Jest bom rekla, da recept od Rejca deluje.

V kad sem si njprej nalila hladno vodo, približno telesne temperature ali manj, e vem, nimam občutka, v glavnem toliko, da sem se hladila in ne grela in da me ni povsem prezeblo. notri sem vrgla eno solno kopel od LUSH-a Spice Girl se mi zzdi, hehe....v glavnem meeni lepo diši. voda se je obarvala na vijolčno in na vrhu so bile bleščice, ki se niso pretirano lepile na kožo. krasno....in pol sem čofotala. ker sem dolga, kad pa ne dovolj, sem nekaj časa čofotala z nogami in se pri tem res prijetno hladila, nekaj časa pa namakala zgornji del trupa. vse skupaaj kake 10 minut, več itak baje ni zzravo. in potem je sledila prha. kar vse noge od bokov dol sem si sfrišala z ledeno hladno vodo, no ja, ledeno, kolikor pač lahko je mrzla iz pipe, torej le ni bila ledena, ampak blo je super. ko sem se obrisala sem se počutila odlično. glava je postajala utrujena. tbl sem vzela že prej. potem je bil moj dragi sicer razzpoložen za neko razčiščevaanje pojmov po telefonu, a nisem dolgo zdržaala, ker me je ob večeru zmanjkalo. rekla sem, da lahko govoriva ob 6:00 zjutraj naprej, ampak on ma bioritem ravno obrnjen. potem sva se poslovila a sem ga ponovno poklicala, ker sem morala vedeti, da sva zdaj ok. nekaj nesporazumov pa sva vendar razrešila. sem vesela, da je boljše kot sem pričakovala. no, krasno in potem sem aleluja zaspala. zjutraj sem se zbuddila dokaj zgodaj, ko je oče klical mojo nečakinjo po imenu. vedela sem, da je čas, da se mali mal posvetim, predno sem šla tečt. inn res sem šla. ravno zadnji čas sem ulovila preden je postajalo vroče. potem sem se stušala s hladno vodo, ki je naravnost paasala in zdaj sem v lj. na faksu in čakaam, da gremo z mojimi puncami na drink in na eno ornk debato.
super je, ko se lahko naaspiš.
zmaajč, če je tko hudo, le pokliči ddoktorja. spat moraš. je pomembno. telo rabi počitek, sploh pa glava, misli. Sej boš speljala, boš vidla.

in strinjam se mina, vroče je za popizdit. mi doma vstajamo sredi noči in luftamo baajto, ker je zvečer, ko se stemni še povsem vroče. tudi vklopimo klimo, ko zapremo okna. pa saj bo tudi to minilo.
držite se!

maja