FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 19:37

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: kako ste kaj, dragi prijatelji  (Prebrano 1175 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 282

« dne:: ponedeljek, 14. junij 2010 ura: 10:51 »

Po dolgem času se vam javljam. Sem res odlično, nobenih vsiljivk, sicer pa z ogromno dozo zdravil, ki jih bom verjetno začela nižati. Začela sem z ločevalno dieto, ker me je po tabletah bilo res preveč skupaj, do zdaj sem shujšala 8 kg (no, vmes sem bila na enem manjšem kirurškem posegu). Lotevam se tudi pisanja magistrske naloge, ker zdaj vmes 3 leta nisem delala nič. Drugače pa služba, se že veselim počitnic.
Upam, da ste tudi vi v redu. Bi bila zelo vesela, če bi se kdaj dobili na kakšni pijački.
Uživajte.
Prijavljen
tajsa
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 19

« Odgovori #1 dne:: sreda, 16. junij 2010 ura: 15:47 »

o super ! sem vesela zate .. komej čakam da bom tudi jaz lahko to napisala Wink sicer pa sem trenutno polno zaposlena z otročkom..drug tedn bomo stari že dva meseca Wink amapk še vedno pride kak dan ko se vse misli vrnejo sicer le za trenutek in tkrat ko sem neprespana ali pod stresom.

Se trudm, da jih čimhitreje odmislim a včasih so misli močnejše in potem spet padem v tisto temo in bolečino ampak na srečo se hitro poberem konec koncev me otročk rabi ! Lahko pa povem da je slaba vest po vsiljivkah sedaj veliko močnejša ..saj ima otorčka ves čas ob sebi in mi je jasno da imam to bitje tako rada, da tudi opisati ne znam ...no ja upam da bo šlo kmalu mimo vse skupja saj je res veliko bolje kot pa kake 4 mesce nazaj

lep pozdrav  rozicodam
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 375

« Odgovori #2 dne:: sobota, 19. junij 2010 ura: 07:26 »

Koki clap clap

Super, tudi jaz sem zeloo vesela zate. Upam, da tako tudi ostane okiSmiley

Tudi jaz sem takoj za to, da se dobimo ..da malo v živo poklepetamo. Po moje bi bilo najbolje, da se dobimo čez vikend.. zaradi mene pa lahko tudi med tednom.

Se klikamo.

Lp,
gigli
Prijavljen
moonica
Druge motnje
Expert
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.530

« Odgovori #3 dne:: sobota, 19. junij 2010 ura: 19:10 »

KRASNO je slišat, da si dobro!!! Se veselimo s tabo!  oki
Prijavljen

Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
pipi :D
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 437

« Odgovori #4 dne:: ponedeljek, 21. junij 2010 ura: 07:36 »

Vedno mi je toplo pri srcu, ko preberem take dobre novice. Bravo koki wav wav.
Veseli me da si polna energije in optimizma. oki oki

lep dan ti želim rozicodam
Prijavljen

pipi Grin

Lahkovernost, ubija.
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #5 dne:: ponedeljek, 21. junij 2010 ura: 20:58 »

hvala za lepe želje, tudi vam vse dobro;

ta ali naslednji teden bom pršla kaj v Ljubljano, pa bi se lahko videli
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: torek, 22. junij 2010 ura: 09:01 »

ooo super oki, jaz sem za.
Naslednji teden bi blo še bolš...sem na dopustu Smiley.

lp,
gigli
Prijavljen
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: torek, 22. junij 2010 ura: 09:03 »

super, pol bi se pa lahk zmenli za drug teden
kje so kaj še ostali - onix, vesnav ...
Prijavljen
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 81

« Odgovori #8 dne:: petek, 30. julij 2010 ura: 13:21 »

Ojla,

Najprej vsem lep pozdrav. Jaz sem v redu in popolnoma brez pritožb. Ukinjam Cipralex po mnenju psihiatra (10 mg), zdaj sem bila en teden na 1/2, zdaj pa počasi par dni 1/4, pol pa konec. Zaenkrat nimam še nobenega odtegnitvenega simptoma, vsaj močnega ne Smiley...razen sanje so res kar neki... upam, da bo vse OK. Malček pa me je le strah, da se mi ne bi to sranje ponovilo, ampak tega se nikoli ne ve...., tako, da pustimo stat.Psihiater mi je rekel, da mi je mislil to predlagat že pred 3 meseci, a si nisem preveč zaupala, pa smo mal preložili...
No zdaj smo pa tu. Drugače pa, kako je kaj z vašimi strahci?
Prijavljen
Gigli
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: sobota, 31. julij 2010 ura: 09:21 »

Tinkibinki16  oki clap clap, super! To je pa red lepo slišat. Si dolgo jemala ad-je?

Jaz sem dobro, seveda z občasnimi obiski anksie-ponavadi močnejša zjutraj, proti večeru se umiri Smiley. OKM je minimalen, kar me res veseli Grin..ostala je samo ROCD (upam, da tudi to kdaj premagam).
Drugače sem polno zaposlena v službi, ker je sezona in imamo res gužvo. Finiširam še seminarsko nalogo, potem pa diploma Smiley... in v septembru malo daljši dopust Smiley.

Res bi se že lahko dobili... jaz načeloma se kar lahko prilagodim.

lp, rozicodam

gigli
Prijavljen
Koki
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: sobota, 31. julij 2010 ura: 11:14 »

Bi blo res fajn se dobit. Kje so kaj ostali, vesnav ...
Prijavljen
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #11 dne:: nedelja, 01. avgust 2010 ura: 19:23 »

Ojla,

AD-je sem jemala točno 1 leto in 7 mesecev. Sem pa ravno danes šla brat moj arhiv in joj joj kaj se je vse dogajalo. Upam, da bomo vsi dobro šli skozi.
Drgač pa moram rečt da sem že dolgo brez simptomov, kako stiskanje v grlu pa še kdaj pa kdaj pride, pa še kaka čudna misle glede bolezni, sam ni omembe vredno.
DRgač pa folk držte se, pa ne obupat. Se splača!
lp, javim kako bo kaj brez AD-jev. Ej, sranje najprej se jih bojim vzet, pol pa se jih bojim opustit. O ti strahci, strahci.
Prijavljen
tinkibinki16
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

« Odgovori #12 dne:: petek, 06. avgust 2010 ura: 15:09 »

Ojla,

Jaz sem že 5. dan popolnoma brez AD in nič duha  in  sluha od odtegnitvenih simptomov. 7 dni sem bila na polovički, zdaj pa 5 dni že brez- mogoče sem samo malo bolj utrujena...sicer me je še vedno strah da še kaj pride a upam da bo...drugače je kateri od vas že skušal opuščati?
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar