|
toja
|
 |
« Odgovori #20 dne:: četrtek, 29. april 2010 ura: 12:56 » |
|
 Nabc, samo tole ti bom napisala: tale tvoja deklica te res ni vredna! Ne bodi copata in ne poslušaj je, kajti dobro te pozna in te izkorišča, s svojim tarnanjem, ti pa jo poslušaš in potem dobiš za zahvalo pa tako kot si napisal! Čimprej se je otresi in si ne dovoli, da te nadleguje in nadira, kajti s tem samo sebi otežuješ življenje in zdravje! Moje mnenje je: čimdalj stran od nje! Če moraš jokat in ti je hudo, daj naredi to, potem pa zakleni vrata skozi katera hodijo samo slabi spomini! Drži se 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #21 dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 13:34 » |
|
Danes sem igral neko računalniško igrico, pa se je v njej pojavila tako otožna melodija, da sem začel jokat. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
toja
|
 |
« Odgovori #22 dne:: sobota, 29. maj 2010 ura: 15:01 » |
|
 Nič hudega Nabc, če ti pride čustvo joka, ti jokaj! To ni nič hudega. V vsakem se ob določenem trenutku sprostijo čustva, pri tebi pač  Če pa bi igral neko smešno igrico, pa bi ti na usta prišel  Čustva takšna in drugačna morajo na plan! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
KAR TE NE UBIJE, TE OKREPI!
|
|
|
|
trzinka
|
 |
« Odgovori #23 dne:: nedelja, 30. maj 2010 ura: 09:04 » |
|
Nabc  pač tako čutiš, glasba ti je sprožila val čustev. Je čisto normalno, tudi jaz jočem ob kakšni glasbi, brez vzroka. Enostavno, ker je glasba tako lepa in čustvena.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #24 dne:: nedelja, 30. maj 2010 ura: 15:38 » |
|
Nabc....  .......Jok je čutenje, čutenje je zdravljenje. Potlačitev vodi k razvoju bolezni, navadno pomeni sprostitev energije ki je posledica potlačene bolečine. Pri tem joku vzrok in efekt joka nista povezana. Kajti vzrok solz je globoko v podzavesti. Naša pozornost je recimo na eni stopnji, vzrok pa na drugi.  Jok je neke vrste zdravilen in prav je,da izjočemo in olajšamo dušo s solzami. Zato ni nič narobe,če nam nekdo ali nekaj sproži jok,tudi sama velikokrat jokam in potem se počutim,kar malo olajšano. Tako smo pač ustvarjeni in taki so zakoni narave in hvalabogu,da imamo čustva in jih znamo pravilno izražati. Nabc smej se,joči,pasi mulo ali kakorkoli že,samo da se dober počutiš. Pa lepo se imej!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih “lušnih” grehov!
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #25 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 19:46 » |
|
Okej....včeraj sem izvedel, da odkar me je bivša v prvi polovici februarja pustila, je do danes zamenjala nekje 5 tipov. Sedaj se je baje preselila k nekomu v Tolmin. Danes sem izvedel, da jo ta tip namerava zaprosit. Tudi zame je govorila, da se bova poročila in nekega dne skupaj živela. In kje je najin odnos danes? Ko sem že mislil, da me nič več ne more presenetit, izvem vse to...mene je na rit vrglo. A se ona sploh zaveda pomena poroke? Se zaveda, da to ni kar nekaj, kar bi se zmislil in naredil. Pa stara je šele 20 let, njen pa baje 27.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
moonica
Druge motnje
Expert
Odsotni
Spol: 
Prispevki: 1.530
|
 |
« Odgovori #26 dne:: četrtek, 01. julij 2010 ura: 19:52 » |
|
vzemi vse to kot neko potrditev, da je dobro, da sta šla narazen ... potem pa se ne zadržuj preveč pri mislih o njej ... takršna je ... naj počne kar želi ... verjetno ni pripravljena še spregledat
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Ni pogumen tisti, ki ga ni strah, temveč tisti, ki ga je, pa ta strah premaga!
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #27 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 10:32 » |
|
Spet me prežemajo čustva. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #28 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 11:19 » |
|
boys dont cry 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #29 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 12:09 » |
|
boys dont cry  I'm just a human.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Suzy
|
 |
« Odgovori #30 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 13:43 » |
|
Everybody sometimes crys!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih “lušnih” grehov!
|
|
|
Aslan
Global Moderator
Heroj

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 4.376
Kraljestvu našega življenja vladamo mi sami.
|
 |
« Odgovori #31 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 14:49 » |
|
boys dont cry  Stereotip, ki je prinesel celi generaciji moških težave v čustvovanju. Ne samo da ne znajo pokazat žalosti, ne upajo si jokat. Solze in smeh so del nas in oboje nam je dano z razlogom. Če nisi okusil joka in smeha si prikrajšan za mavričn paleto odtenkov čustvovanja v življenju.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Resnični prijatelj je ta, ki te drži za roko in se dotika tvojega srca.
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #32 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 17:23 » |
|
Vprašanje kaj je boljše, al da si ne upaš jokat al da te prežemajo čustva za vsak k***** 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
beli
Aktiven član/ica

Odsotni
Spol: 
Prispevki: 164
|
 |
« Odgovori #33 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 17:39 » |
|
..oboje je en k**** , sam će je že treba odločit, je boljš da se zjočeš.., pol boš pa prišel k seb in se spraševal; kaj je to bilo...
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
življenje ni potica.... ZAVEDAM SE MOČI SVOJIH BESED
|
|
|
trina
Druge motnje
Veteran
Odsotni
Prispevki: 967
|
 |
« Odgovori #34 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 18:25 » |
|
Vprašanje kaj je boljše, al da si ne upaš jokat al da te prežemajo čustva za vsak k*****  Boljše je sam za večje zadeve. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
Če hočeš zmagat, ne smeš zgubit. (Otto Grunf)
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #35 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 19:11 » |
|
Vprašanje kaj je boljše, al da si ne upaš jokat al da te prežemajo čustva za vsak k*****  Lahko napišeš kar hočeš, kadar mi bo šlo na jok, bom jokal. Le tako se bom potem bolje počutil.
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #36 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 20:35 » |
|
Bolje se bo počutu ko boš kej rešu in se nehu smilt sam sebi  Boljše je sam za večje zadeve. Smiley true
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
matheu__
gost
|
 |
« Odgovori #38 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 20:48 » |
|
Maš prav, men gre zdej na jok k gledam tko beden fusbal finale 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|
Nabc
|
 |
« Odgovori #39 dne:: nedelja, 11. julij 2010 ura: 20:50 » |
|
Maš prav, men gre zdej na jok k gledam tko beden fusbal finale  Če se boš bolje počutil potem ko boš pretočil nekaj solz, si zmagal. 
|
|
|
|
|
Prijavljen
|
|
|
|
|