|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #40 dne:: torek, 29. junij 2010 ura: 09:01 » |
|
Joj, Buljo, če greš z mano, pa grem  Saj se tukaj gor tud pohecamo kaj in to, samo je res zoprno, ko ti začne vse to tolčt še na fizični del telesa in se kaže v tesnobi in anki ali paniki. Danes sem doma, pa sem čist čudna, kar mal slab občutek kot da neb smela bit na dopustu  Pa delo imam tako, da me bojo papirji čisto zameli  , zoprna ta zadeva. Že ko pomislim, da bi morala iti v pisarno, me tesnoba in kup simptomov  Pa jutri moram tja. Lahko diham in se sproščam pa me vseeno grabi  Ko greš tako težko v šiht, moraš razmišljat o tem kaj spremeniti, pa ne samo pogleda na vse skupaj. verjetno tudi službo, ne vem kaj sploh rinem tja kjer imaš toliko kontakta z ljudmi. Pa ne narobe razumet, rada imam ljudi in družbo in pogovore in vse to, samo kar se službe tiče, ko si primoran biti z njimi tudi, če nočeš in še hodt po bajtah pa to, je pa težko. Meni se že upira. Groza.. Včeraj pop sem se ene 3 ure počutila tako slabo, kot mesečna, nisem se mogla zbrati, težko mislila, čisto čudna v glavo  danes pa itak zmatrana kot vsako jutro  Joj, no kdaj bo to kej bulš..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #41 dne:: torek, 29. junij 2010 ura: 12:52 » |
|
ojla kaplca,te razumem ampak če vidiš da te to dela tesnobno intd.potem probaj zamenjat šiht,ampak danes v tej situaciji vem da je težko do drugega šihta prit,čudi me da se tudi doma čudno počutiš ko nisi na šihtu,sicer pa je to podzavestno zato pa smo tam kjer smo.Danes sem jaz kar ok.edino prej ko sem čakala pri zdravniku v majhni čakalnici me je začelo že grabit,ampak sem takoj misli zobrnila in vidim da pomaga inj je bilo vse ok. vsem skupaj želim en lep sončni pozdravček 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #42 dne:: torek, 29. junij 2010 ura: 14:01 » |
|
tudi tep lep danček..  Doma me matra, sam dosti manj, kot če sem z doma. Matra pa zato, ker ves čas razmišljam kako bo, ko bom šla tja, ko bo to in ko bo ono. Skozi imam v glavi kaj, če ne bom zmogla, vse to samo brenči notri, zato pa me tudi doma, ker se ne morem sprostiti in odklopiti..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #43 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 13:03 » |
|
kok ste kaj danes??
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #44 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 14:31 » |
|
Alo jaz sem nekam čudno boli me glava ter nemoreš verjet obrazne mišice,pa ti kako si jaz bom popenla včeraj ok danes pa pa bef,mater je danes vroče mogoče vpliva kaj vreme 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #45 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 15:19 » |
|
tud bl tku.. vreme, pa soparina, pa še to v glavi. Vrjamem da te obrazne mišice bolijo, vse to je od napetosti, res. Jutr na šiht, pa me že danes skrbi tako sem žiučna. Ne vem kako bom to naprej furala.. Danes sem šla uredit samo ene papirje, pa meje tako panika v pisarni grabila za pop....
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 164
|
 |
« Odgovori #46 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 21:40 » |
|
vem da te bo grabila panika, in to za kratek čes, saj sama veš...  dan za dnem vas bo bolje, odvisno kako se boš lotila. drži se
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #47 dne:: sreda, 30. junij 2010 ura: 22:14 » |
|
kaplca drži se jutri pa misli le pozitivni globoko vdihni preden ko boš stopila na šiht,veliko sreče piši kak je bilo en velik objemček 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #48 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 13:19 » |
|
Preživela sestanek, z pomočjo helkota in kupov poz. misli in talismanov in ne vem česa še. Zdaj sem doma, ker imam še nekaj za šolo za delat, pa mal se moram spočiti, ker sem zadnje dni toliko za računalnikom. Zvečer bi šla rada na poker, nisem bila že dolgo, kar me ta tesnobka spet jeb.. Pa tako pogrešam tisto druženje in vse kar je bilo zraven. Joj, kako se čem spravit zvečer tja? Fant me skozi vabi, pol mi pa zmanjka poguma, ker gruntam kaj mi bo, kaj če mi srce začne preveč bit in še preskakovat zraven (tako dela včasih), kaj če ne bom mogla dihat, kaj če me panika, pa kaj bodo vsi tam rekli,...)  Pa tako rada bi šla, mat... je to zaj...  Ja Buljo vem, da bo minila, jutri moram delat in me tudi strah, včsaih sem vso napetost skladiščila v želidcu in mela skoz probleme zarad tega, bolj sem vse spravljala k srcu in je ta norel, zdaj pa vso napetost spravim v zadnji del vratu in glave in ko me zagrabi je vse tako napeto, da imam občutek, da mi bo glava začela trzat, pa še res se lahko to zgodi... Jooooooooooj, pa delam vaje za sprostitev vratu, sam me vseeno, pa tudi ko imam stranke tam, ne morem telovadit,, kok naj si ta vrat umirim??? 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #49 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 18:31 » |
|
alo super no,kupi si v drogeriji dm diana balsam mit mentol ter si maži po vratu stalno ko boš čutila napetost meni pomaga,mene pa ta glava danes boli ko nora pa pa obraz po.....,lepo bodi 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #50 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 18:58 » |
|
O bom kupila čim prej ja, ker to je zoprno, tako napet vrat dobim, k bi ti vedela in še glavo zadaj in imam občutek, da se bo vse trest začelo. Evo moj na pokru, jaz pa doma... sem mu prej rekla, da bi rada šla pa me tesnoba jeb.. pa je reku da ne razume tega, ker njega nikoli nič in naj drgač razmišljam in naj grem. Jaz pa že v pižami  Jutri, ko je petek pa moram iti, da se tud mal sprostim, če bom upala  Velik jih jamra za glavo, moja mami že dva dni, vreme pa to.. Lupčka 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #51 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 19:25 » |
|
če bosta nenehno iskala kako čudežno mazilo itd... ne bo nikoli bolje! enostavno, tisto blokado treba razbit in to sami brez zdravila to in ono...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #52 dne:: petek, 02. julij 2010 ura: 15:19 » |
|
No, pa da slišim kako... Saj jaz sem bilačisto OK, ko sem enkrat že predelala te stvari in mislia, da se nikoli več ne more ponovitei, ker mislim in živim drugače in evo, po par letih spet..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #53 dne:: petek, 02. julij 2010 ura: 20:21 » |
|
kako? napit je treba  šala mala... nisem ti zato nevem kaj imaš v mislih...oz. kako voljo imaš... prej sem imel toliko panik na vsako malenkost, pa sem počasi doumel... sedaj pa, ko pride panika se umirim in si rečem, nič ni, sej bo in to večkrat..in sedaj sem v redu, uživam. ajde, potrud se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #54 dne:: ponedeljek, 05. julij 2010 ura: 13:41 » |
|
Sej se trudim  danes dop sem kar nekako bila v službi, no pa še moram do strank nekaj potem. Vikend tku tku, večina doma, včeraj sem šla na pijačo, po dolgem času in bila kar mirna..  Oh upam, da se to uredi. Buljo itak, da imam voljo in kar aktivno življenje in veliko planov in ciljev, sam to me bremza občasno  VEM, da vedno mine ta občutek, sam včasih je tako močan in grozen, da se kar sesedem in čakam, da gre mim, pol sem pa žalostna kaj me je spet zagrablu itd  Danes sem tudi šla na kofetek in večkrat bom morala vn, ker si tega želim, sam me strah premaga, pol se pa sam mimo "bufetka" peljem in mi je tku hudu  Pa ti Barbi? Kok ti gre? Danes spet nek čuden dan, tukaj tako tišči u zraku, ku da sm u podmornici 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #55 dne:: ponedeljek, 05. julij 2010 ura: 23:43 » |
|
Zdravo ma ta vikend sem bila super,danes pa neka čudna pa ta glava pa ful me bolijo roke oz.pečejo,ma noro.Baje da ful vreme vpliva na nas,joj če bo še tak vroče nam bog pomagaj nevem kaj bo z nami reveži.začne se mi že zjutraj vse skup,zadnje čase ko imamo kosilo postanem potna ter pa občutek da bom skupaj padla,pa če kdo umre me ful prizadene.Eh nevem kaj še naj rečem lepo mi bodi ter probajma skupaj z pozitivnimi misli baje tudi to zelo pomaga en lep pozdravček 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #56 dne:: sreda, 07. julij 2010 ura: 15:38 » |
|
Meni ni najboljš danes. Jutra so še vedno tako težka, komaj stojim in funkcioniram, mišice me vse bolijo,poleg tega mi na rokah (med ramo in komolcem) ob premikanju še trzajo, vibrirajo. čudno se sliši, vendar je res. sembila tudi pri zdravniku zaradi tega in me je poslal na en pregled za mišice. Še čakam.. Sicer pa je možno,da je tudi to od tesnobe in napetosto..  Mah.. skoz nekaj, se rešiš ene stvari, pa je kaj drugega. Zjutraj mi je še mučno v avto in na šiht, saj kaj čem, ko moram tja, zaenkrat. Upam močno, da bom čez čas lahko služila denar skoz sedanji hobi, ker se v službi tako matram zaradi teh težav, če grem pa kam v proizvodnjo, pa bom pol dneva tam, pa tako malo zaslužila.. Nič nisem prava danes, pa vse me moti, doma splohg, ker je polna hiša in ni nikdar mira, skuz džumbus. Še za viken, ko bi se rada malo naspala, začnejo že navsezgodaj ropotat.. mogoče je tud to vzrok za vso mojo tesnobo, saj že ustanem tako nervozna od tistega razbijanja, da mam odst za cel dan. Uglavn kak dan boljše, potem pa spet isto, ali pa še slabše..
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
|
 |
« Odgovori #57 dne:: sreda, 07. julij 2010 ura: 18:59 » |
|
kaplca, potrpi, čas zaceli vse rane, sicer je odvisno od tebe... tud meni kdaj nagaja tesnoba, pa kaj pol, upam da mi bojo vrnili dobro razpoloženje in to s obrestmi  tud vam želim enako!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
barbarasostaric81
gost
|
 |
« Odgovori #58 dne:: četrtek, 08. julij 2010 ura: 14:18 » |
|
Ojla vsem skupaj,mene pa že 2 dni matra slabost,predvčerajšnjem sem pa doživela panični napad kar z mirnega in to takiga da sem mislila tak zdaj pa je konec z mano,trajalo je približno eno uro tak da sem morala vzet lexaurin na kar je bilo ok.nemorem še dojet da je to res panika,podzavestno mi hodijo misli tak zdaj me bo kap,to nemoreš verjet kako me postane strah za svoje zdravje in seveda potem pa traja in traja in se nemorem nikakor sprostit,ma nevem več kam se naj obrnem kam naj grem ali kaj se to dogaja z mano ima mogoče kdo iste težave kod jaz,lep sončen pozdravček vsem ki trpite z mano vret 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
kaplca
gost
|
 |
« Odgovori #59 dne:: sobota, 10. julij 2010 ura: 09:10 » |
|
Ojla, vidva, ja vem, da zmeraj mine in da ni vsak dan enak, pa je vseeno težko. Veliko bo treba še delati na sebi, sama in s pomočjo moje dr. in vas  Zadnjič sem šla z mami na sprehod, pa me je tako tesnoba, da sem komaj hodila, kumaj sem čakala, da prideve domov in namesto, da bi uživala zunej, sem prišla domov čisto izmučena in vzela helkota. Ko sem hodila sem imela ves čas občutek, da me noge ne bodo nesle, da ne bom mogla naprej, tiščalo me je v grlu, ..groznu uglavnm. Mišice me vsak dan bolijo in noge so skuz mlahave, bemti no.. Drgač sem končala z šolo, drugo leto še 5 izpitov,pa sem gotova. Sedaj se nekaj trudim izdati dve kratki pravljici tako, da se bom vrgla v to. Zelo rada pišem in slika in če bo dano, bi nekoč počela samo to  No ja, ko bojo zunej , vama jih pošljem  Ja Barbi zaj... to. Meni pa zmeraj nekaj sproži napad, včasih me tudi grabi kaj tako z ljubega mira, sam običajno se mi to bolj dogaja zunaj. Če se ti naredi doma, se uleži in trebušno dihaj, eno roko, daj pod popek in dihaj ter se koncentriraj samo na to. Meni je pomagalo, če pa še ne gre, pa vzami tab, ne pa čakat eno uro, ker pol si res že utrujena od tega, pa še slabe vole preostali del dneva. Po moje te je nekaj zmotilo, da ti je tako pršlu, mogoče tudi samo misel.. Lani sem si kupila kolo in veliko kolesarila, letos pa še nič, še peš se ne odpravim sama nekam, ker me takoj taka tesnoba, da komaj hodim. Občutek, da me noge ne bodo nesle je grozen.. Ne vem kako naj si pomagam takrat.. Ali pa v avtu me velikokrat in je tudi za pop.. Saj si dopovedujem, da bo minilo, sam me vseeno zagrabi. Kok se čm rešit te telesne napetosti oziroma občutka, da sem kot guma 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|