FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 10:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Neukrotljivi samomorilec  (Prebrano 1148 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 164

« Odgovori #20 dne:: četrtek, 24. junij 2010 ura: 16:01 »

Zvezdica,  pomezik oki   rozicodam

Se kasneje kaj razpišem......
Prijavljen

življenje ni potica....  
ZAVEDAM SE MOČI SVOJIH BESED
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 180

« Odgovori #21 dne:: četrtek, 24. junij 2010 ura: 20:05 »

Poštimaj kužka, potem se pa kaj javi, pa bomo še kako rekli.  rozicodam
Prijavljen

Dobro vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je samo ono, od čega smo se odrekli.
U životu poželi samo jedno: da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno!
beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #22 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 03:28 »

Že štiri dni nisem šel iz sobe, razen kuhinja, kopalnica, postelja.., kopalnica, pa postelja.., televizija.. (daljinec bo pregorel), kmpjuter.., pa hladilnik.., kislo, sladko..pa kr ne vem kaj bi mi pasal..., štiri dni ugasnjen telefon..., neobrit....pa gor pa dol..... dft007 Evil
Prijavljen

življenje ni potica....  
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #23 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 04:42 »

No vidiš, kakšna ironija se tudi meni dogaja. Pred eki, kot da bi živela ali izživela zadnje dni. Dobim kup vabil za tja pa ter sem. Do danes se naj bi odločila, če grem, pa pridem nazaj v nedeljo, kdo bo pa pol pakiral še za na ekstra #dopust", ki me čaka v ponedeljek?  smehko

Narobe svet, sem že davno rekla, da ne pašem v ta svet, še manj ...

Kot da živim zadnje dni, zadnja dva dni sem se imela lepo  Smiley
Prijavljen

Dobro vjeruj u ono što želiš i zapamti, izgubljeno je samo ono, od čega smo se odrekli.
beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #24 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 04:53 »

Jutro zvezdica  rozicodam

Vse mi je znano  ne js ponavad sedem v kot in počakam, da mine, če pa čutim, da nisem za med ljudi in, če mi ni pač raje ne grem, ker tako naredim manj škode.....
Prijavljen

življenje ni potica....  
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #25 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 05:07 »

Sama pa nočem v kotu ždet, ker še vedno želim živeti! Pa nobene škode ne delam, le ustvarjam vedno smeh, kamor pridem. Če pa menim, da se mi nekam ne gre, pa tudi sama ne grem.

Ampak, po mojem bom zadnje dni pred eki preživela, kot nidkar v življenju. Počutim se, kot da bi šlo za življenje in smrt  smehko Mi je še vedno grozno, kaj naj rečem okrog tega eki. Pa še na morje sem povabljena, koje ironije  smehko

Ker si fajn  poljubnjej
Prijavljen

beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #26 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 05:13 »

Škoda je bilo mišljeno tako, da nima smisla bit tam na neki fešti nejevoljen, če nisi rapoložen delaš sebi škodo, ko gledaš vesele ljudi..., teb pa še en pir po grlu noče stečt...., pa vsi te kr neki drezajo.., pa sprašujejo kaj je stabo, če so te drugač navajeni, da si veseljak....
Prijavljen

življenje ni potica....  
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #27 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 13:46 »

Saj sem razumela, kaj si želel povedati. Tudi to z drezanjem poznam. Ne hodim veliko ven ali, še bolje, beri, skorajda nič, tako da, po eni strani pravim, kot pravijo, vse je za nekaj dobro. Tako sem se zadnje čase vsaj malo ven skipala v družbo in se imela fajn. Gibanja so mi dovoljena v svojem kraju. Pa sem bila skorajda prerojena. Tako sem mogoče videla, kaj mi pravzaprav dodatno manjka. Ker sem ždela v "kotu" (beri) se zaprla med štiri stene. Če se zapreš, ker se bojiš med drugim, da te kdo ne prizadane, v bistvu nič ne rešiš, če se zapreš in asocializiraš. Tako te razumem, ko praviš glede škode. To je podobno kot s hrano - če ti paše ješ, če ti pa ne, se silit tudi ne gre.
Lep podaljšan vikend.
Prijavljen

beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #28 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 14:24 »

Js hodim vsak dan vn (preveč), razen ta tedn, ko mam usega poln kufer..., sm zelo družabna oseba, brez družbe sploh nebi mogu...., ko pa se skrijem v svojo luknjo, ja pa to neka vrsta hospitalizacije...., v ponedeljek spet use po starem pr men, če me problemčki (davčna..), ki jih moram reševati, ne vržejo spet mal iz tira....

Zvezdica družba mora bit (dobra seveda, da ti paše..), da spočiješ možgančke..... pomezik
Prijavljen

življenje ni potica....  
Star
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #29 dne:: petek, 25. junij 2010 ura: 14:58 »

Sama sem včasih hodila ogromno ven, v družbo, pa sem se naveličala pokvarjene in žleht ljudi gledati. Tako sem praktično našla tudi čas zase, razmislila o določenih stvareh. Sem pa sedaj ugotovila - šele  smehko, da mi fali družba, ampak kot pravijo, step by step. Ker sem v ljudi izgubila zaupanje, v živali nikdar.

Kot praviš, družba, ki ti paše. Ma veš, vse lepo in prav, grem v družbo, ki mi paše, pa se oreng nasmejimo, ker sem takšen človek. Samo nekam mi gre, ko mi začnejo potem moški "težiti" glede raznih opazk intimnejših delov in "nadlegovanja" glede spolnosti. Torej, beri, imam poln kufr tega, pa imam lahko dolge gate na sebi, pa se moškim še vedno "fuzla", če razumeš. Lansko leto me je eden zasledoval sredi dopoldneva dve uri, pa ti povem, da so to tako grozni občutki, da mi gredo še danes kocine pokonci. Pa sem bila čisto spodobno oblečena. Nič mi ni štrelo iz dekolteja niti izpod riti, da bi človek rekel, da kaj izzivam. Pa ta ni bil niti prvi primer, joj, kolk sem se tresla zaradi manijaka. Sem šla tudi iz službe, lep sončen popoldan, pa je hodil eden za menoj in me vabil na kavo. Še dobro, da je bila zraven banka, da sem se naredila, da grem urejati tja stvari, čeprav sem šla samo globoko dihati. In enostavno, se bojim ljudi. Ni važno, kaj oblečem, pa se jim "fuzla" moškim. Komplimente ima vsak rad ali drobno pozornost, vendar takšne dogodivščine so zame malo too much. Komot jih kakšni ženski odstopim, katere zganjajo ljubosumnost in zavist in potem še one mal nagajajo. Pa si mislim, četudi nisi nadpovprečnega videza, ima vsak svoj karakter, s katerim lahko omreži čisto vsakega. Sama sem dobrodušna in se rada smejem. Po mojem, bi morala postati bolj jeznorita, pa bi bil mogoče mir, pa kofetkat bi morala z ženskami in opravljati kot branjevke, pa bi bil mogoče mir.  Cry
Madona, meni ni potrebno kupovati časopisov, ker pri ženskah vse zveš. Meni pa tako dol visi za razne trače, da enostavno ne kofetkam s takšnimi, kar za posledico prinese črno piko ali pa črno ovco.  smehko Mislim si edino, če bi se takšni ljudje dovolj ukvarjali sami s seboj, se ne bi z drugimi, s katerimi imajo toliko opravka, da potem zanemarijo sebe.

Dobro uredi z davčno.
Prijavljen

white angel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 62

nikoli ne upoštevaj nasveta drugih...tudi tega ne

« Odgovori #30 dne:: četrtek, 15. julij 2010 ura: 00:01 »

sicer je to stara tema,pa bom vseeno napisala

js se najdem v tvojem prvem postu
kot da bi brala svoje besede in misli...z to razliko da jih jaz nebi znala tako razložit

moj poskus samomora je bil skok iz osmega nadstropja
imam hčerko ki bi mi morala dajat smisel
pa mi ga ne
al sem zaradi tega grozna oseba
vrjetno da sem...imam pa slabo vest...to pa imam
Prijavljen

js pa vidim travo rast...
Onix
Expert
Prisotni Prisotni

Prispevki: 1.116

« Odgovori #31 dne:: četrtek, 15. julij 2010 ura: 00:18 »

Zmaajč sigurno nisi slaba oseba, pa tud zdi se mi, da maš svojo hčerkico zelo rada... Kako ti pa gre kej zadne cajte?  rozicodam
Prijavljen
beli
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #32 dne:: četrtek, 15. julij 2010 ura: 04:19 »

Zmajči, važno da imaš slabo vest. To pomeni, da si v stiskah samo pomislila na najhujše, ker pač drugega izhoda nisi videla.., apak se je vedno uredilo. Ker si mogoče v danem trenutku obupa pomislila.., še ne pomeni, da si zato slaba oseba. Več časa preživljaj s svojim sončkom in takrat ti kaj takega sploh ne bo padlo na misel..
Imaš hudo močne razloge, da ti o tem sploh ni potrebno razmišljat. Razmišljaj o prihodnjosti.
Imej se rada, kot imaš rada svojo hčerkico, in pomisli takrat ko te zastrupljajo negativne misli; kaj bi tvoja hčerkica brez mame.. Mama je samo ena. NIHČE NE MORE NADOMESTITI 100% MAME!! Mama je samo ena in edina. Če ljubiš svojo hčerko, potem jo ne smeš in ne moreš zaznamovati in "kaznovati" za celo življenje, da bi trpela...

Poglej malo naprej in misli na svojega sončka..

Veliko optimizma  rozicodam
Prijavljen

življenje ni potica....  
white angel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 62

nikoli ne upoštevaj nasveta drugih...tudi tega ne

« Odgovori #33 dne:: četrtek, 15. julij 2010 ura: 08:49 »

Zmaajč sigurno nisi slaba oseba, pa tud zdi se mi, da maš svojo hčerkico zelo rada... Kako ti pa gre kej zadne cajte?  rozicodam

pa gre nekako
samo neko zaposlitev si morm najt,ker tako mam preveč cajta za razmišljat
neki cajta sem risala....mogoče spet začnem

beli rozicodam
res je ja...saj večinoma tak ni problema,pride pa dan ko sem kilometer pod zemljo...in skrivam
tako kot prvič...nobenmu se sanjalo ni,kaj se dogaja
ampak zdaj vsaj sem pridem in si olajšam dušo  Smiley
Prijavljen

js pa vidim travo rast...
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar