FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 10:30

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Bojim se vsega  (Prebrano 4560 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #40 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 07:30 »

kaj se pa tebi zdi, Sanchiika, da bi bilo pametno storit?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 17

« Odgovori #41 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 15:07 »

ne wem ..  Embarrassed pomoje bom bla tih sej če me doma ne razumejo .. bom probala še doma poskušat.  Shocked
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #42 dne:: četrtek, 23. september 2010 ura: 17:18 »

Sanchiika! rozicodam

Jaz pa mislim, da tukaj ni pravila. Zdi se mi namreč, da ne pomeni, da če te doma niso razumeli, da te tudi drugje ne bodo.

Mene so doma razumeli, pa me drugje npr. niso. Velikokrat pa je ravno obratno, in sicer, da posameznik doma ni razumljen, je pa razumljen drugje.

To, da boš čakala, da te bodo doma začeli razumeti, najbrž ni najboljša odločitev...

Ne želim dajati nekih sodb tako od daleč in niti ni to moj namen, vendar se mi zdi, da te bodo resnično težko razumeli, če te že sedaj niso. Dopuščam možnost, da se motim.

Bi ti pa vseeno predlagala, da se vsaj še komu drugemu zaupaš, ker je resnično težko, da se tako čisto sama spopadaš s strahovi, ki jih verjetno niti ne razumeš.

Oglasi se še kaj!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #43 dne:: petek, 24. september 2010 ura: 06:40 »

bom pa tako vprašala: da bi se vse to, kar si opisala, dogajalo tvoji prijateljici in bi ti ta to zaupala - kaj bi ji svetovala?
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #44 dne:: torek, 28. september 2010 ura: 19:58 »

Pomoje enako kot vsi .. zaupaj se staršem Tongue .. jooj vse je tako težko*
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #45 dne:: sreda, 29. september 2010 ura: 06:40 »

ok; in da bi dobila tak odgovor, kot si ga ti, kakšen bi bil naslednji nasvet?
Prijavljen

Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #46 dne:: sreda, 29. september 2010 ura: 13:58 »

Da ga skupej premagujeve  Embarrassed
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #47 dne:: četrtek, 30. september 2010 ura: 06:57 »

ok; imaš kako prijateljico, ki ji lahko zaupaš?
Prijavljen

Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #48 dne:: četrtek, 30. september 2010 ura: 21:18 »

nee. Cry
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #49 dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 06:12 »

sošolko? teto? sestrično? učiteljico? sosedo? .....
Prijavljen

Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #50 dne:: petek, 01. oktober 2010 ura: 21:03 »

Ja doma sem dobila same ˝kensle˝.  ... V šoli pa nimam prijateljice ( psihologinja odpade ! )
Prijavljen
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

vsi smo orli

« Odgovori #51 dne:: torek, 05. oktober 2010 ura: 06:20 »

ok....

Ven sploh ne hodim če pa že moram do trgovine tečem kaj tečem laufam [ šprintam].

in kaj bi se ti lahko zgodilo zunaj?
Prijavljen

viper
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 25

« Odgovori #52 dne:: petek, 22. oktober 2010 ura: 18:19 »

Raje pojdi k psihologu na razgovor in probaj urediti tezave brez uporabe tablet. Tablete tko same od sebe ne bodo nic naredile.
Prijavljen
nina001
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 90

« Odgovori #53 dne:: nedelja, 31. oktober 2010 ura: 18:00 »

Ojla-oglasi se, kaj se ti dogaja? Kako pa funkcioniraš v šoli? Upam, da nisi kr doma (razen počitnic, seveda).

Si komu zaupala svoje težave?

LP, nina
Prijavljen
Sanchiika.
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #54 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 17:11 »

Po dooooooooooolgem času sa vam oglašam!

Stvari so se recimo poboljšale. Zdaj že sama odidem do BTC-ja (30 min hoje) v pooočasnem tempu,brez šprinta in tako dalje ..

Dobila sem neko voljo do življenja in v šoli mi gre odlično ♥

Ostaja pa samo še strah pred moškimi!! Ne vem zakaj,ampak zunaj imam občutek da me vsi (moški/fantje) gledajo al pa zasledujejo .. Pa ne vem zakaj. Zaradi tega poleti ne maram oblačiti kratkih hlač/majic še posebej ne na morju. (Hvala bogu da je zima brrr..)  kava Druga stvar je pa da bi rada imela fanta,saj ga imajo že vse sošolke,nekatere so šle še korak dalje in imele sp. odnose. Ampak jst ne maram nekega pocukranega dotikanja in stiskanja. Veliko berem po netu da punce pri moji starosti (13) že imajo fanta itd. zato me skrbi da ni kaj narobe z mano ? o.O

A ja pa pozabla sem povedat da tudi v dvigala grem SAAAAAMA!!!! SmileyKiss

Lep pozdrav!
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.988

« Odgovori #55 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 18:01 »

Sanchiika  rozicodam

Citiraj
Stvari so se recimo poboljšale. Zdaj že sama odidem do BTC-ja (30 min hoje) v pooočasnem tempu,brez šprinta in tako dalje ..

Dobila sem neko voljo do življenja in v šoli mi gre odlično ♥

clap odlično slišati ... naj ti gre kar tako naprej.

Citiraj
Ostaja pa samo še strah pred moškimi!! Ne vem zakaj,ampak zunaj imam občutek da me vsi (moški/fantje) gledajo al pa zasledujejo .. Pa ne vem zakaj. Zaradi tega poleti ne maram oblačiti kratkih hlač/majic še posebej ne na morju. (Hvala bogu da je zima brrr..)  kava Druga stvar je pa da bi rada imela fanta,saj ga imajo že vse sošolke,nekatere so šle še korak dalje in imele sp. odnose. Ampak jst ne maram nekega pocukranega dotikanja in stiskanja. Veliko berem po netu da punce pri moji starosti (13) že imajo fanta itd. zato me skrbi da ni kaj narobe z mano ? o.O

Nikamor se ti ne mudi  nehvala...pri 13.letih je sicer super, če ti srček malo hitreje utripa, ko vidiš kakšnega lušnega sošolca...a da bi se spuščala v spolnost, pa je še zelo (pre)zgodaj. Saj vem, da je verjetno to slišati zelo starokopitno, vendar tudi sama sem mamica skoraj 11-letnice in 15-letnika in vem, kako se najstniki "obnašajo".

Z leti boš dozorela in te tudi ne bo več tako zelo strah nasprotnega spola, zato je ta skrb odveč.

Nikar pa ne "tekmuj" s prijateljicami oz. sošolkami, ne rabiš jim zavidati tega, da so že "prestopile" svoj prag otroštva, temveč raje uživaj v svojih nežnih letih in ne dovoli, da te kdorkoli izrabi.

Sanchiika...ne odrasti prehitro.  rozicodam

« Zadnje urejanje: petek, 23. december 2011 ura: 18:11 od Slavka » Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
martinca
Druge motnje
Expert
*
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.541

« Odgovori #56 dne:: petek, 23. december 2011 ura: 18:14 »

O Sanchika  clap

Hura hura hura za izboljšanje   wav  Kar tako naprej!  rozicodam

Vse drugo se ima še izboljšati : kakor te je ta hujši strah minil, tako te bo tud POPOLNOMA izpustil, samo ne ukloni se mu, osvobodi se ga, odloči se za normalno življenje brez nerealnih pomislekov in domišljije o strahu in o vsem hudem, pa tudi okoli moških : psihopati so zares nevarni, ampak večina moških pa je normalnih in dobrih, ljudje smo pisane sorte rozicodam

VELIKO SI ŽE DOSEGLA, samo zdaj nikar ne bodi osamljena, druži se s tistmi , prijatelji in prijateljcami, ki te sprejemajo, da boš čimveč med ljudmi ostale, če niso dobri ali če so nasilni, pa skenslaj, (vedno stvari presodi prvo po dejanjih, ne pa domišljiji).

Zdaj  ti bo vedno lažje, to si o tebi mislim, upam in pesti držim, da bo res   :*

Mogoče pa bo vse dobro, samo nikar ne dovoli, da se te strah spet polasti, bodi močna in bravo zate !  Smiley
Prijavljen

neimenovana
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar