdravljena! rozicodam

http://www.psih-klinika.si/index.php?id=115

Pojdi kar osebno na Polikliniko, v 2. nadstropju je vsak dan urgentna psihiatrična ambulanta, poleti naj bi bila 10 - 15h. Čimprej - že jutri, nič ne čakaj. Ti bodo pomagali.
Tukaj sem kopirala Okin odgovor Jadis v njeni temi. Upam da si lahko s tem kaj pomagaš.

Zdravila imaš? Imaš koga ob sebi ali si sama?

Drži se!

Prijavljen
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 21:15 »

Hvala ti!!! rozicodam

Imam zdravila. Dva meseca že, samo se mi stvari v življenju trenutno ravno ne obračajo najlepše.. Je malo (oz. kar precej..) preveč zame, tako da zdravilom ravno ne zamerim preveč da ne delujejo...    kiselnasmeh

Ma saj imam ljudi okoli sebe... Samo souporabnikom skoraj nočem še svojega sranja prelagat, ker imajo tak že svojega zadosti, ostali pa skoraj logično da tega ne morejo ravno najbolje razumet. Tak grem pa že sama sebi grozno na živce  Angry

Uglavnem, jutri grem na polikliniko.... Držte šapke
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.070

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 21:19 »

Carmel, kakšna zdravila pa imaš?

Drugače pa ja, poliklinika, te sprejmejo vedno, pa ne se ustrašit, ker ti da najprej za sprejem v bolnico, če bo potrebno, kar pri tebi ne bo. Sem bila sama parkrat tam. Upam samo, da boš naletela na kakšnega fajn zdravnika, ki te bo poslušal.

Sporoči, kako in kaj rozicodam
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.719

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 26. avgust 2010 ura: 22:22 »

Carmelca  rozicodam

Držim pesti in 4 šapkice!!!! Kiss
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
mina
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 972

« Odgovori #5 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 05:24 »

Carmel....

Ti si ena fajn punca in vem, da je to, kar preživljaš, samo mala krizica. Bo prešlo, zmogla boš preko tega. Upam, da boš danes lepo opravila.  pomezik
BP =brez panike, držim pesti. In javi, kako je bilo....
Prijavljen

If you are depressed, you are living in the past.
nenci
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 175

« Odgovori #6 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 11:07 »

Carmel poljubnjej

Drži se, mislimo nate, saj veš, da je bilo že tako in potem dosti bolje. Tudi sedaj bo. Verjamem vate.
držim pesti zate, oglasi se, kako si opravila  rozicodam

objem rozicodam nenci
Prijavljen
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 13:45 »

Hja, torej živa sem še, zdrava pa tak niti na začetku nisem bila  kiselnasmeh

No ja, saj je bila kar prijazna, čeprav seveda ni vedela kaj bi z mano.. Sem se nekako bolj počutila kot ena razvajena punčara, ki je sredi noči priletela na urgenco po aspirine, ker njeno barbiko boli noga...  Sad

Ampak, ok, zvišala mi je dozo. In sedaj tudi vem, da sem "jasne zavesti, čustveno dobro razgibana in v afektu ustrezna",.... Karkoli naj bi to pač pomenilo  pomisli

Ma bom že. Bom vam težila, pojokavala in pač pojokavala. Tako to je in tako očitno misli bit.

Hvala vam vsem, mi ful pomeni da vem da ste z mano, tudi če samo v mislih in virtualno!!! 
 Kiss Kiss rozicodam
karmela
Prijavljen
Aslan
Global Moderator
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 4.370

Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.

« Odgovori #8 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 14:17 »

Carmelca  rozicodam držim pesti za bolj  sonce obdobje.
Prijavljen

Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.487

« Odgovori #9 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 14:39 »

Carmel! rozicodam

Želim ti, da se kar najhitreje izkoplješ iz tega obdobja. Na takšen ali drugačen način.

Tudi jaz se počasi dvigam. Bila sem v enem tako čudnem obdobju, ko so se vzponi in padci konstantno menjali. In na žalost nisem imela veliko vpliva na vse dogajanje, ker ni šlo zame... Lahko sem določene stvari samo sprejela in jih doživljala s čim manj stresa.

Želim ti vse najlepše!

Oglasi se še kaj, ko se boš lahko.
Prijavljen
nenci
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 175

« Odgovori #10 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 17:07 »

Carmel  rozicodam

Želim ti, da ti bo čimprej bolje, vzponi in padci so in bodo. Mah, saj vem, da to ni ravno tolažba,
ampak tako je, bodi čimbolje, pa ti kar pojokavi, samo da čitiš boljše razpoloženje že s tem, ko pišeš.

Tko fajn punca si,  vse bo spet v redu. sunny
Prijavljen
toja
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.719

« Odgovori #11 dne:: petek, 27. avgust 2010 ura: 17:27 »

Hja, torej živa sem še, zdrava pa tak niti na začetku nisem bila  kiselnasmeh

No ja, saj je bila kar prijazna, čeprav seveda ni vedela kaj bi z mano.. Sem se nekako bolj počutila kot ena razvajena punčara, ki je sredi noči priletela na urgenco po aspirine, ker njeno barbiko boli noga...  Sad

Ampak, ok, zvišala mi je dozo. In sedaj tudi vem, da sem "jasne zavesti, čustveno dobro razgibana in v afektu ustrezna",.... Karkoli naj bi to pač pomenilo  pomisli

Ma bom že. Bom vam težila, pojokavala in pač pojokavala. Tako to je in tako očitno misli bit.

Hvala vam vsem, mi ful pomeni da vem da ste z mano, tudi če samo v mislih in virtualno!!! 
 Kiss Kiss rozicodam
karmela

Carmelca čestitam!  rozicodam

Ko sem prebrala tale tvoj post, me je obšel prijeten občutek,
ker iz njega veje tvoja pozitivnost in tvoja moč. clap

Vesela sem, da tako razmišljaš, če ti bo hudo, ti kar postokaj,
saj vsi poznamo kako je, če ti nekdo vsaj malo napiše, če te
kdo vsaj malo vzpodbudi.

Želim ti, da čimprej prebrodiš krizo in upam, da se čimprej vidimo.
Čudovita punca si poljubnjej
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: sreda, 01. september 2010 ura: 15:41 »

Da se na hitro pofočkam...

Sem bolje zadnje dni  ohoho (No, tako dobro spet ne zardevam)

Ma je pa popustilo in sem vsaj fizično kolikor toliko ok in funkcioniram. In se spet borim, ker se lahko! Me je bilo že fajn strah, da bom šla spet čisto nazaj... Zmogla pa tako ničesar nisem.. Se mi zdi, da ravno nisem najbolj hipohonder, da bi letala po urgencah za brezveze ali pa čakala v kotu da svet pride k meni in kepa zlata prileti na glavo. Pride pa obdobje ko enostavno ne gre več. Me kar malo jezi, da na psihiatriji tega ne morejo razumet  Angry
No ja, včeraj je bilo ok, danes tudi, za jutri se pa puščam presenetiti...

Zlati ste, res! Hvala še enkrat!

Upam, da me tole čimdlje drži... Naslednji teden pa že moja psihiatrinja pride z dopusta, pa me bo že znala pokrpat nazaj...
 Kiss
(vedno vaša) carmel  pomezik
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar