|
Onix
|
 |
« dne:: sreda, 12. maj 2010 ura: 16:28 » |
|
Spet je prišel padec. Sicer sm jih že ogromno dal skozi, ampak zdej sm bil pa že dolg brez nihanja in nisem več navajen tesnobe in obsesij. Vem, da se ne smem posvečat obsesijam, ampak je pa zelo težko. Kadar jih ignoriram in ne delam miselnih kompulzij se tesnoba še poveča, sicer vem, da je to le začasno, ampak je pa težko. Pa še tisti glup občutek, ko se ti zdi, da nikoli ne bo šla določena obsesija vn iz glave. Nasilnih obsesij nimam več, sm jih nekako prebolel več ali mn. Ampak so pa druge, ene tako banalne, da še sam ne morm vrjet, kako mi lahko kaj takega povzroča tesnobo. Uglavnem mal se morm razpisat, že dolg nism tle nobene teme odpru. Vem tud, da so nihanja normalna, ampak sm pač že mislu, da jih ne bo več, pa sm se motil. Začel se mi je pa takrt, ko sm zmanjšal torendo iz 3Mg na 2,5Mg. Zdej pred 5imi dnevi pa še na 2Mg. Tko da mogoče so mal odtegnitveni? Čeprov se mi zdi, da je vse samo v glavi in da sm preveč premleval, zato se je pa pol stanje poslabšalo. Rabu bi mal vzpodbude, ker te obsesije so pa res ena muka 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #1 dne:: sreda, 12. maj 2010 ura: 17:37 » |
|
Onix, vse bo v redu  Probaj se čim več zaposliti, da ne boš razmišljal o tem in saj sam veš...., brez veze da ti govorim. Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.370
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #3 dne:: sreda, 12. maj 2010 ura: 18:15 » |
|
Onix glej na padce kot na priložnost za novo zmago  Čist lahko je to samo posledica manjšanja doze zdravila... Še sam si opazil da se časovno poklopi... Pol pa mal tuhtanje, mal strah pred kaj pa če... in si tam kjer nočeš biti.... Onix znmagal boš tele simptome! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
buljo13
Aktiven član/ica

Odsotni
Prispevki: 164
|
 |
« Odgovori #4 dne:: sreda, 12. maj 2010 ura: 18:28 » |
|
onix, vsem si vedno spodbujal, sebe malce pozabiš...  spodbujaj še sebe, itak veš bolje od mene  jaz sem sam, tu mislim na druge pomoči, brez ad-ji, pa mi še uspeva 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #5 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 03:40 » |
|
Onix  Vem,da je težko toda poskusi se sprostit malo ob glasbi ali pejd v naravo. Vsak padec je za nekaj dober,čeprav je takrat hudo.Še vedno si premagal in bil močnejši od vsake krize in tako bo minila tudi ta.Želim ti,da se čimprej bolje počutiš in kot pravi buljo, ne pozabi na sebe in vzpodbujaj tud sebe in ne samo nas!!! Vse dobro in lep dan!!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih “lušnih” grehov!
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #6 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 06:57 » |
|
Hvala vam usem  Sj zdej že pridno ignoriram obsesije, tko da upam, da bo po parih dneh spet use ql in da bom vidu, da so to samo bedaste misli, ki niso vredne moje pozornosti...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #7 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 07:56 » |
|
 Onix, tako optimistične osebe kot si ti, že dolgo nisem brala. Brala sem tvoje poste, tvoje pomirjevalne misli, ki si jih dajal drugim, morda si sam nase pozabil.  Preberi malo nazaj in spet ti bo energija in volja za premagovanje težav prišla nazaj. Močen si in tak tudi ostani! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.370
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #8 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 08:38 » |
|
Hvala vam usem  Sj zdej že pridno ignoriram obsesije, tko da upam, da bo po parih dneh spet use ql in da bom vidu, da so to samo bedaste misli, ki niso vredne moje pozornosti... Bravo Onix ... 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj

Prisotni
Spol: 
Prispevki: 2.609
|
 |
« Odgovori #9 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 09:27 » |
|
Onix...danes se lahko tud jaz podpišem pod tvojo temo...uf...spet se slabo počutim  Ampak se ne bova dala, ne...  !!! Greva naprej, pogumno, ker veva, da se bo to počutje spremenilo, da bo spet vse o.k. Tebe morda muči zmanjševanje tablet, mene pa ne vem kaj...morda vreme, morda preobremenjenost...morda pa tako mora biti, da ne pozabim iz kje sem splezala...  Onix...en velik objem od mene in drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe  "
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #10 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 11:10 » |
|
Evo, objem še od mene za oba, močno stiskam i ne izpusti, dokler te bedastoče ne odpihnemo nekam....!!!
Onix, care, junak, vse mine, tudi ta šit bo...
Če je prehudo, vzemi pomirjevalo, takoj ko bo sonce, pa na luft.. Vse bo ok!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #11 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 12:45 » |
|
Onix in Slavči 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #13 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 17:13 » |
|
Evo, jaz mam tud danes slab dan, pa se ne bom dala  Se bom šla malo sprostit, pa bo bolje. Pa mal povadit, sama sebe spraševat, če je res to potrebno. Slavči, Onix  , držte se, skupaj bomo zmagali 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Koki
|
 |
« Odgovori #14 dne:: petek, 14. maj 2010 ura: 08:07 » |
|
Onix, si pravi borec, zaupaj vase. Vse bo v redu.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
vila
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 26
|
 |
« Odgovori #15 dne:: sobota, 15. maj 2010 ura: 12:08 » |
|
Onix, vsi smo s tabo. Drži se... Pa še en poljubček za spodburo  Vila
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #16 dne:: sobota, 15. maj 2010 ura: 12:36 » |
|
Hvala Trzinka, Koki in Vila  Mi gre že na bolš  . Tko, da upam, da še kkšn dan dva, pol bojo pa simptomi pod kontrolo... Lep dan vsem 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Onix
|
 |
« Odgovori #17 dne:: sobota, 22. maj 2010 ura: 07:50 » |
|
Evo, da se mal javim. Zdej se je stanje kr izboljšalo, sicer je še mal obsesij ke pa sm, ampak drugač je pa kr uredu... Hvala vsem za lepe besede in podporo! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #18 dne:: sobota, 22. maj 2010 ura: 11:17 » |
|
Onix 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #19 dne:: sobota, 22. maj 2010 ura: 13:51 » |
|
 Onix drži se, da se ti tvoje kocke življenja lepo pozložijo, da nam spet napišeš kaj lepega in spodbudnega! http://www.youtube.com/watch?v=KPAGR5Lv7Ko
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|