FORUM Nebojse.si
Novice: oglas

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. torek, 07. februar 2012 ura: 21:23

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: alternativno zdravilstvo  (Prebrano 1857 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 146

« dne:: petek, 30. april 2010 ura: 16:10 »

lepo pozdravljeni
zanima pa me če kdo ve za kakšnega bioenergetika ali reikista ali pač nekoga ki dela na tem področju
jaz imam shizofrenijo in pa depresijo in bi probal še pr alternativcih

hvala vsem in pa lepo bodite rozicodam
Domen
Prijavljen

Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji
razsvetlenja.
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 1.498

« Odgovori #1 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 17:23 »

Domen, jaz ti vsekakor odsvetujem. Pa ne, da ne bi verjela, ker verjamem v alternativno medicino, ampak se mi zdi, da je na področju duševnega zdravja zadeva preveč tvegana. Ko je moja mami ponovno zbolela za bipolarno motnjo, sem se tudi jaz najprej obrnila na človeka, ki se ukvarja z alternativno medicino in mi je odkrito povedal, da je bolje, da se obrneva na psihiatrijo. Jaz sem mu verjela, ker je naš zelo dober prijatelj in nam je že velikokrat pomagal z alternativno medicino, vendar v drugačnih primerih, in sicer bolj fizične narave.
Lepo se imej in najdi rešitev, da bo prava zate, vendar raje v okviru zdravstva. rozicodam
Prijavljen
Slavka
Sodelavka/sodelavec DAM
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.628

« Odgovori #2 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 17:57 »

Jaz sem na začetku mojih depresivno-anksioznih stanj poiskala najprej pomoč alternativnih zdravilcev. Šla sem na reiki...bilo mi je enkratno...ampak samo par ur...potem bum...trd padec na še trša tla.  Cheesy Potem sem šla na refleksoterapijo, za katero pravijo, da učinkuje pri depresiji...hja..saj je blo prijetno...ampak moje počutje in stanje se ni premaknilo niti za centimeter...  ne
Klicala sem tudi v LJ na neko bioenergijo oz. bioresonanco, ki naj bi 100% ozdravila te težave...našla sem na netu. Pa je bil možakar na drugi strani telefona toliko uvideven, da mi je direkt povedal, da čudežev ne delajo...da mi bo morda nekaj ur bolje, potem bo pa učinek popustil. Hja...seveda nisem šla.  ne

Tako, da, če imaš viška denarja...probaj..če ga nimaš...ni treba, ker ne pomaga.  kiselnasmeh
Prijavljen

"Največja stvar na svetu je najti pot do samega sebe Smiley"
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #3 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 18:20 »

oj hvala vama za iskrene odgovore mogoče bom pa šel na kako psihoterapijo
ne vem še malo razmišlam da bo treba kej ukrent sicer sedaj čakam na izvide od "želve" koliko sem sposoben delati potem pa hitro piskat eno delo za mene mogoče se še vse popravi...

najleša hvala rozicodam
Domen
Prijavljen

Moj um je vedno zdrav,v moji glavi vse je prav in temne sence zameglenja požrejo zmaji
razsvetlenja.
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #4 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 18:33 »

oj
kaj so mi odgovorl
da za take obstajajo pshiartične ustanove za take kot sem jaz s psihičnimi problemi
da se naj tja obrnem
no saj neki podobnga je pisalo

lep pozdrav rozicodam
Domen
Prijavljen

razsvetlenja.
samsara
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 48

« Odgovori #5 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 18:47 »

toliko o teh "zdravilcih"
Prijavljen
Janja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.498

« Odgovori #6 dne:: petek, 30. april 2010 ura: 19:25 »

kaj so mi odgovorl
da za take obstajajo pshiartične ustanove za take kot sem jaz s psihičnimi problemi
da se naj tja obrnem
no saj neki podobnga je pisalo
Domen, ne vem, če sem te prav razumela. Ali si napisal, da si dobil odgovor, da tudi psihoterapija ni primerna zate, ali kaj? In od koga si dobil ta odgovor? Je pa res, da pri moji mami nikoli ni bila omenjena tudi možnost psihoterapije. Ima pa bipolarno motnjo. Če je kako drugače, naj me kdo, ki je bolj informiran na tem področju, prosim popravi.
Če želiš, napiši malo več. rozicodam
Prijavljen
green boy
Druge motnje
Aktiven član/ica
*
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: sobota, 01. maj 2010 ura: 09:45 »

nene zdravilci so rekl da morem it na psihiatrijo za psihoterapijo pa noben ni nč reku
vprašou sem na eni strani pod kontakt pa so mi rekl da bol da grem k psihiatru to pa že hodim
sej men tut psihiater ni omenjou nobene psihoterapije
sam ga bom pa vprašou kaj meni...
toliko za enkrat

lep dan
Domen rozicodam
Prijavljen

razsvetlenja.
giggi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 27

« Odgovori #8 dne:: sobota, 24. julij 2010 ura: 08:07 »

lepo pozdravljeni
zanima pa me če kdo ve za kakšnega bioenergetika ali reikista ali pač nekoga ki dela na tem področju

Domen
Hallo ,

uporabljam alternativno medicino in sicer hodim v domžale k Dr.Sc.Sir Zlatko Šafarič , tel. 040 713 619 ,e-mail : planetarij@siol.com . Sem zelo zadovoljna , res pa je da ne dela vedno čudeže ( se tudi ti zgodijo , če le verjameš dovolj močno ) , veliko je odvisno od nas samih . Alternativna in splošna medicina gresta skupaj , z roko v roki . Je lažje . Z glavo skozi zid in kar čez noč ne gre nikjer . 
Z ljubeznijo in svetlobo
Giggi
Prijavljen

Giggi
giggi
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 27

« Odgovori #9 dne:: sobota, 24. julij 2010 ura: 08:10 »

lepo pozdravljeni

Domen
Hallo ,

uporabljam alternativno medicino in sicer hodim v domžale k Dr.Sc.Sir Zlatko Šafarič , tel. 040 713 619 ,e-mail : planetarij@siol.com . Sem zelo zadovoljna , res pa je da ne dela vedno čudeže ( se tudi ti zgodijo , če le verjameš dovolj močno ) , veliko je odvisno od nas samih . Alternativna in splošna medicina gresta skupaj , z roko v roki . Je lažje . Z glavo skozi zid in kar čez noč ne gre nikjer . 
Z ljubeznijo in svetlobo
Giggi
p.s : www.planetarij.eu
Prijavljen

Giggi
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar