FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. sobota, 04. februar 2012 ura: 22:17

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: homeopatska zdravila brez recepta  (Prebrano 1561 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
Andrejka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 5

« dne:: torek, 11. maj 2010 ura: 10:38 »

Pozdravljeni,
 sem nova tukaj, pa me zanima vaše mnenje o homeopatskih zdravilih brez recepta, namenjeni samozdravljenju.
V italiji v lekarni smo kupili homeopatsko zdravilo, ki je namenjeno alergiji na cvetni prah. Ne vem ali ga naj uporabim ali ne. To je zdravilo, ki ima več sestavin in ga lahko kdorkoli kupi v lekarni. Ali ima kdo izkušnje s temi  sestavljenimi homeopatskimi zdravili, ali naj vprašam kakšnega homeopatskega zdravnika ali lahko to uporabim.

lp
Prijavljen
outside
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 566

« Odgovori #1 dne:: torek, 11. maj 2010 ura: 10:46 »

Homeopatija je veda, ki jo obvladajo nekateri zdravniki in je v svetu priznana pri nas pa na žalost zaenkrat še ne. Na tvojem mestu bi šel h kakšnemu priznanemu homeopatu, ki stvari obvlada, ker vsak človek je svet zase in ti naredi zdravilo samo zate. Tole v lekarnah saj veš kako je, v glavnem biznis.
Prijavljen
Andrejka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #2 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 08:58 »

A naj ne bi bile lekarne najbolj varen nakup zdravil. Vsaj pri nas to obešajo na velik zvon, kolk je mnenje farmacevta v lekarni pomembno, zato kupujte samo v lekarni pa .....
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 833

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 09:07 »

Ste se kaj pogovorili s farmacevtom ?
Je kaj napisal koliko in kdaj vzeti "bonbončke" ?

Moja sestra je po priporočilu tudi hodila v lekarno na Opčine po homeopatska zdravila za alergijo.
Kot sem videla so ljudje tam poučeni o stvareh, ki jih prodajajo !
Tako, da po moje se nimaš kaj bat glede jemanja....seveda pa upam, da ti na steklenički piše glede uživanja.

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
Andrejka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 13. maj 2010 ura: 09:25 »

vse mi je povedal koliko vzeti in kdaj ...Ampak tega še sama nisem nikoli prej poizkusila, pa sem malo po forumih vprašala. Pa vidim, da ljudje nimajo dosti izkušenj s temi zdravili. Kristy ali je tvoji sestri kaj pomagalo?
Prijavljen
Kristy
Veteran
Odsotni Odsotni

Prispevki: 833

« Odgovori #5 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 13:45 »

Njej ni pomagalo ... ampak mogoče ni bila dovolj vztrajna.
Ona je sicer bila 1x pri homeopatu...za druge reči.
Tokrat pa ne, ji je nek bioenergetik svetoval.

Je kar prav, da se še s homeopatom posvetuješ.

Prijavljen

Life is like a box of chocolates...you never know what you're gonna get !
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 254

« Odgovori #6 dne:: torek, 18. maj 2010 ura: 21:19 »

Ojla rozicodam

Verjamem, da homeopatija pomaga. Imam izkušnje sama in s svojima otrokoma. Dober homeopat ti bo določil zdravila primerna zate in povedal tudi o doziranju.  Smiley
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
Andrejka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: petek, 21. maj 2010 ura: 08:47 »

Sem vprašala še zdravnika homeopata, pa mi je zagotovil, da se ta sestavljena homeopatska zdravila v tujini prodajajo isto kot pri nas zdravila brez recepta v lekarnah. Sem zdej poskusila te kroglice, sporočim če je kaj pomagalo.

lp
Prijavljen
Lado
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 204

« Odgovori #8 dne:: petek, 21. maj 2010 ura: 09:13 »

Neka zdravnica je zdravila s temi zdravili. Izgubila licenco, ker je fant umrl - diabetes.
Prijavljen

Nikoli ni tako, da nekako nebi bilo
Andrejka
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #9 dne:: četrtek, 03. junij 2010 ura: 13:20 »

Moram povedat, da se mi je nos po treh dneh odmašil, oči so me prenehale peči ter  se veliko bolje počutim.Ponavadi sem imela težave vsaj tri tedne. Z veseljem bom naslednje leto ta zrnca začela jemati že preventivno, da mi olajša težave z alergijo na cvetni prah. Sem našla tudi njihovo spletno stran, kjer se jih da kupit, če koga zanima mi lahko piše na zasebno.

lp
Prijavljen
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar