FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 10:00

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 [2]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Naš Simon.........  (Prebrano 4663 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
Anchi
Administrator
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.411

« Odgovori #20 dne:: ponedeljek, 30. junij 2008 ura: 23:36 »

Draga Jola, iskreno sožalje. Te stvari so tako zelo hude, da si niti predstavljati ne morem..
Prijavljen

Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.
BB
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 372

« Odgovori #21 dne:: ponedeljek, 30. junij 2008 ura: 23:41 »

Iskrene sožalje tudi iz moje strani, verjetno si izgubo bližnjega človek težko predstavlja dokler sam ne doživi nekaj podobnega. Vsekakor pa bo vekomaj med vami kot lep spomin in kot nekdo ki je v svojem življenju precej dosegel...
Prijavljen

(\__/)
(='.'=)  
(")_(")
Arwen
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #22 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 07:13 »

Jola, iskreno sožalje  jok
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
broken
gost
« Odgovori #23 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 15:04 »

brez besed Cry sm vidla tut dons u novicah Cry Cry nemorš vrjet.. iskrene sožalje Cry drzi se koker lahko .. se predobr vem kako je tezko k koga zgubis .. pa vedno odidejo najboljsi jok bod mocna in ne pozab d nas mas tuki d ti stojimo ob strani
rozicodam
broken
Prijavljen
jazzjazz20
Sodelavka/sodelavec DAM
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 900

« Odgovori #24 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 20:05 »

sožalje...
ostaja samo en velik ZAKAJ
Prijavljen
carmel
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 136

« Odgovori #25 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 20:31 »

Sožalje tudi iz moje strani. Drži se!...
Prijavljen
morska deklica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 298

« Odgovori #26 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 20:57 »

Jola ... DRŽI SE!!! ... če pa karkoli potrebuješ, ti z veseljem pomagam(o).

- objem - rozicodam
Prijavljen

... it's never too late ... Smiley
jola
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 389

« Odgovori #27 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 21:57 »

Še enkrat iskrena hvala vsem............ne morete verjeti v kakšno oporo ste mi!!! Mislim na vas in rada vas imam............res je hudo, vendar z vami mi je veliko lažje! Veliko hudega sem že pretrpela v svojem življenju, a to kar doživljam sedaj je nekaj povsem drugačnega, težkega in na trenutke dobim občutek, da mi bo počilo srce.Tolažim se, da je za Simona sedaj vse dobro, da je sedaj tam nekje med angeli.......vendar, ko gledam njegove najbližje, ko sem z njimi je nepopisno hudo.........vsaka beseda je odveč, samo stiski rok in objemi malo lajšajo bolečino in ponosna sem na to, da to lahko zmorem, največ po vaši zalugi, ki mi dajete takšno oporo..................res hvala vam!

V današnjih novicah lahko preberete kaj več o njemu in njegovi usodi.......................ja ta naš Simon je zagotovo med angeli..................
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
Zvezdica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 80

« Odgovori #28 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 22:36 »

Jola, iskreno sožalje. Ko sem prebrala to, je blo še meni hudo..

Naj počiva v miru.

Prijavljen
stenzi
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 153

« Odgovori #29 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 23:25 »

Jola iskreno sožalje drži se v teh težkih trenutkih .

Naj počiva v miru .
Prijavljen

sem kljub težavam obtimist
slaya
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 147

« Odgovori #30 dne:: torek, 01. julij 2008 ura: 23:48 »

jola, tudi v mojem imenu ti izrekam sožalje.kdaj nas življenje postavi na prehude preizkušnje a vendar moremo naprej živet. drži se jola.
Prijavljen
odbita
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 181

« Odgovori #31 dne:: sreda, 02. julij 2008 ura: 22:18 »

Jola, ne poznam te, ampak sem prebrala tvojo zgodbo o Simonu, ko pa sem stala na blagajni v trgovini, je neka gospa plačevala slovenske novice. Takoj sem pomislila, verjetno je to tisti Simon od jole. Pa čeprav  rečejo, da internet odtujuje ljudi, si nam na nek način blizu..čeprav... vaša bolečina je nepredstavljiva. Mogoče je svetov res več, mogoče je kje res kateri celo boljši od tega in mogoče je v katerem od njih sedaj Simon. Nikakor pa umrli ne počivajo v zemlji, temveč v srcih tistih, ki so ga imeli radi. Naj res počiva...

Moje iskreno sožalje.........
Prijavljen
marika
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 344

« Odgovori #32 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 08:10 »

Draga Jola,

bodi močna zase in za Simonove najbližje, katerim si v teh izjemno težkih trenutkih zagotovo v oporo.
Smrt mladega človeka pušča odprto vprašanje zakaj oz. kako se je moglo to zgoditi?! Delček sekunde in že ga ni bilo več. Vendar je Simon očitno v svojem kratkem življenju ogromno naredil in razveselil toliko človeških src, da bo ostal vsem v trajnem spominu.

Naj počiva v miru in naj mu bo lepo tam, kjer je zdaj,

marika
Prijavljen
himiko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 673

« Odgovori #33 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 08:21 »

Draga Jola, iskreno sozalje!

Cetudi te ne poznam, vem, da bos zmogla!!!!!!!!!!!!

V mislih s tvojo druzino,

Himiko, objem  rozicodam

Jola, drzi se!
Prijavljen
Flip
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 131

« Odgovori #34 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 13:56 »

jola, kar se je zgodilo, je strašno, žalostno ... nepopisno. predvsem za njegove starše in sestro, kot za vse vas, ki ste ga imeli radi.  bodi močna in stoj ob strani tistim, ki jih imaš rada. vendar ob vsem ne pozabi nase. žalujte, se pogovarjajte, ko pa boš začutila utrujenost, se pa le malce umakni. vedi, da s tem daješ moč drugim, kar je zelo lepo. a to moč odvzemaš sebi in na enkrat, kot strela z jasnega ugotoviš, da ne moreš več in padeš v luknjo. torej - ne pozabi nase! govorim iz izkušenj. drži se.
Prijavljen
scorpion
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.225

« Odgovori #35 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 14:28 »

Pravijo, da bog vzame h sebi tiste, ki so mu naljubši...ta fant je bil očitno čista duša....

Kot oče razumem grozo Simonovega očeta......hudo mi je zanj...
Prijavljen
fajgel
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 7

« Odgovori #36 dne:: četrtek, 03. julij 2008 ura: 15:00 »

Moja draga....
 ko sva se danes pogovarje po telefonu me je stiskalo v prsih, zdaj pa ko sem prebrala tvojo zgodbo pa tudi jaz jokam........

Veš, Simon je zdaj tam kjer ni bolečine, razočaranja, skrbi.............. bo le angel varuh vsem vam ki ste ga imeli brezpogojno in neizmerno radi.......

Vem da si ti zelo močna, ker si bila že na veliko preizkušnjah v življenju in tu je žel še ena huda...... tebe pa vseeno ne bo zlomilo............ bodi v oporo sestrični in vsem njegovim, objami jih in naj jokajo tudi na tvoji rami............

Rad te imam in močen objem......

Sonja
Prijavljen
Starlight
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 319

« Odgovori #37 dne:: petek, 04. julij 2008 ura: 18:26 »

jola,..upam da si kaj boljse,..v mislih sem s tabo,..pogresam te,..pa ostani mocna,..rada te imam Kiss
Prijavljen

I'm not crazy, I'm just a little unwell
jola
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 389

« Odgovori #38 dne:: sobota, 05. julij 2008 ura: 23:31 »

Hvala vsem, resnično bi brez vas bilo še težje, kot je.......Star, vem in čutim, da me imaš rada in to mi veliko pomeni.........vsem, prav vsem, s katerimi sem se pogovarjala po telefonu, s tabo draga Sonja , pa naša Eli......in vsem, ki sem bila z vami na osebnih sporočilih, hvala vam......pa naši Piki, ki mi vedno pomaga, še zlati v teh težkih trenutkih.......hvala.

Včeraj smo pokopali našega angelčka,našega Simona........molila sem, kot še nikoli v življenju......za vse,tudi za vas, ki ste mi bili v veliko oporo, da se vam nebi zgodilo nikoli nekaj tako hudega.........iskreno vam povem, da vas imam resnično rada in hvala, da vas imam! Moji domači so ponosni, da vas imam, in ganjeni, da ste se v tako velikem številu odzvali na to temo in mi dali toliko vzpodbude in moči. Nisem panik, že zdavnaj več se ne smilim sama sebi, vendar ta dogodek v tej situaciji, ko sem s temi mojimi tako zelo tesno povezana, je bil zame resnično hud udarec in resnično vam povem, da bi se brez vaše pomoči in podpore ponovno sesula!

Svojo moč, ki sem jo v največji meri dobivala od vas, sem prenašala na Simonove starše in sestrico in vem, da sem jim bila za to v močno oporo..............veliko časa preživim z njimi in ta trenutek sem prišla od njih..........potolažena sem, ko čutim, da se počasi umirjajo, se zbujajo iz otopelosti, se soočajo s tem, da Simona ne bo več domov, da sta oče in mati nekako bolj povezana , bolj ljubeča eden do drugega, da skupaj hodita k Simonovim konjem, se skupaj posvečata Simonovemu psu, si stisneta roke....objemeta hčerkico Janjo, še bolj ljubeče in skrbno...............upam in želim si, da bi boličina v njihovih srcih popustila čimprej in da bi našli tolažbo v tem, da sta krasna človeka, krasna starša, ki sta dala svojima otrokoma vso ljubeznen in skrb, ki jo premoreta.

Še enkrat, hvala vam moji najdražji..........
Prijavljen

Bogu je gotovo ljubše, da ozdravim,kot odpustim.
Dečko
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 643

« Odgovori #39 dne:: sobota, 12. julij 2008 ura: 15:00 »

Draga Jola, žal nimam besed.  Cry

Moje iskreno sožalje!

Dečko
Prijavljen

Bodi to kar si, ker tega ne počne nihče bolje kot ti!
Strani: 1 [2]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar