FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 09:52

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: 1 2 [3]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Ob pravem času...  (Prebrano 2289 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
giggi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 28

« Odgovori #40 dne:: četrtek, 29. julij 2010 ura: 19:08 »

Hvala vsem za vzpodbudne besede  rozicodam. Danes sem vseeno le odšla k splošni zdravnici zaradi pekoče bolečine v prsnici Sad . Poslušala srce , izmerila pritisk , vse v mejah normale glede na situacijo .  :unsure:Dobila sem še napotnico za EKG , čeprav iz izkušenj vem , da ne pove dosti . Upam , da bom vsaj pomirjena po preiskavi vsaj glede srca . Ecytara tablete 0.5 tbl+ kventiax 1 tbl jemljem četrti teden in stranski učinki še niso izginili ,predvsem nahod ,občasna vrtoglavica ,težka sapa in ta grozna prsna pekoča bolečina  Cry. Tudi mravljinčenje je skrajno neprijetno , hvala bogu ni tako pogosto . Tako zelo mi gre na živce da kar naprej spet hodim k zdravniku . Zdaj vem , zakaj starejši oz. bolni ljudje vedno zaželijo le zdravja . Saj ko imamo zdravje imamo vse  Cry . V soboto pa še na morje , že zdaj me je groza , kako bo  Huh?.
Pozdravček vsem  wav
Giggi
Prijavljen

Giggi
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 914

« Odgovori #41 dne:: petek, 30. julij 2010 ura: 09:58 »

Giggi,

najbrž smo bili vsi na forumu s tesnobo in njenimi simptomi vsaj 1x na EKG....tudi jaz (še prej, ko sem vedela, da gre za tesnobo)....in vse je pokazalo normalno  kiselnasmeh . Mene je sicer tiščalo v prsih, ne peklo...pa dihati nisem mogla, občutek kot, da se bom zadušila.
No, in se še spomnem, da ko so mi rekli, da je vse o.k. in po pogovoru z zdravnikom, da mi je vse takoj prestalo. Sicer mi je zdravnik takrat dal ena pomirjevala, a sem vzela samo 1 tabletko...bolj za ziher, ker simptomov potem ni bilo več.

Tako, da, če ti je EKG pokazal o.k., potem je anksa na pohodu  kiselnasmeh

Poskušaj ne mislit na te simptome....BODO MINILI !

Poskušaj si dopovedati, da je ta bolečina, mravljinčenje in vse ostalo samo od AD-jev...

Reci si - pogosto in zavestno: vse je v redu z menoj !

In Giggi - lepo bo na morju  kiselnasmeh ... za nujen slučaj pa imaš pomirjevalo, ki takoj prime in te pomiri.

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
vijolica
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 123

« Odgovori #42 dne:: torek, 03. avgust 2010 ura: 10:13 »

Kristy sem ti sicer poslala osebni mail, ampak ne vem če si ga dobila.

Zanima pa me tvoje izkušnje s pekočimi bolečinami (sem prebrala, da si jih tudi ti imela) in ko peče celo telo ko imaš napad. To se meni dogaja. Sedaj jemljem Cymbalto (2 meseca , skoraj tri tedne 90 mg), je sicer nekoliko boljše, a ne pa povsem, zato bi te prosila, da mi napišeš koliko je pri tebi trajalo, da si se pozdravila.
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.603

« Odgovori #43 dne:: torek, 03. avgust 2010 ura: 11:50 »

Kristy sem ti sicer poslala osebni mail, ampak ne vem če si ga dobila.
Vijolica, če sem prav zasledila, je sedaj Kristy na dopustu. Verjamem pa, da ti bo odgovorila, ko bo spet na forumu. rozicodam
Prijavljen
LONDON
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 5

« Odgovori #44 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 17:48 »

Rabil bi pomoč nekoga ki ima izkušnje z AD Ecytara!Lepo prosim saj sem v hudi stiski in ne vem več kako naprej.Zahvaljujem se za kakeršnokoli pomoč.
Prijavljen
giggi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 28

« Odgovori #45 dne:: ponedeljek, 17. januar 2011 ura: 19:24 »

Rabil bi pomoč nekoga ki ima izkušnje z AD Ecytara!Lepo prosim saj sem v hudi stiski in ne vem več kako naprej.Zahvaljujem se za kakeršnokoli pomoč.
Jemala sem ecytaro par mesecev, stranski prvi učinki so bili zelo zoperni, a so minili. Ostal je zelo povečan apetit in sem jih zato opustila.
Prijavljen

Giggi
Strani: 1 2 [3]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar