|
trzinka
|
 |
« Odgovori #40 dne:: četrtek, 02. september 2010 ura: 17:09 » |
|
Popoldne sem pa lovila sončne žarke po PST-ju. Škoda, ker je Trzinko prehlad položil (jao, kako se pa to sliši  ), bova šli pa drugič, kenede?  Ja Arnika, obvezno bova šli  , sem danes šla v službo, pa me je šef domov poslal, ker sem čist zanič, tko da nabiram moči v postelji, me je položil prehlad  . Komaj čakam, da greva v akcijo, sem se včeraj tko veselila, ampak žal, saj veš..... se slišva 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 136
|
 |
« Odgovori #41 dne:: nedelja, 05. september 2010 ura: 11:45 » |
|
Trzinka,  kako si? Se veselim tudi jaz, da greva hodit pa da te končno spoznam. Tip, bom pazila na tole.  Danes me spet anksa nekaj lovi, ma se ji ne dam. Svoje plane bom lepo izpeljala, tudi če me nekaj napeljuje, da naj vržem puško v koruzo in da je brez veze.  Jebenti, proč od mene!!!! Sebe pa božam in si lepo prigovarjam. lepo nedeljo
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi. (Kahlil Gibran)
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #42 dne:: nedelja, 05. september 2010 ura: 15:29 » |
|
Oj, Arnika, sem še doma. Nisem še zdrava  , me je dobro položil tale...  Upam, da še dva-tri dni in bom kt rožca  pol greva pa brcat ankso na PST, mene tud nekaj obdeluje, pa se ji ne dam 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #43 dne:: nedelja, 05. september 2010 ura: 21:15 » |
|
Komaj čakam, Trzinka! Do takrat se pa malo pocrkljaj. Pa nič ankse ne poslušat! Jebenti, stvar je res trdoživa, ma ni vrag da je spet ne pošljemo nekam!  Rožca za rožco  Toja, hvala za sakramenski objem!  Nočka vsem
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ne pozabi, da se zemlja veseli občutka tvojih bosih nog in da se veter želi poigrati s tvojimi lasmi. (Kahlil Gibran)
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 06. september 2010 ura: 18:59 » |
|
Joj, kaj me anksa spet šopa danes  Strah me je, da bom spet padla. Spet še enkart znova ... Ne zaupam sebi, da bom otroke dobro naučila, bojim se, da jih bom učno zajebala. Bojim se, da ne bom zmogla. Grozno. Jaz nočem te ankse!!!! Kaj naj sama s sabo?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 06. september 2010 ura: 19:34 » |
|
Arnika, seveda boš zmogla. Otroci so tvoj naravni AD, sigurno. Mene je tud včeraj pa danes matralo, še vedno me. Mi buta v glavo, stiska v vratu, vrti, slabo mi je pa že nekaj časa....ampak kaj čem, grem naprej. To je vse od stresov, za nami pride. Bo vse v redu 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #46 dne:: sreda, 08. september 2010 ura: 14:04 » |
|
Trzinka,  Pri meni je že minilo. Malo me še glodajo vsiljive misli, ma jih ustavljam. Sem nekje slišala, da imamo 8 s časa, da ustavimo eno misel in preprečimo,da nas ne preplavi.  In ja, otroci so moj naravni AD, pa čeprav bi jih kdaj najraje s hlač stresla.  Upam, da si bolje in da že cvetiš. Objem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Arnika
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
|
 |
« Odgovori #48 dne:: ponedeljek, 13. september 2010 ura: 09:10 » |
|
Trzinči, tvoji bacili so pa name zdaj zlezli in me položili!  Sprehod še do nadaljnega preložen ... Sicer sem upala, da bom do jutri že zdrava, ma nič ne kaže na to. Zgleda trdovratno.  Upam, da si ti že zdrava in veselo skakljaš naokoli. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
lovreklovrek
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 93
|
 |
« Odgovori #49 dne:: nedelja, 10. oktober 2010 ura: 12:42 » |
|
oj arnika!lovrek tukaj...na sprostitvenih delavnicah sem sedela poleg tebe desno...posodila si mi kuli.... razbrala sem da si kar v čustvenem vrtincu vseh teh jajc ki se nam ponavljajo znova in znova...jaz sem zdaj na paroxatu,ki naj bi imel širok spekter delovanja,,,tudi jaz pomislim na to da sem pri 32 na 60 mg paroxata...samo jebi ga...tega stanja si ne izberemo sami!!!!! je boljše..je slabše..ampak ženski spolni organ skoz čutiš kako t diha za vratom!!!!!včraj sem zasledila da je izšel pri založbi PASADENA priročnik z naslovom"premagovanje anksioznosti za telebane"..poskusi... vem pa da ti ni fino..poznam to stvar...katere ad je jemlješ? stranski učinki bodo inili....lahko si prebereš tudi knjigo od varje kališnik"svetlo modra",,,luštna knjigica... oglasi se mi kaj,,te bom vesela!!!!poljub in objem!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|