FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 19:44

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Prošnja  (Prebrano 530 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 180

« dne:: četrtek, 24. junij 2010 ura: 01:24 »

Prosim, če se zbriše moja tematika z naslovom Zahvala, ki je bila, po ne vem čem že, prestavljena iz pozitivnih misli na Splošne debate, kjer je nato izgubilo cel smisel objave ali uspeha ter pozitive.

Brisala bi jo sama, ampak, ne morem, ker je s premikom vse onemogočeno. Pa verjetno tudi drugače. Zato prosim za BRIS! Resno. Pa hvala za premik,  Cry

Mar tam v rubriki o osebnih uspehih ne piše tudi nekaj v manjšem tekstu, da gre tudi za hvaležnosti? Zakaj torej premik med splošne, kodrlajsaste teme? Ker bikica ne razloči, prosim, da se briše moja tematika, zdravo za gotovo.

Resno - prosim, če temo s tematiko Zahvale zbrišete. Površnosti res ne prenašam, zato prosim za bris tematike, ki sem jo objavila. Hvala. Je resna prošnja. Lp

p.s. Dodatno vprašanje je na podforumu postavljeno tudi osebi Bikica66. Nelogičnost pač.
« Zadnje urejanje: četrtek, 24. junij 2010 ura: 01:36 od Star » Prijavljen

Dobro vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je samo ono, od čega smo se odrekli.
U životu poželi samo jedno: da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno!
koklja
Global Moderator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.491

« Odgovori #1 dne:: četrtek, 24. junij 2010 ura: 06:40 »

Star pozdravljena,

očitno je prišlo do pomote, tvoja tema je povsem ustrezna za rubriko, v kateri si jo objavila. Napako smo popravili. V primeru, da vseeno želiš, da se briše, prosim sporoči.

Oprosti za ta neljubi dogodek,

Koklja
Prijavljen
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 24. junij 2010 ura: 12:49 »

Ni potrebno. Malo me je zbodlo, ker sem imela zadnje čase kar naprej, da so me nekam "vozili", ko na koncu sploh nisem vedela več, kaj sploh še želijo od mene, pa mi ni bilo prav, da se je še moja tema nekam odpeljala.  smehko

Hvala tebi in Bikici za ureditev.  rozicodam
Prijavljen

Dobro vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je samo ono, od čega smo se odrekli.
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: ponedeljek, 28. junij 2010 ura: 03:28 »

Da ne ustvarjam nove teme. bi rada le opozorila, ko se kaj premakne, naj bo na vseh linkih vidno, kar je, če že je, da ne prihaja do kontadiktornosti. Kot bi bral, sad ga vidiš, a onda, ne vidiš. Obe varianti se naj pregleda, da se bo vedelo, o čem se govori. Ker se še oboje bere, čeprav tega nisem izpostavila. Ker tako pravi vaša administracija s tehniko. Ampak, tam se lepo vidi oboje. Lp

Anchi
Administrator
Expert

Odsotni

Spol:
Prispevki: 1.146

PREMAKNJENO: Zdravljenje depresije in nespečnosti s presno hrano
« dne:: včeraj ob 22:10 » 

--------------------------------------------------------------------------------
Ta tema je bila prestavljena v Zdravila brez recepta, zelišča in prehranski dodatki.

- Obstaja link, ki mi ga ne prime v copy paste. Dvojna igra pač ne gre, mar ne? Vsaj zame ne!

http://www.nebojse.si/Forum/index.php?topic=6265.0

Poročaj moderatorju    Prijavljen 

--------------------------------------------------------------------------------
Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s 

« Zadnje urejanje: ponedeljek, 28. junij 2010 ura: 03:34 od Star » Prijavljen

Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar