Simco, ko nastopi huda panika in depresija smo velikokrat čisto nemočni, res. Tudi jaz sem se tako počutila...misli divjajo po svoje. Pomagali so mi antidepresivi, pa pogovor s psihiatrom, pa brez dvoma tudi tale forum...pa seveda skupina za samopomoč, ki sem jo obiskovala. Ko začutiš, da nisi sam s takimi težavami, da se tudi drugi borijo s tesnobo in vsiljivkami, potem je lažje iti naprej.

Zagotovo bo s tabo vse ok, kar se tiče fizičnih bolezni, samo tvoje misli ti povzročajo te neprijetne občutke in ti ne dajo dihati. Ne bo ti hudega, ne boš umrl, napad panike bo minil tako, kot je prišel....zavedaj se tega.
Svojo zdravnico povprašaj po antidepresivih, če jih še nimaš, pomirjevalo pa pride prav takrat, ko smo res zelo sesuti.
Pa kar izvajaj sproščanje, pa na kakšen sprehod pojdi, vse to so tehnike, ki tudi pomagajo telesu do boljšega počutja.
Samo, ne dovoli paniki in strahu, da te drži v svojih temačnih krempljih, pusti strahove in misli, da se ti bo zgodilo kaj hudega....zažvižgaj si in se nasmehni...tega panika ne prenese

Oglasi se še kaj...piši, če ti je lažje in vse dobro ti želim.