FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 09:36

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1] 2 3   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: Polna luna ...  (Prebrano 5113 krat)
0 uporabnikov in 1 gost pregleduje temo.
evaN
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 42

« dne:: sreda, 28. april 2010 ura: 13:14 »

Kako se počutite, ko je polna luna? jaz sem na psu - uuuuuutrujena, brez volje, depresivna in trzajoča ... Smiley Tolažim se, da je to polna luna, ker se mi stanje vedno poslabša ... Kaj pa vam? pa vse kar slišim, vse dobim ... Nazadnje je neko skupno znanko anevrizma in verjeli ali ne - naslednjih 7 dni sem imela glavobol ... Bljak ... Sad
Lepo bodite.
Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Spol: Ženska
Prispevki: 255

« Odgovori #1 dne:: sreda, 28. april 2010 ura: 13:58 »

Pozdravljena evaN rozicodam

Ja, ženske smo precej pod luninimi vplivi in kako tudi ne- saj se vsak mesec "cikliramo" v njenem ritmu. In seveda da luna vpliva. kako pa ne bi vplivala, če dviguje gladino morja, pa tudi jaz opažam, da sem okoli polne lune malo drugačna Smiley, včasih tudi navzven Smiley, včasih jok, včasih Smiley.

Dobro, danes je vsaj lepo vreme ne, torej kar pogumno. Ženske moramo lunine vplive izkoristiti v svoj prid, za razvijanje svojih naravnih potenciaLOV, recimo ituicije. Jaz sem danes kar v dobri koži, čeprav sem fizično malo omotična, vendar nič hujšega.

Lepo preživi to lunco, saj bo še prehitro začela dol jemat in potem bomo šele brez energij kiselnasmeh

Lep dan ti želim
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.764

« Odgovori #2 dne:: sreda, 28. april 2010 ura: 16:21 »

Skrivnostna polna luna – Kako vpliva na naše razpoloženje!! seznojim seznojim
Nekaj zanimivga,kar sem prebrala v enem članku,mogoče za ene drži,za ene pa je vse larifari!!!! Tongue
Name sicer luna močno vpliva,tako psihično kot fizično. Huh? Huh?

Ob času polne lune smo bolj občutljivi, dojemljivi in čujeci. To je čas, ko je treba stvarem priti do dna, ko vse skrito pokuka na plano, ko ne moremo delati drugače, kot je edino prav. Sonce in Luna si stojita nasproti in drug drugemu kažeta svoj pravi obraz. Zato močno čustvujemo in hitro reagiramo na vsak izziv iz okolja. V ozračju je spet več energije (par dni pred ščipom vlada napetost, pogoste so hude prometne nesreče, ljudje so razdražljivi) in žal je to tudi obdobje, ko lahko pričakujemo več nasilja, umorov ipd. Ženska, ki ima mesečno perilo ob polni luni, krvavi močneje, več je (tudi prezgodnjih) porodov. Pa vendar je Luna ena izmed najpomembnejših in najvplivnejših nebesnih teles, saj je Zemlji najbližja in zelo hitro menja svoj položaj – kar boste tudi sami ugotovili, saj se ti prehodi iz enega znamenja v drugega odražajo tudi v našem razmišljanju, obnašanju, razpoloženju, odnosih, aktivnostih, čustvovanju, delu, prijateljstvu… Pojdite ven, med ljudi, izogibajte pa se pomembnim pogovorom – to ni primerno obdobje za nasprotovanje. Izogibajte se tudi kirurškim posegom in puljenju zob, če je to seveda mogoče. Ko Luna pada – od polne do prazne Lune – je čas za "biznis" in materialne zadeve.

Njeno moč so poznali že v starih časih Številne kulture so že v davnih časih ob polni luni opravljale obrede za plodnost. Primitivna ljudstva se še danes ravnajo po luni, če želijo opravljati določene rituale. Že Hipokrat, znani antični zdravnik, je bil prepričan, da obstaja povezava med luno, zvedami in človečkim počutjem, ravno tako sveta Hildegarda, ki je bila začetnica naravnega zdravilstva. Naj ne pozabimi na znanega zdravnika Paracelsiusa, ki je daleč nazaj v srednjem veku vzpostavil zvezo med učinkovanjem zelišč in lunino meno. Tudi danes številni zdravilci za svoje diagnoze in terapije zvesto uporabljajo staro znanje o vplivu lune. Kakorkoli, v času polne lune, največje razdražljivosti in splošne napetosti, se potrudite, da ne boste začetnik nepotrebnih prepirov, bodite bolj previdne na cesti. V času mlaja pa si le privoščite kakšno masažo, na primer refleksno masažo stopal, ki zelo blagodejno deluje na telo.

N
Prijavljen

No matter how dark the darkness, there’s always Light...
toja
Expert
Odsotni Odsotni

Prispevki: 1.858

« Odgovori #3 dne:: sreda, 28. april 2010 ura: 18:02 »

wav

Suzy, tole si pa dober napisala!

Moram pa rečt, da če nebi opazila tega naslova na forumu,
ta mesec sploh nebi vedla zanjo.
Začuda, trenutno me še ne daje,
pa me vedno, vendar Toja ne hvali dneva pred nočjo! oki
Prijavljen

KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
*Lily*
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 52

« Odgovori #4 dne:: nedelja, 02. maj 2010 ura: 10:17 »

Uuuuu, polna luna... Mene daje že od zgodnjega otroštva... Eno noč pred polno luno ne morem spati. Celo noč jem, se sprehajam, hodim na čike, gledam filme, petkrat na uro visim na wc-ju... Tisti dan, ko je polna luna pa se včasih zgodi, da mi je vse smešno, drugič pa sem čisto trmasta, najraje bi kaj vrgla na tla... Ponavadi ima tudi "selitvene nagone". To je tista stvar, ko moraš nujno ravno tisti dan prestavit vse pohištvo v stanovanju, vključno z rožami... Imam pa še to srečo, da se moje ženske stvari že pet let natančno ujemajo z nastopom polne lune. No, zdaj si lahko mislite kako se počutim, ko si polna luna in ženske stvari podajo roke  Huh?... Sicer pa še naš kuža občuti vpliv polne lune. Tudi ta naš kosmatinko tisto noč ne more spati. Celo noč skače v vrata spalnice, kiha, včasih malo pobevska, praska se, brunda in sopiha... Mogoče bi bilo dobro, da greva naslednji mesec ob polni luni oba na naš balkon in tuliva vanjo...

Lp. Lily.
Prijavljen
trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #5 dne:: nedelja, 02. maj 2010 ura: 11:46 »

jaz ponavadi tri dni slabo spim, sem utrujena in zaspana
Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #6 dne:: nedelja, 23. maj 2010 ura: 17:15 »

24.5. – 30.5.  SPET POLNA LUNA - 28.5.2010
Nekaj napovedi za nas,ki smo podvržene vplivu približajujoče polne lune tega tedna;

Teden se bo začel z luno v Tehtnici. Nekoliko boste nesigurni vase in v svoj prav. Vaše misli bodo usmerjene v lepoto in eleganco. Zaželeli si boste lepotne preobrazbe. Vaša čustva bodo nekoliko nestabilna, zato sedaj nikakor ni pravi čas za večje odločitve.
(ta teden si boste zaželele biti še bolj lepe kot ponavadi,katere ste hotele obiskati frizerja,storite te dni in privoščite si masažo,depilacijo...)
  sesmejem sesmejem

V torek zjutraj se luna pomakne v skrivnostnega Škorpijona. Prevladovali bosta strast in pozitivna energija. Zaželeli si boste bližine nasprotnega spola. Na poslovnem področju je to čas bliskovitih sprememb, ki bodo v vaše življenje prinesle svež veter in dodaten zaslužek. Konec dneva boste preutrujeni za razmišljanje, zato vam bo najbolj ustrezal počitek.
(razvajanje s parntnerjem na vseh področjih,....)
  Kiss Kiss Kiss

V četrtek ob 13.15 se pomakne luna v Strelca. Zaživeli boste z polno paro. Povrnila se vam bosta optimizem in smisel za humor. Polni boste elana in pripravljeni na nova dejanja, ki vas bodo razvedrila. Velika verjetnost je, da boste imeli v teh dnevih stik z tujino. Komunikacija bo sproščena in hitra.
(smeha,igre,druženja...)
  wav

V petek ob 1.06 uri bo nastopila Polna luna. Vaše misli se bodo preusmerile v preteklost. Izogibajte se pomembnim pogovorom, saj bi lahko določene stvari narobe razumeli. V soboto ob 20.43 se luna pomakne v trmoglavega Kozoroga. Vikend bo bolj umirjen, vendar poln motivacije za delo in učenje.
OH,saj ni tok slaba napoved a ne? clap clap
Prijavljen

toja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #7 dne:: nedelja, 23. maj 2010 ura: 20:47 »

wav

Suzy dobra napoved  rozicodam
Prijavljen

Lado
Druge motnje
Izkušen član/ica
*
Odsotni Odsotni

Spol: Moški
Prispevki: 209

« Odgovori #8 dne:: ponedeljek, 24. maj 2010 ura: 10:41 »

Mene tudi luna trka. Kje je LUNCa?
Prijavljen

Nikoli ni tako, da nekako nebi bilo
cvetkus
Aktiven član/ica
**
Odsotni Odsotni

Prispevki: 125

« Odgovori #9 dne:: sobota, 05. junij 2010 ura: 12:02 »

Jaz sem mislo, da je danes polna luna bla, ker sem se nonstop zbujo, sem pa tja premetavo.

Prijavljen
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #10 dne:: sobota, 05. junij 2010 ura: 21:15 »

Cvetkus!!!
Polna luna bo šele 26 junija! kiselnasmeh
Prijavljen

trzinka
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 3.430

« Odgovori #11 dne:: nedelja, 06. junij 2010 ura: 08:18 »

Suzy, men se zdi, da je vsak dan polna luna sesmejem
Prijavljen
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 2.866

« Odgovori #12 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 20:41 »

Pojutrišnjim bo full moon. Štala bo.  sesmejem

21.11.2010 ob 18:26
Polna Luna - Ščip
Prijavljen

alexx Afro 
Suzy
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #13 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 22:25 »

V moji glavi pa še večja....štala mislim!!! caram zlodej taz
Prijavljen

toja
Expert
Odsotni Odsotni

« Odgovori #14 dne:: petek, 19. november 2010 ura: 22:41 »

Suzy...joj...tole je pa res cel...  zlodej
Prijavljen

NewBorn
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 22

« Odgovori #15 dne:: nedelja, 21. november 2010 ura: 19:40 »

hehehe.. polna Luna vpliva name polno!!!  sesmejem  sesmejem
edino, kar mi ni všeč, da dve noči slabo spim.. drugače me pa trga, jaaaa...  Tongue
Prijavljen

Naj te ne bo strah, če napreduješ počasi; boj se le, da ne obstaneš.
Arwen
Heroj
Prisotni Prisotni

Prispevki: 6.310

vsi smo orli

« Odgovori #16 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 09:06 »

definitivno me trka  delirij huhu 011

he, a je kaj čudnega  ojoj http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/na-dan-zimskega-solsticija-danes-se-lunin-mrk/246782
« Zadnje urejanje: torek, 21. december 2010 ura: 09:16 od Arwen » Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #17 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 09:58 »

O mighty sh*t.
« Zadnje urejanje: torek, 21. december 2010 ura: 10:51 od alexx » Prijavljen

alexx Afro 
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #18 dne:: torek, 21. december 2010 ura: 12:05 »

Mene ni nkol motila, zadnje cajte, ko se bla parkrat na tleh, sm šele po downu spoznala, da je bla luna en dan nazaj!!!

Sicer mene je vseen za luno, lahko je tudi sonce ali rdeče snežinke padajo....sam da me psiha pusti pri miru, pa da ne jem Lekadolov kot M&M bonbone, pa še ostalega sf.... stanja! Tko je blo včer in šele dons zvedla, da je bla luna.
Dons sm za silo ampak to zato, ker mi je spet pogovor pomagal, ne vem pa kako bo ob 17h, ko mam spet dohtarja in bo lohk 20 lun na nebu ali sončkov, pa če me bo zjeb...., mi nau nč pomagal!
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
alexx
Heroj
Prisotni Prisotni

« Odgovori #19 dne:: sreda, 15. junij 2011 ura: 18:49 »

Holly shit...saj sem vedela, da nisem jaz kriva. Kriva je debela prasička.  Angry

POLNA LUNA
Prijavljen

alexx Afro 
Strani: [1] 2 3   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar