FORUM Nebojse.si
Novice:

*
Dobrodošli, gost. Prosim, prijavite se ali registrirajte. četrtek, 24. maj 2012 ura: 09:26

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.

Strani: [1]   Pojdi dol
  Natisni  
avtor Tema: KOPRIVOV ČAJ PROTI SPOMLADANSKI UTRUJENOSTI???  (Prebrano 1677 krat)
0 uporabnikov in 2 gostov pregleduje temo.
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 214

« dne:: torek, 13. april 2010 ura: 21:03 »

Jst sem se odločila, da letošnjo pomlad začnem z nabiranjem in pitjem koprivovega čaja, za notranje čiščenje krvi in proti utrujenosti, seveda spomladanski in upam, da mi bo to tudi kaj pomagalo pri depresiji. Baje ima tudi veliko železa in je dober tudi za čiščenje krvi in telesa. Bomo vidli...

Ma kdo kake pozitivne izkušnje s pitjem kopriv???

Lepo pomlad vam želim in čim manj simptomov in potrtosti in bolečin nam vsem:)!!!
Prijavljen
Arwen
Heroj
Prisotni Prisotni

Spol: Ženska
Prispevki: 6.309

vsi smo orli

« Odgovori #1 dne:: sreda, 14. april 2010 ura: 06:13 »

http://www.bicikel.com/sl/bicikel_zine/1261/kopriva_nadvse_zdravilna_rastlina.html
Prijavljen

V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
nenci
Sodelavka/sodelavec DAM
Aktiven član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 175

« Odgovori #2 dne:: sreda, 14. april 2010 ura: 08:18 »

Arwen, hvala za ta link tudi v mojem imenu.

Jaz vsako leto naberem koprive za domači čaj, letos bom pa poskusila še sveže, proti slabokrvnosti.

oki oki
Prijavljen
nebesno modra
Sodelavka/sodelavec DAM
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 255

« Odgovori #3 dne:: četrtek, 22. april 2010 ura: 17:45 »

:)hoj

Kroprive so res super. Nekaj sem jih letos že nabrala in jih tudi že pijem, moram si še zalogo naredit. Kar blagodejno vpliva na telo - je dobro tudi za dušico.
 wav

lp in dosti zdravja
Prijavljen

When you re standing on the crossroads that you cannot comprehend, Yust remember that Death is not the End
upica
Izkušen član/ica
Odsotni Odsotni

Prispevki: 214

« Odgovori #4 dne:: četrtek, 29. april 2010 ura: 20:26 »

Pozdravljeni...hvala arwen za link...Smiley

Jst grem jutri v lov za koprivami da si naredim zalogo za ene 14 dni, že mam ugledan teren, kjer je veliko mladih in bujnih kopriv.LP vsem in lepe prvomajske praznike si naredmo!!! clap rozicodam
Prijavljen
niwaj
Novinec / novinka
*
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2

« Odgovori #5 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 13:00 »

Pozdravljeni! Spet je tukaj pomlad, spet vse zeleni! Čas je, da se pripravimo na nabiranje zelišč!
Koprove bodo vsak čas pognale, čemaž pa tudi, zato vas vabim da si ogledate nekaj zanimivih člankov na (povezava zbrisana By Admin - SPAM - profitna samopromocija storitev ni dovoljena)
« Zadnje urejanje: torek, 15. marec 2011 ura: 14:00 od HisTer » Prijavljen
Sofia-Del_Sati
Heroj
Odsotni Odsotni

Prispevki: 2.554

lotus iz mlake zraste v prelepi cvet - bodi lotus!

« Odgovori #6 dne:: torek, 15. marec 2011 ura: 13:17 »

jaz pijem vsak dan koprivov čaj, cca pol litra (čez cel dan valda Smiley ) in ravno zaradi čiščenja krvi, ker je to zdrava zel, za telešček in dobro voljo.

LPS
Prijavljen

"Lahko je zapraviti veliko časa za skrbi in obsedenost, a meditacija te spravi v blaženost, spomni te, da je pomembno tisto, kar čutiš v sebi. Če imaš to, imaš vse."
Strani: [1]   Pojdi gor
  Natisni  

Pojdi na:  

oglas oglas ETIKETA medicinski slovar