moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.582
|
 |
« Odgovori #40 dne:: ponedeljek, 12. julij 2010 ura: 08:14 » |
|
Maš prav, men gre zdej na jok k gledam tko beden fusbal finale  
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #41 dne:: ponedeljek, 12. julij 2010 ura: 10:54 » |
|
Maš prav, men gre zdej na jok k gledam tko beden fusbal finale  Če se boš bolje počutil potem ko boš pretočil nekaj solz, si zmagal.  Ja Nabc, če se ti  jokaj, saj tako se ti sprostijo napete mišice v telesu, vržeš ven tvojo tesnobo in potem je bolje. Tako kot je Aslan napisala, da so solze in smeh naše čustvo, ki ga moramo kdaj tudi uporabiti! Solze so prisotne ob rojstvu in smrti, pa tudi vmes! Drži se! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
Mali Mai
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 81
|
 |
« Odgovori #42 dne:: ponedeljek, 12. julij 2010 ura: 17:51 » |
|
Nabc, vem da bolj malo zalezejo besede, ampak vseeno. Raje jokaj, ko je nimas, kot pa da bi jokal vmes, ko jo imas. To se namrec dogaja meni, skorajda ne mine dan, da nebi naredila cesa, kar me zlomi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
beli
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 164
|
 |
« Odgovori #43 dne:: torek, 13. julij 2010 ura: 04:56 » |
|
Mali  ukrepaj!
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
življenje ni potica.... ZAVEDAM SE MOČI SVOJIH BESED
|
|
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #45 dne:: torek, 10. avgust 2010 ura: 19:30 » |
|
Nabc  , če bi se zjokal, bi ti bilo morda bolje, poizkusi.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
popokatepetl
Novinec / novinka
Odsotni
Prispevki: 2
|
 |
« Odgovori #46 dne:: četrtek, 12. avgust 2010 ura: 23:31 » |
|
Nabc, je že ob pravem času šlo vse po zlu. Nekoč boš videl, da je tako boljše. Pa čeprav se zdaj ne zdi tako.. Pa mi tudi jokamo. Včasih edino to pomaga. Klinc je, če ne moreš jokat, ker se samo nalagajo črne misli na pleča....  Mojo soprogo in mene matra ferbec, če imaš kakšno novo prijateljico na vidiku?  Če nisva preveč vtikljiva
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #47 dne:: petek, 13. avgust 2010 ura: 00:00 » |
|
Klinc je, če ne moreš jokat, ker se samo nalagajo črne misli na pleča....  Saj ravno to je pri meni problem. Tudi če hočem, ne morem zajokat.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #48 dne:: sobota, 02. oktober 2010 ura: 22:34 » |
|
Spet imam težave, tokrat z mamo. Namreč zgodilo se je, da se ne najdem v diplomski nalogi, ki sem jo delal dosedaj in sem mislil, da ji bom kos. Profesorica se je samoiniciativno ponudila, da mi bo pomagala pri izbiri naslova za diplomo, ki bo po mojem okusu in da bi potem diplomo z veseljem pisal. Namreč opazila je, da sem zelo tehnični tip človeka. Težava je pa doma; moja mama je to posplošila na dejstvo, da sem zguba, da ne bom nikoli diplomiral itd, skratka nekaj kar je plod njene domišljije in je zraslo na njenem zeljniku. Sploh noče poslušat, enostavno kar si vtepe v glavo, to drži. Zaradi te svoje trme in "zeljnika" ima težave v življenju že zadnjih 25 let, pa je še vedno ni izučilo. Da bi šel na svoje, enostavno nimam finančnih zmožnosti da bi si to lahko privoščil. Nočem pa, da bi se doma začela doba prihičnega terorja nad mano, kajti v nasprotnem ne vem kako bom zdržal. Sem ji že nekajkrat pojasnil situacijo, pa zlepa noče poslušat, enostavno ne sprejme tega kar ji povem. Zanjo je resnica le ena in sicer ta, ki je zrasla na njenem zeljniku. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
krasendan
gost
|
 |
« Odgovori #49 dne:: nedelja, 03. oktober 2010 ura: 10:20 » |
|
Nabc,
takole bom rekla...been there done that...
veš kaj se bo zgodilo, ko boš diplomiral?...takrat bo našla kaj drugega zaradi česar ti bo rekla, da si zguba...tako pač bo tako....
Jaz sem naredila to tako, da sem prepovedala se pogovarjat o faksu...Enostavno rečeš, da se o tem ne boš pogovarjal....ne bo takoj padlo na plodna tla, ampak slej kot prej bo odnehala...
Potem pa vso stvar poglej iz druge perspektive...profesorica ti je pripravljena pomagati...torej ona vrjame vate, torej ona ve, da nisi zguba ...ve cesa si vse sposoben(torej je v tvojem zivljenju samo mama tista, ki misli, da si ti zguba)...pocasi zacni verjeti v to tudi ti...Ja res je mama in mame so pomemben del v našem življenju, sam v tej situaciji boš moral pogledati iz stališča, kdo je ona, da ti govori da si zguba, če je toliko drugih ljudi, ki v to ne vrjamejo...
In NAbc, počasi začni vrjeti v to tudi ti...ZAčni vrjeti vase in piši diplomsko, ki ti bo v interes...! Mamo pa postavi pred dejstvo, da se o šoli ne boš več z njo pogovarjal!....in če sili v pogovor se umakni...dobesedno...Postavi ji meje in ko boš nekajkrat to naredil bo odnehala!
Lp, n
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #50 dne:: nedelja, 03. oktober 2010 ura: 14:46 » |
|
Nabc, redkokdo piše diplomo z veseljem in proti koncu vse mame in fotri ful težijo.  Če maš že veliko narejenega je bz začet znova. Mal stisni pa bo.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
vesnav
|
 |
« Odgovori #51 dne:: nedelja, 03. oktober 2010 ura: 17:49 » |
|
Ja..
Se strinjam s krasendan. Odično je napisala in zaupaj nam, ki mislimo in verjamemo, da seveda to zmoreš. Saj je že do diplome dolga in ti si zmogel. Bravo!
Le tako naprej.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #52 dne:: nedelja, 03. oktober 2010 ura: 18:07 » |
|
Če maš že veliko narejenega je bz začet znova. Mal stisni pa bo.
Imam narejeno nekje tretjino naloge, tako da do glavnega dela še nisem prišel, zato menim da ni nič narobe če zamenjam temo diplomske naloge. Krasendan, hvala za spodbudne besede. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #53 dne:: nedelja, 03. oktober 2010 ura: 19:18 » |
|
Ja..
Se strinjam s krasendan. Odično je napisala in zaupaj nam, ki mislimo in verjamemo, da seveda to zmoreš. Saj je že do diplome dolga in ti si zmogel. Bravo!
Le tako naprej.
Tudi sama sem enakega mnenja.Nabc,če bi bila jst tvoja mami,bi bila zelo ponosna nate!! Drži se še naprej tko dober,mami pa ne zameri,....niso vse enake,...je pa samo ena zato jo imej kljub vsemu rad in jo spoštuj!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #54 dne:: nedelja, 05. december 2010 ura: 15:10 » |
|
Kako ste kaj? No, jaz sem te dni, pravzaprav včeraj postal spet bolj čustven, sploh ker je minilo 1 leto od meni lepega trenutka, pa včeraj sem doživel še eno razočaranje. Pa ne razumem, zakaj se ne morem zjokat.  Namesto tega me daje bolečina v prsih.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #55 dne:: nedelja, 05. december 2010 ura: 17:25 » |
|
Nabc  ti se kar zjokaj,meni večkrat solze olajšajo del bremena v duši in potem je tudi bolečina v prsih manjša...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
No matter how dark the darkness, there’s always Light...
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #56 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 06:26 » |
|
Danes imam spet rahlo čustven dan. Mineva 1 leto, odkar sva bila s punco nazadnje skupaj kot par. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Arwen
|
 |
« Odgovori #57 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 07:19 » |
|
že Nabc, a.... saj veš... preteklost je mimo  poskušaj se posvetit sedanjosti 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
V prav vsakem trenutku lahko svobodno izbiram in vsaka izbira določa smisel mojega življenja
|
|
|
utrujena
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 179
|
 |
« Odgovori #58 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 08:23 » |
|
Spet imam težave, tokrat z mamo. Namreč zgodilo se je, da se ne najdem v diplomski nalogi, ki sem jo delal dosedaj in sem mislil, da ji bom kos. Profesorica se je samoiniciativno ponudila, da mi bo pomagala pri izbiri naslova za diplomo, ki bo po mojem okusu in da bi potem diplomo z veseljem pisal. Namreč opazila je, da sem zelo tehnični tip človeka. Težava je pa doma; moja mama je to posplošila na dejstvo, da sem zguba, da ne bom nikoli diplomiral itd, skratka nekaj kar je plod njene domišljije in je zraslo na njenem zeljniku. Sploh noče poslušat, enostavno kar si vtepe v glavo, to drži. Zaradi te svoje trme in "zeljnika" ima težave v življenju že zadnjih 25 let, pa je še vedno ni izučilo. Da bi šel na svoje, enostavno nimam finančnih zmožnosti da bi si to lahko privoščil. Nočem pa, da bi se doma začela doba prihičnega terorja nad mano, kajti v nasprotnem ne vem kako bom zdržal. Sem ji že nekajkrat pojasnil situacijo, pa zlepa noče poslušat, enostavno ne sprejme tega kar ji povem. Zanjo je resnica le ena in sicer ta, ki je zrasla na njenem zeljniku. Kaj naj naredim? a sta tvoja mama in moja mama iste osebe? ko berem tvoj post, je kot da bi opisoval mojo mamo. kako se rešiti? ne je poslušat! jaz sem ji na koncu ugovarjala, se kregala. malo je pomagalo, dosti ne.
|
|
|
|
« Zadnje urejanje: četrtek, 03. februar 2011 ura: 08:27 od utrujena1 »
|
Prijavljen
|
Bila na dnu, prišla na vrh. Povem vam punce in fantje, OBSTAJA POT.
|
|
|
utrujena
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 179
|
 |
« Odgovori #59 dne:: četrtek, 03. februar 2011 ura: 08:34 » |
|
ne glede na to, kaj reče, naredi tako kot tebi paše. tudi če še živiš pri njej, enkrat boš šel stran in takrat boš lahko zadihal. saj je meni tudi govorila, da sem nesposobna, da sem jo razočarala, da me ne bo nihče maral... sama sem jo postavila v kot, dobila fanta in po letu in pol ušla od doma. zdaj pa joka, ker me nič ni domov. pa še takrat ko pridem, se počutim nezaželeno.
osvoboditi se moraš teh njenih besed, jih ignorirati, saj hoče samo manipulirati s tabo.
Nabc, zdaj misli na prihodnost in pusti preteklost. zdaj imaš na obzorju novo dekle, ki je na dobri poti, da postaneta par. če boš imel bivšo v mislih, bo ona začutila, da te muči in ti bo ušla. ne izpusti priložnosti zaradi ene punce, ki ne ve, kaj je zavrgla. ni vredna tega, da tebi uniči življenje.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Bila na dnu, prišla na vrh. Povem vam punce in fantje, OBSTAJA POT.
|
|
|
|