No ja, morda je skrajni čas se naučiti, da si pripravljen na vse odzive. Tudi vsakemu, ki mi da nesramni kompliment, kot si ti na primer, rečem, hvala lepa

Glej, da ne boš spet padla v depro, ker si zelo pogumna.
Tisti, ki mi dajejo podporo, mi je dovolj, vas ostalih, s takšnimi odzivi, vas je pa tako preveč, kot se reče pri reku "sovražnikov je preveč".
Ne ženski spolni organkaj.
Svetujem ti, da se posvetiš sebi, če si padla ven iz depre in me zanima, če bi kaj opisala, kakšna si bila ti, ko si imela svoje momente, verjetno si vriskala in delila nasvete, da jim ni para

Veš kaj, čeprav sem v težavah, še vedno znam ohranjati humor in se smejati tudi na svoj račun. In ne mi pridigati, da kdo koga napada, ker si ravno to storila sama.
Pojdi spat, če si pač utrujena, namesto da bluziš, pa ne veš, zakaj gre. Verjetno sem ti pa nekam stopila, drugače ne bi pizdila. Sama že vem, zakaj pizdim tam kjer je potrebno v lajfu. Tule s teboj, dol mi visi zate, ker si tako prijazna. Zapomni si. Če ti nič ne dam, ne pričakuj od mene nič. Če si mi dala sedaj nek napad, veš kaj, smejčkam se ti še vedno in ti pošiljam objemčka, da ne boš padla slučajno nazaj v depro. Ne diraj, tam kjer ti ni mesto.
Če želiš, daj vzpodbudno besedo, če ne pa vleči črto in se tikaj tam, kjer ti je mesto. Lopotanja okrog glave sem navajena, samo tebi ne bom dopustila, da se razvadiš in ti je potrebno pripreti perutnice, ki so očitno velikega razsega.
Need a second to breathe.
Pa ravno danes sem želela neko izkušnjo bolečo deliti z vami.
Ma, komu na čast, na izpade takih dobrohotnic? Yeah.